Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co o tym sądzicie??Poważne i w jakim stylu... |
Normalnie nie wytrzymałem i nie wierzyłem ze takie cos moze u nas..........,no nic sami ocencie.. Pamietamy niedawno temat o zakładach fryzjerskich...dla nieskojarzonych... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=164005&t=164005 ..w takim razie cd. teraz jest salon tylko pod inna nazwa ale adres ten sam.. cytat ze strony-zakładka(promocje) PROMOCJE DO KOŃCA STYCZNIA 2009 ORAZ MEGA PROMOCJA DLA NASZYCH STRÓŻOW PRAWA KAŻDY ŁOMŻYNSKI POLICJANT - STRZYŻENIE MĘSKIE ZA DARMO, A KAŻDA ŁOMŻYŃSKA POLICJANTKA - MODELOWANIE ZA DARMO. (OBOWIĄZKOWE WYLEGITYMOWANIE SIĘ ODZNAKĄ) ......ale wślizg........reszta w takim razie to kim sa ?.....dlaczego nie strażacy hehe....ja wiem...hehe Ordo et pax
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co o tym sądzicie??Poważne i w jakim stylu... |
|
..tak i jest na stronie...ale i czy jak jest tak naprawde to nie wiadomo...jak wczesniej techniczniej niedoróbka tak teraz moralnie pojechali po sobie...po prostu...(szacunek ludzi ulicy) zrozum to jak chcesz i all Ordo et pax
|
|
Nowy właściciel chciał zwrócic uwagę na swój salon i chyba mu się udało. Szkoda tylko, że wszystkie hasła które głoszą na swojej stronie zwyczajnie zerżnięte są ze stron innych salonów fryzjerskich. Fakt, że sam(i) nie potrafią nic napisac, świadczy o inwencji twórczej właściciela, a raczej o jej braku. Żal. ;)
|
|
ORAZ MEGA PROMOCJA DLA NASZYCH STRÓŻOW PRAWA KAŻDY ŁOMŻYNSKI POLICJANT - STRZYŻENIE MĘSKIE ZA DARMO, A KAŻDA ŁOMŻYŃSKA POLICJANTKA - MODELOWANIE ZA DARMO. (OBOWIĄZKOWE WYLEGITYMOWANIE SIĘ ODZNAKĄ) konam...
|
|
Zapomnieli dodać że przy okazji Polerowanie Radiowozu ;)
|
|
i pałki :D buhahahah
|
|
Może mi powiecie gdzie jest ten salon po służbie sam chętnie wpadne.Jak jest okazja to trzeba korzystać tego mnie uczyli adam
|
|
ja tam napewno juz nie pójde...hehe Ordo et pax
|
|
czyli weterynarz?
|