Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do Statoilu |
Może ktoś z łomzyńskiego Statoilu odpowie mi na pytanie dlaczego olej napędowy w Białymstoku na stacji Statiol jest o ponad 40 groszy tańszy niż na stacji w Łomży, czy może pochodzi z przemytu z Białorusi od kireowców TIr-ów Gratuluje ceny łomżyńskiej stacji Tak trzymać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do Statoilu |
A w Płocku jest najdrożej w kraju, mimo że rafineria obok...
|
|
napisz maila do statoil morze oddadzą ci te 40gr, john40
|
|
nie john40 najlepiej cicho siedzieć niech nas kroją jak chcą właściciele stacji paliw zapraszam do wypowiedzenia się w moim poście http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=163473&t=163473
|
|
john40 kabanie jak coś to może druga sprawa nie tylko 40 gr ale za każdym razem na litrze
|
|
bo lomza to miasto bogaczy.....
|
|
hhmm ja osobiście słyszałem opinie jednego z właścicieli stacji że tak na prawdę to on nie ma za bardzo nic do gadania ceny ustalane są odgórnie to tak jak z mcDonaldem pepsi ma kosztować tyle i tyle itd. I tak waha potaniała sporo więc nie rozumiem czemu znowu się sracie... zaraz ktoś napisze że pod Aushan jest w ogóle tańsza no ale to jest celowe aby zwabić ludzi do sklepów... a tak na marginesie jak ci się nie podobają ceny w Łomży to jeździj tankować do Białego i po problemie albo przejdź się do tego Statoila i jak masz odwagę to zapytaj jak to jest kierownika a nie banda bohaterów zza klawiatury !!!! wasze posty na forum i tak nic nie zmienią.... chyba od początku istnienia tego forum ten temat jest ciągle wałkowany... ;)
|
|
BP trochę odbiło się w dół od Statoila przynajmniej w cenie napędu ... a za BP Pryma. No właśnie, ciekawa rzecz o której wspomniał XX - czy taki franszyzobiorca (lub inny diabeł, nie wiem jak to działa) ma coś do powiedzenia co do ceny sprzedawanego przez siebie paliwa? Czy decyduje o tym centrala w Krakowie, Płocku, Gdańsku, Pacanowie?
|
|
*X*X* pójdę sią zapytać kierownika i co mi zrobi? nawet jak wyjade do niego z mordą to może mnie pobije? :P jak dobrze pamietam to do nich codziennie rano ktoś dzwoni i mówi jak ma być cena za wache
|
|
Ale kto dzwoni ? Koleś ze stacji po sąsiedzku czy koleś z centrali?
|
|
Statoil jak i inne stacje maja ciagle wyższe ceny niz cała Polska dlatego ja nigdy tu nie tankuje tylko w innych miastach mimo ze miszekam tu juz 4 lata.Mam gdzies te ich paliwo i te ceny.Żenada i jescze raz żenada!!! Jedyna stacja co ma ceny w miare ok to Orlen w Piatnicy reszta niech sie buja!!!
|
|
chihiro trochę źle mnie zrozumiałeś chodzi o to że ktoś kto założył ten temat niech idzie i się dowie jak to jest naprawdę a nie pianę bije... chcesz to idz możesz nawet tam zrugać tego kierownika... mi tam na tym nie zależy tylko chodzi mi o to że raptem na forum to wszyscy są kozakami.. a normalne jak tankuje na Statoilu to pewnie przy kasie stoi jak szara mysz i nawet się nie wychyli .. no ale autor wątku pewnie woli siedzieć na forum zamiast wziąć sprawy w swoje ręce skoro go tak te 40 gr na l boli ;)
|
|
A ja sie pytam dlaczego dystrybutory na stacji Statoil robia za prywatne parkingi niektorych typkow heh zwlaszcza w sezonie wiosenno - letnim tak jest heh czasami moznabyloby wogole nie czekac zeby zatankowac paliwko , no ale bywa tak ze i 3 samochody stoja sobie zaparkowane :PPP i zauwazylem ze tak jest czesto :P i tez jakos nikt sobie z tego nic nie robi :P Chyba ja tez tak zaczne swojego 15letniego paska tak parkowac zeby ktos mi nie zarysowal fury :PPP
|
|
jak wy sie nic nie znacie .... jak robilem w jednej stacji benzywnowej to sie rano jechalo na inna patrzylo ile tam tosztuje i o 2 grosze ustawialo cene nizej ... ;-)) nie napisze gdzie i na ktorej ale tak jest ;-)) a glowny wplyw na cene paliw ma stacja BP i to do niej wszyscy ustawiaja swoje ceny
|
|
co wy chrzanicie o statoil!dziś byłem w Kolnie i tam cena gazu na orlenie to 1,79 a w Łomży na orlenie ile?chociaż ostatnio i tak staniało paliwo na orlenie na Piłsudskiego.za to w shellu pod Stawiskami lpg po 2,03 i co wy na to?
|
|
No okey :) a ja ponawiam swoje pytanie : A ja sie pytam dlaczego dystrybutory na stacji Statoil robia za prywatne parkingi niektorych typkow heh zwlaszcza w sezonie wiosenno - letnim tak jest heh czasami moznabyloby wogole nie czekac zeby zatankowac paliwko , no ale bywa tak ze i 3 samochody stoja sobie zaparkowane :PPP i zauwazylem ze tak jest czesto :P i tez jakos nikt sobie z tego nic nie robi :P Chyba ja tez tak zaczne swojego 15letniego paska tak parkowac zeby ktos mi nie zarysowal fury :PPP
|
|
Wszyscy sie tak rozpisuja, ale nie wiecie tego, że w łomży ceny paliw ustalaja dwie stacje ORLEN i BP i ich nie interesuje czy jest drogo czy tanio, jak komus nie pasuje to niech nie tankuje z takich założen wychodzą. A co do cen na STATOILU to jakby ktos nie wiedzial STATOIL jest stacją państwową a nie prywatna, wiec kierownik nikomu za dużo nic nie powie, a co do parkowania przy dystrybutorach chcialo by ci sie nadstawiac karku jako kierownik za nic. Jego zapewne nie interesuje kto parkuje i ja na jego miejscu zrobiłbym tak samo. POZDRAWIAM
|
|
Oczywiście że Statoil jest państwowy. I dlatego król Norwegii Harald V nie pozwala kierownikowi podawać cen.
|
|
oczywistą jest sprawą,że w Łomży jest zmowa jeśli chodzi o ceny paliw.zobaczcie jakie są ceny paliw na orlenie w Łomży a przejedźcie się do Chojen.dwie stacje-jeden właściciel....a jaka różnica....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |