środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zgubiony portfel !!

Na nowym parkingu przy Śniadeckiego zgubiono granatowy portfel B3 w portfelu znajdowały się dokumenty na Rafała P. Uczciwego znalazcę proszę o pilny kontakt na nr.
600753131,
502120539
lub 86 279-15-74
za zwrot nagroda!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zgubiony portfel !!

drugi numer to 506844236

pomyłka drugi numer to 506844236

pomyłka drugi numer to 506844236

Tyle razy się pomylić..Czy to aby nie są żarty? :)

green zrozum może sie przejął tym zgubieniem ;)

on sie nie pomylil nawet ze zgubil tylko nie w ta kieszen wlozyl i to byla jedyna pomylka

sprawa jest taka ze pisał to mój młodszy brat (teraz tez pisze z jego konta)... ja jeszcze latałem po mieście i szukałem portfela w tych miejscach co byłem a zdarzenie jest prawdziwe i nie życzę nikomu przeje.... sprawa

green nasza ,,cfaniaczka forumowa,, hahahahaha napisalas,ze tyle razy sie pomylil z tym numerem ... no ile razy?! bo ja tu widze jeden raz... taka przejeta jestes licznikiem ilosci postow,ze juz nie zracasz uwagi o czym piszesz? nie doczyta do konca ale pisze,zeby pisac... nie wazne,ze glupoty :P jednak obrabianie ludziom d*p lepiej ci wychodzi. Moze wroc z powrotem do tematu o wranglerze,bo zagubiony portfel jak na razie jest dla ciebie tematem za skomplikowanym :) za wysokie progi hehehehe

... i sie porobilo :)

haaaah5 Ty naucz sie czytać bo nie wiem skąd wywnioskowałeś ze ja to ona a nie on- kretyn po drugie gdzie tu masz licznik postów, do tego co to za poje.... forum gdzie opcja edytuj... a po za tym jak nic nie wnosisz do tematu siedź cicho albo idź na Hyde Park bo tylko off topować umiesz ze mnie cfaniak a z Ciebie frajer widzę ze tu pomocy na pewno nie uzyskam

haaaah5 zmienił(a) login i zadowolona(y) :) Nie siedź przy kompie tylko bierz się za spodnie żeby były równiusieńko poukładane w tym swoim sklepiku :) (sorki,nie w SWOIM),bo w końcu ochrzan dostaniesz i cię zwolnią ! :))

A wracając do tematu to myślę że jakby ktoś znalazł ten portfel to by go oddał ,bo co komu z czyichś dokumentów..może zgubiłeś w innym miejscu..?Nie chcę być pesymistą ale pewnie leży gdzieś zamoczony w trawie przy takiej pogodzie..:(

brows95 moj post nie byl do ciebie tylko do green i jej dziwnej rozkminy na temat tego ile razy pomyliles numer bo z tego co widze to podales zly numer tylko raz a nie iles tam razy jak to ona pisala. zreszta pomylic sie kazdy moze wiec jesli ktos tu musi pocwiczyc nauke czytania ze zrozumieniem to ty a nie ja. jeszcze raz powtarzam: W MOIM POPRZEDNIM POSCIE WSZYSTKIE SLOWA BYLY SKIEROWANE DO GREEN! aha,a propo twojego pytania o licznik postow. juz cie uswiadamiam. klikasz sobie w forumowicza(przy kazdym poscie u gory masz napisana nazwe uzytkownika NIEBIESKIMI LITERKAMI) i wyskakuje ci m.in ile forumowicz napisal postow na tym forum :) Np:
taka pannica green - 121
brows95 - twoj licznik postow wynosi 6 i dodatkowo wyczytalam jeszcze ze jako imie podales Patryk,no i jest jeszcze email :)

green,moga mnie zwolnic-nie bedzie to wielka strata tym bardziej ze nie pracuje w tym(ani zadnym innym)sklepie,bo jeszcze studiuje debilko (DZIENNIE-wiec do pracy jakos mi nie po drodze) :) no to ci nie poszlo... pomylilas mnie z kims innym :P tematy ci sie juz pomieszaly a moze swiat rzeczywisty z twoim wlasnym swiatem?

Z łaski swojej nie wyzywaj mnie od debilek ok?
Skoro "studiujesz"DZIENNIE i do pracy ci nie po drodze to czyli siedzisz u mamusi i tatusia na garnuszku.To albo słabo "studiujesz" skoro kultury nie masz albo cię tatuś z mamusią jej nie nauczyli-bo tu już u wszystkich w domach świąteczna atmosfera a tu mnie jakaś "dzienna studenka"od debilek wyzywa ni stąd ni zowąd..Idź pomóż lepiej rodzicom choinkę ubierać albo dywan idź trzepać przed blok-będzie z ciebie lepszy pożytek "studentko"dzienna..:)

i widzisz-znow ci nie poszlo :P hahaha nie mieszkam z rodzicami,takze swoje zalecenia i dobre rady zastosuj dla siebie :)

Naturalnie zycze powodzenia i odnalezienia zguby, chociaz w Naszym kraju to jest dosc trudne. Nawet jak ktos go znajdzie to predzej sprawdzi czy nie zostalo jeszcze cos wartosciowego i rzuci w krzaki, bo po co brac problem na glowe.
Sam dwa razy zgubilem portfel. Ten sam :D
Pierwszy raz na lotnisku w Anglii, niestety dopiero w Wa-wie zauwazylem jego brak. Pomogl email do biura rzeczy znalezionych do wladz lotniska Luton, podejrzewalem ze w takim miejscu to ktos na pewno go znalazl i oddal wlasnie tam. Faktycznie, gdy lecialem ponownie portfel na mnie czekal, dodam ze nic nie zginelo, nawet pieniadze.
Kolejny raz, ten sam portfel zgubilem w londynskim autobusie. Poniewaz byl piatkowy wieczor, a autobus byl pelen nastolatkow spisalem go juz na straty.
Szkoda tylko bo prawko, dowod, karta do bankomatu itp.
Wyslalem kolejnego emaila do biura rzeczy znalezionych wlasciwego dla srodkow transportu no i po tygodniu otrzymalem odpowiedz. Zdziwieniu mojemu nie bylo konca, gdy odebralem portfel i kolejny raz niczego nie brakowalo, rowniez pieniedzy. Duzo ich nie bylo ale na pare piw zawsze ktos mogl przygarnac.
Moral z tego taki, ze juz nie nosze dokumentow przy sobie i ciesze sie ze trafilem na szczesliwego znalazce.
Czego i Tobie zycze ....

z tego co widzialam to dales ogloszenie na 4lomza wiec jesli znajdzie go normalny czlowiek to napewno ci go zwroci :) sprobuj moze jeszcze rozwiesic ogloszenia w okolicy tego parkingu - znalazcca moze przeciez nie miec dostepu do internetu. tak samo bylo w moim przypadku - znalazlam kolo 4 plus karte platnicza - dalam ogloszenie na 4lomza ale nikt sie nie zglosil,wiec odnioslam karte do banku i po sprawie :)

Bo nie jestem wróżką i dlatego..dziwi cię to ?? nara,nie chce mi się z tobą pisać

haaaah5 w takim razie sorry. a co do znalazcy jak nie ma neta to może sie domyśli żeby odesłać na adres z dowodu na znaczki mu starczy , kumplowi odesłali ale po 2 tyg a ja nie mogę tyle czekać, dowód rejestracyjny już wyrobiłem a jutro wniosek na prawko trzeba będzie złożyć a z wyrabianiem reszty dokumentów poczekam

no moze wpadnie na pomysl i wysle ale mi by np nie chcialo sie niesc cudzych dokumentow na poczte i do tego stac w kolejkach - a teraz jest taki okres ze wszedzie kolejki. wolalabym zaniesc to na komende i miec z bani,ale jezeli ktos znalazl twoje dokumenty to nie wpadl na ten pomysl bo juz by do ciebie dzwonili... mam nadzieje ze byles na Policji i zglosiles zgube? wiesz rozni ludzie sa - nie chce krakac,bo mimo wszystko mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy - ale powinienes wziac pod uwage wszystkie opcje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org