Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RAMPA&VIP |
CO SĄDZICIE NA TEMAT TEGO LOKALU?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RAMPA&VIP |
a o co dokladnie pytasz? jedzenie? wystroj? klimat? obsluga (w barze czy w restauracji?)? muzyka? zadalas pytanie na ktore nie wiadomo jak odpowiedziec. albo je uscislij albo... ...przejdz sie i zobacz,no chyba ze reklamy potrzebujesz,to niestety pomylilas dzialy...
|
|
interesuje mnie wszystko, obsługa, klimat...tak się składa,że nie jestem z Łomzy, ale słyszałam na temat tego lokalu dużo ciekawych historii i nie były to raczej pozytywne opinie...
|
|
to źle szłyszałas :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
droga wódka i jeszcze droższy sok do wódki (50 +15), w Yamie dużo taniej, karki w dresach na bramce robią już przy wejściu średnie wrażenie, słaba wentylacja, zbyt głośna muzyka ale jak już napijesz się tej drogiej wódki to się nawet podoba
|
|
Jeszce restauracja to moze tam jakos wyglada ale ten "Vip" cały to chyba dla sardynek czy rolników co z pola wracaja i m zimno i sie przytulic moga tam jeden do drugiego przy kominku. O i to tacy Vipy tam chodza. Miejsca tam tyle co w piwnicy chatki na kurzej Łapce. mały ten lokal porazka kompletna.
|
|
Co do lokalu to niczym specjalnym nie wyróżnia, czyli taki jak reszta lokali w Łomży. No ale muszę podjąć kwestie towarzystwa, które tam się "bawi" za cichym przyzwoleniem "ochrony"... ja niczego złego tam nie doświadczyłem (pewnie dlatego, że chodzę tam 1-2 razy do roku) , ale wielu znajomych i znajomi znajomych opowiadali o zachowaniu gości pracujących jako ochroniarze, a także ich znajomych, którzy na wiele sobie tam pozwalają... i dlatego wiele osób tam nie chodzi... bo wiadomo: jak ma się iść do lokalu z dziewczyną, gdzie wiadomo, że nie ma co liczyć na pomoc ochrony w razie jakiegoś konfliktu to lepiej sobie wyskoczyć gdzieś indziej... tym bardziej biorąc pod uwagę towarzystwo jakie tam bywa i że robią co im się podoba :) No ale mnie to nie boli , bo ja i tak tam nie chodzę, a to co napisałem wiem jedynie od osób drugich.
|
|
a TAM powtarzalem tak czesto bo po prostu mam ubogi slownik i nie idzie mi jakos elokwentne wyrazanie sie he he
|
|
co do ochrony to sie nie zgodze bo w razie czego zawsze sluza pomoca-przynajmniej ja i moi znajomi nie spotkalismy sie z jakimis razacymi zaniedbaniami ale mam jedno zastrzezenie... kiedys chodzilam tam bardzo czesto ale musialam zmienic lokal przez tych gowniarzy,ktorzy teraz okupuja VIPa :/ i nie mowie tu o 17,18 latkach ale np ostatnio(tzn przed ostatkami z jakis tydzien wiec nie tak znowu ostatnio) widzialam conajmniej 2 osoby ktore nie mialy nawet tych 17. tzn takich osob bylo z pewnoscia wiecej ale te 2 osoby o ktorych wspomnialam znam akurat osobiscie :/ na szczescie przyjechala jakas kontrola(ciekawe czy tak sami z siebie czy moze ktos po nich zadzwonil),sprawdzili dowodziki i bardzo szybko towarzystwo sie przerzedzilo :P:P:P hehehehe... Ktos cos jeszcze napisal o zbyt glosnej muzyce-zgadzam sie! nawet pogadac normalnie nie mozna... mogliby znow zrobic wstep od 21 lat tak jak to kiedys bylo... przy takim malym lokalu powinni liczyc na jakosc a nie ilosc... przyciagnac ludzi powaznych a nie jakis spęd bydla,ktory nie umie sie zachowac... ale ogolnie ani do restauracji( maja boska salatke z kurczakiem,polecam!) ani do klubu(???) nic nie mam. ten lokal ma w sobie jakis klimat,ktory sprawia,ze mimo wszystko lubie tam chodzic :)
|
|
hmmmm rózne opinie patrzę na temat tego lokalu... według mnie ochrona na wejściu jest bardzo kulturalna i to nie prawda to co ktoś tam powiedział, że robią co chcą bo według mnie tak nie jest... muzyka jak muzyka lokal jest mały fakt że nie da się pogadać ale jeżeli chodzi o zabawę to pobawić się można...wódka jak wódka jak ktoś wybiera się na balet z czapką drobnych to niestety.... ale w łomży taka mentalność ktoś by się chciał za 10 złotych dobrze zabawić..a Ty co to napisałeś to i tak tej wódki tam nigdy nie kupiłeś tylko rozpiłeś ją na parkingu i wszedłeś już nieprzytomny że w tym lokalu zostawiłeś tylko 5 złotych na piwo które Cię dobiło więc wiesz...
|
|
Ja dodam, ze ochroniarze jak i obsluga na bardzo wysokim poziomie. Dodam, ze jestem tam czestym bywalcem.
|
|
te dwa ostatnie posty to przyjaciele albo rodzina pisala. Wodka ciepla i dziewczyny grobe.Kufelek polecam i piwo z sokiem malinowym.
|
|
Carlos, pomylka, pisal to wlasciciel :D
|
|
Bylem raz i za wiecej dziekuje. Nie wiedzialem czy to klub czy dyskoteka muzyka napier... nie mozna porozmawiac. Malolaty kupuja jedno piwo siedza przy nim caly wieczor a w miedzy czasie gibaja sie na parkiecie i miedzy stolikami. Ochrona robi wrazenie wszyscy elegancko odziani w dresiki najlepszych marek robione na tajwanie :) Co do restauracji super jedzonko to co zamowilem mi smakowalo.
|
|
LIPA WSZETECZNA JAK NIC MAM NADZIEJE ZE W ŁOMZY POWSTANIE JAKIS SUPER FAJN LOKALEK W ZWIAZKU Z POWIEKSZENIEM ILOSCI KONCESJI. PRZEDSIEBIORCY NALEGALI TO JUZ NAPEWNO MAJA PLANY. ZABAWA SIE SZYKUJE.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |