Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wrangler i lee |
Jak juz była mowa o sklepach na długiej to teraz moze wspomnijmy o wranglerze i lee ktory jest sasiadem traffica i 517. Co myslicie o tym sklepie i obsłudze w nim???? bebe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wrangler i lee |
hehe tam to dopiero jest patrzenie z pod byka, brak jakiej kolwiek pomocy w doborze spodni kupuje wranglery w bialym bo jak pomysle,że mam tam iść to odechciawa mi się zakupów!!!
|
|
Zgadzam się,a panie sprzedawczynie uważają się jakby tu nie wiadomo kim były..a to przecię zwykłe sklepowe..ponadto jak się tam wchodzi to z wyrazu ich twarzy można byłoby wyczytać : "..czego tu..!..za wysokie progi na twoje nogi..!"
|
|
Zgadzam się,a panie sprzedawczynie uważają się jakby tu nie wiadomo kim były..a to przecież zwykłe sklepowe..ponadto jak się tam wchodzi to z wyrazu ich twarzy można byłoby wyczytać : "..czego tu..!..za wysokie progi na twoje nogi..!"
|
|
Według mnie ten sklep plasuje sie na 1 miejscu najgorszych sklepów w łomży i dlatego staram sie go omijać szerokim łukiem. Ostatnio jednak trafiłam tam, z nadzieją ze moze coś sie jednak zmieniło. Niestety, sprzedawczynie sa tak niemiłe i nieskłonne do pomocy, że czym prędzej opuściłam ten lokal. No bo jak ktoś obcy śmie im przeszkadzac w rozmowach o solarium??? Towaru pełne półki, a o co sie zapytasz, to nie ma. Zastanawiam sie tylko jak ten sklep jeszcze funkcjonuje z taka obsługa...
|
|
zgadzam sie z green...one jak i z traffica lubia obslugiwac swoje kolezaneczki po solarce i z tipsami a reszta sie dla nich nie liczy...a do wranglera juz dawno przestałam chodzic
|
|
Jak tylko tam chodzicie ogladac i mierzyc po 10 par spodni a pozniej nic nie kupujecie jak uslyszycie cene bo was nie stac to wcale sie tym dziewczynom nie dziwie ze tak na was patrza. A ja nigdy tam nie spotkalam sie z niemila obsluga lub jak wy to nazywacie wzrokiem spod byka a moze to wy lansiarki jak tam wchodzicie to myslicie ze zwykle tylko sprzedawczynie powinny pasc przed wami na kolana albo rozwinac czerwony dywan. Ciekawi mnie jak wy podchodzicie do ludzi u siebie w pracy?
|
|
tak tak po tych sklepach w Łomży chodza chyba same modelki i modele co wszystko im nie pasuje. A prawda jest taka ze to zwykłe buractwo wychodzi na wierzch. Przyjadą z oklicznych wiosek posprzedają świnie i kartofle na rynku a póżniej rżną na mieście wyższe sfery i sklepowe muszą im się w pas kłaniać a wysłowić sie nawet dobrze nie potrafią już nie wspomnę o słomie w butach. Pozdrawiam dziewczyny z tego sklepu nie przejmujcie się tymi czortami co na was tak jadą to zazdrość że wyglądacie lepiej niż one ale co zrobisz czort i cham to istoty nie zbadane:):):)
|
|
green.. zacznij czytac z reki,,bo czytanie z twarzy nie idzie ci zadobrze;). Na pewno jestes troszku zakomleksiony i w miesnym tez odnosisz wrazenie´CZYTAJAC z twarzy sprzedawczyn,ze mas za krotkie nozki na ich progi.. Sklepy jak sklepy,jeden z lepsza obsluga,drugi z wiekszymi cenami,jak na calym Swiecie. Ludzie,,ida swieta..Nie lepiej pomyslec o dobrych uczynkach i zajac sie swoimi sprawami. ...Zaloze sie ,ze wiekszosc poobrazanych na znienawidzone sklepy prezenty bedzie klecic sama,,,bo gdzie i co tu w Lomzy kupia;) Tak na marginesie.. JESZCZE SIE TAKI NIE NARODZIL;;COBY WSZYSTKIM DOGODZIL Spokojnych swiat bez nienawisci i przyjemniejszych postow w Nowym Roku.
|
|
To dałeś popis Janusz kos ! Ja nie jestem ze wsi,nie sprzedaję świń i nikt nie musi mi się kłaniać w pas bo jestem zwykłą dziewczyną.A swoje zdanie mam prawo wyrazić.Też ten sklep omijałam zawsze szerokim łukiem ale ostatnio się tam wybrałam żeby kupić prezent bratu.Miałam na to 500zł więc było mnie stać- to do ciebie DOMOTEC , a taka jedna z drugą pudernica,sklepowa od siedmiu boleści nie powinna mi robić łachy skoro się uprzejmie pytam i patrzeć na mnie z "wyniosłością"..Na szczęście poszłam do sklepu Patrol na ul.Dwornej i tam kupiłam świetną bluzę dla brata za 220zł.Pani tam sprzedająca (taka z czarnymi krótkimi włosami) była baardzo uprzejma, pomocna i cierpliwa-za co bardzo jej dziękuję i serdecznie pozdrawiam:)
|
|
qwe nie jestem zakompleksiona,niczego mi nie brakuje..:)chyba te sklepowe z w/w sklepów o których tu mowa są zakompleksione skoro tak się zachowują
|
|
Do innych sklepów jakoś nie ma zarzutów,czy to w mięsnych,czy w spożywczych,czy z ubraniami.Wszędzie wszyscy są mili,tymbardziej przy dzisiejszej rywalizacji..A się nie dziwię że w/w sklepy świecą pustkami,prawie nikt tam nie przychodzi.. Uważają się za niewiadomo kogo i już! To czyli kto tam może się u nich "ubierać"?Prezydent?:)A może ks.Rydzyk?:)Albo inna swołocz z "wyższych sfer"!!:)) Dobra koniec żartów.Poprostu są nie miłe i już.Mówię to z własnego doświadczenia-mam do tego prawo w końcu prawda?
|
|
ten cały Wrangler i lee to już dawno jak dla mnie przestarzałe, umierające marki niby dobrej jakości za wygórowaną cenę, jednym słowem lipa, starocie takie same od 100lat może. nie wiem czemu jeszcze to istnieje wcale
|
|
bylam tam w niedziele handlowa i dobrze mnie potraktowano
|
|
Janusz kos najpierw jak nazwiesz kogos burakiem ze wsi spojrz w lusterko yo zobaczysz prawdziwego buraka a nie obrazasz innych sam ze wsi jestes i na wies wrocisz do twoich kolezanek swinek
|
|
Janusz kos najpierw jak nazwiesz kogos burakiem ze wsi spojrz w lusterko to zobaczysz prawdziwego buraka a nie obrazasz innych sam ze wsi jestes i na wies wrocisz do twoich kolezanek swinek a sloma z butow moze tobie wystawac skad w tobie tyle nienawisci cooo ze traktujesz wszystkich z gory kim ty zeby oceniac ludzi nie wazne czy z miasta czy ze wsi KLIJENT NASZ PAN a lomza jeszcze gorsza wiocha
|
|
ryba22 napisal ze m.in. Lee to umierajaca marka... heh bardzo sie mylisz kolego.
|
|
..a co mi tam dokarmie tę żywą reklamę;) Jeżeli chodzi o towar w tych sklepach jako towar to muszę pochwalić bo rzeczywiście ubrania są szyte z dobrych materiałów i dobrymi drogimi nićmi..niestety w Łomży tych sklepów nie odwiedzam wolę w miastach gdzie wybór jest świerzy i większy;) polecam centra handlowe Warszawy;) Nie mam też prawa wypowiadać się na temat osób które obsługują w tych sklepach jako o sprzedawcach ale za to mam okazje pochwalić się jak zachowują się w innych sklepach...żenada!!! A i jeszcze jedno mam do dodania w związku z powyższą wypowiedzią: klient ma prawo przymierzyć nawet dwadziecia rzeczy i ich nie kupić.....co nie znaczy, że ma być potraktowany gorzej od tego co kupuje za kazdym razem... Mieszkam w okolicy Łomży, na tzw. "wsi" co nie znaczy, że jestem gorsza od tych co uwazają sie za wielkich miastowych....ludzie troche dystansu i ogłady Wam się przydałoby!!!!!! Pozdrawiam niemalże wszystkich wypowiadających się;)
|
|
szaman a czemu mówisz ze sie myle? to juz dawno umarła marka tylko jeszcze w łomzy sie trzyma bo nowości tu jak na lekarstwo.
|
|
One tak się zachowują bo nie mają konkurencji to jedyny wrangler w mieście może gdyby byl jeszcze jeden to bardziej doceniały by klienta. Zgadzam się z Bonita ubrania są ze świetnych materialów a dzinsy mam już kilka lat i wyglądaja jak nowe jestem pewna,ze ta marka tak szybko nie "umrze". Ja mam szerokie biodra i ciężko jest mi dobrać spodnie bo po za tym jestem szczupła i musze przymierzyć nawet kilkanaście par zanim coś bedzie pasowalo, a czasem jest tak ze nie pasuje i co przez to mam byc traktowana jak wiesniara, ktora nie stać na spodnie bardzo sie mylisz DOMOTEC!!!
|
|
A ja uważam , że zakładanie na forum takich tematów mija się z celem !!! Zakładają je chyba te osoby co mają jakiś problem ze sobą i nie mają się na kim wyżyć !!!! pisanie głupot najwyraźniej uspokaja..... Ja jak idę na zakupy raczej rozglądam się jaki jest towar, oglądając ciuchy a nie Panie które tam pracują. Do sklepu idzie się po to aby coś kupić, to nie gala Wyborów Miss gdzie się idzie aby oglądać, słuchać i oceniać ekspedientki. A co konkretnie do sklepu "Wrangler"nie mogę powiedzieć nic złego, miłe, ładne Panie, moim zdaniem na które nie można powiedzieć NIC ZŁEGO ! Więc odczepcie się ludzie i zajmijcie się ważniejszymi sprawami!!!
|
|
Lee to umierająca marka Wrangler raczej jeszcze niee, chociaz juz tez niedaleko co do sklepu to nie kupuje tam zewględu na to, że chcialem tam kupic kiedys kilka konkretnych modeli spodni i nie bylo ich w asortymencie. a Panie w tych sklepach jak to Panie he mają ładnie wygladać, na reszte juz chyba pracodawcy nie patrzą.
|
|
Panie potrafią być miłe dla stałych klientów,jeśli widzą,że zostawię u nich co najmniej 1000 zl to ze dwie mnie obsakują.....no ale to o czymś świadczy
|
|
Ładne? A jakie one ładne. Widzieliście to czarną kręconą ? Ona jest najbardziej nieprzyjemna, a jakie ma zdjęcia na nk- reklamowała swoje usługi. Niestety nie zobaczycie, ja widziałam z profilu mojego chłopaka. A jest czego żałować No ale nie o tym mowa. Taka blondynka kiedyś była mila, mnie obsługiwała, więc ją mogę polecić. A co do sklepu, byłam tam kilka razy, spodnie niektóre niczego sobie, nawet kilka razy kupiłam, ale paski są do dupy. A dziewczyny wielkie paniusie bo maja prawie 50% upustu na towarze w tym sklepie. Szczerze to nie polecam wam tam zakupów na świeta, chyba, ze obsługa się zmieni.
|
|
Jasne EWAKO21 że do sklepu nie chodzi się oglądać ekspedientki.Czy ty wogóle rozumiesz o czym my tu piszemy??Jak nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze raz.Albo i dwa.
|
|
Ago26 jak chcesz się udzielać tu na forum to skończ jakąś szkołę i podszkol się trochę w ortografii bo nie piszę się klijentki:):):) tylko klientki. A mówiłem że co niektórzy dobrze się wysłowić nie potrafią a od innych wymagają Bóg wie co. Nie zapomnij o tej słomie w butach;)
|
|
Ago26 pamiętaj klient a nie (klijent):):):)
|
|
A tak ogólnie piszę do tych zazdrośnic co tak piszą na te dziewczyny ze sklepów a do diamentowej szczególnie zajmijcie się lepiej orabianiem pa...łek swoim chłoptasiom a nie d..up tym dziewczynom:):) pozdrawiam;)
|
|
przepraszam obrabianiem a nie orabianiem ale wiecie dziewczyny napewno o co chodzi;)
|
|
marka umrze jeszcze chwila wprowadza galerie moze wreszcie chociaz jedna z wieloma sklepami z dobrymi markami w normalnych cenach i bedzie wiatr po tym sklepie chulał. bo nikt normalny nie pojdzie kupowac szajsowatych dzinsów za pare stówek jak bedzie mógł kupic równie dobre jakosciowo i markowo o wiele taniej. w białym w galeriach te całe lee wrangler levis maja salony w których tylko ekspedientki sie krecą. Jak wejdzie Veneda czy jakos tam?? wtedy skonczy sie monopol badziewnego sklepu z badziewna obsługa. I to wtedy sie okaze ze nie te co 20 par mierzą są wiocha tylko oni są WIOCHA z duzej puszczy. Pozdrawiam miłe Panie ekspedientki
|
|
Do: Janusz kos Jeżeli chcesz kogoś poprawiać, to zacznij od siebie... INTERPUNKCJA!!! A tak poza tym, piszemy na pewno, a nie napewno! :) Pozdrawiam wszystkich analfabetów :]
|
|
Ten cały Janusz kos to pewnie jakiś przydupas tych pudernic z w/w sklepu albo "sponsor" którejś z nich i dlatego tak obstaje za nimi :) A właśnie że pisze się KLIJENT anie KLIENT Januszu kosie! A ten Janusz kos to jakiś taki czuły na punkcie wsi..-nie ZAUWAŻYŁYŚCIE tego? (pisze w rodz.żeńskim bo ten i podobne tematy odwiedzają same kobitki).Januszu kosie wypowiedz się w jakimś męskim temacie-mało ich na tym forum?-a nie wtrącasz się w babskie ploteczki!:) A może to gej...?:) Napewno..:)bleee Nie dośc że analfabeta to jeszcze i gej,i to czuły na punkcie wsi..:)dziwne to to zjawisko..:)
|
|
do janka kosa -chłopie ty masz kompleksy jak stąd do w-wy! uważasz te zapyziałe -miasto city- za nie wiadomo co?tej słomy w butach to poszukaj u siebie napewno cała wiązke znajdziesz bo dla mnie to ty jestes burak!
|
|
Kupowałem te marki tam, gdzie ich rodowód. Było to całkiem niedawno. Para takich spodni to wydatek rzędu 17-19 USD. Nikt oprócz robotników w tych markowych ciuchach tam nie chodzi. Kiedyś w czasach PEWEX-ów to był wielki HIT, ale teraz ? Dziwię się cenom w cytowanym przez Was sklepie. Odwiedziłem go niedawno, popatrzyłem na asortyment, ceny i wyszedłem. Na obsługę nie zwróciłem uwagi. Nie ona była celem mojej wizyty w sklepie. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Peter,,,jesli nie obsluga i zakup ´;robotniczych; spodni,to co bylo w takim razie celem twojej wizyty w tym sklepie..? Wnioskuje po twojej pisaninie,ze jeszcze niedawno byles robolem w Ameryce,skoro kupowales te marki za 17USD.. WIEM;;;SZUKALES TAM NIENAKARMIONY CYCKA::;) pozdrawiam.
|
|
pytanie do green... nie lepiej tego typu sprawy załatwiać na miejscu właśnie w tym sklepie? każdy ma swoje zdanie, ale nie musi oczerniać kogoś na forum! moja propozycja brzmi... napisz gdzie pracujesz może my wszyscy przyjdziemy do Ciebie i ocenimy to jak pracujesz???????? Co Ty na to?
|
|
Re:Green Dziewczyno czy tam chlopcze wez sie za nauke bo ty to juz jestes analfabeta do potegi:) Chyba faktycznie dobrze janek kos napisal ze jestes ze wsi bo chyba u ciebie na wsi do sklepu po cukier przychodza "klijenci":):) gdzie ty szkole konczylas a moze nieskonczylas bo nie mozesz. A i nie pisze sie "ANIE" tylko-"a nie". Elsdi ja mysle ze green nigdzie nie pracuje bo nikt takiego gamonia nie przyjmie do pracy:) i dlatego zadrosci tym co pracuja.
|
|
ehhh
|
|
qwe mowi o kims ze byl robolem, a sam truskawki zbiera w niemczech co mozna wywnioskowac po tym: Autor: qwe (---.pool.einsundeins.de)
|
|
Został założony post więc się wypowiadam.Proste Widzę że tu prawie same mądrale piszą : do Kola- "nieskończyłaś" pisze się oddzielnie-skoro już bawisz się w wyłapywanie błędów w pisowni u innych.. A jeśli chodzi o mnie to właśnie że pracuję i staram się na równi traktować weszystkich-czy są bogaci czy biedni(bo grubość portfela dla mnie nie ma żadnego znaczenia),czy któś jest ze wsi czy z miasta(a jakie to wogóle ma znaczenie?dziś ludzie ze wsi czasem lepiej żyją niż w miastach,kończą studia i pracują na wysokich stanowiskach).
|
|
A i jeszcze do ELSDI : nie muszę pisać gdzie jestem zatrudniona (może ty pierwsza(y) napiszesz gdze ty co? :)) Ale chyba dobrze pracuję bo skarg na mnie nie ma na żadnym forum:))
|
|
ja pierwszy zadalem pytanie
|
|
green: nie pasuje mi wychodze i nie oczerniam ludzi na forum tak jak Ty, a co do Ciebie szkoda, ze to tylko samoocena a nie cyjes zdanie
|
|
do SKARBOWEGO ..jakis ty inteligentny i blyskotliwy,,,co laczy cie z Urzedem Skarbowym?,zapewne nic.Moze jestes tam cieciem. Po czym wywnioskowales gamoniu,ze zbieram truskawki?..Po mailu..bbbuuhahhaaa. Tak.. teraz najwiekszy sezon w Niemczech na truskawki,ciezko tyram takich pajacow jak ty ,batem po dupie. Zapraszam tobie place ekstra za godzine,,ale uwazaj,bo mam duzego pindziola i moze bolec;0
|
|
Do elsdi : pierwszy zadałeś pytanie to i pierwszy odpowiedz :)
|
|
qwe. Powiedz co wniosłeś odkrywczego do tego tematu? Chciałem wskazać jakie są "przebitki" w naszych pożal się Boże łomżyńskich LUX - sklepach. Właściciel chciałby z jednego lokaliku utrzymać siebie, rodzinę i kilka następnych pokoleń. Zero konkurencji, stąd też i kultura obsługi adekwatna do sytuacji. To chciałem powiedzieć w temacie. Nie rozumiem za to jaki sens ma Twoje buczenie na temat wykonywanych zawodów przez rodaków za granicą. Sam tam siedzisz i dopóty byłeś grzeczny nikt Ci tego na forum nie wypominał. ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Nie rozumiem tematów typu: co sądzicie o ekspedientkach z tego i tego sklepu... jedyne co wiem, że takie tematy zakładają chorzy z zazdrości ludzie, którzy poprzez swoją anonimowość chcą uzyskać nie wiadomo co???bebe999 założyłaś ten temat a jaki miałaś cel??? Dlaczego nie powiesz dziewczynom tego w oczy- przecież się znacie?! Moim zdaniem niech każdy ocenia siebie... nie wiem co chcecie tym uzyskać... Jest Wam lepiej na duszy, że oczernicie inne osoby? Jeśli Wam nie pasuje ten sklep to możecie jechać sobie do Białegostoku...w sumie to nie aż tak daleko... nie bede tu nikogo oczerniać i zniżać sie do takiego poziomu, ale zanim coś powiedzie glupiego to sie dwa razy zastanówcie, a nie rzucacie puste słowa wobec innych osób. Jedna osoba napisała o jednej z tych dziewczyn a własciwie o czarnej z kreconymi włosami... Troszke pojechałaś dziewczyno...założe się ze znasz tą osobę (jeśli ja oglądałaś na nk)i wcale nie jestescie zaprzyjaźnione a że trafił sie taki temat miałaś okazje sie odegrać na tej dziewczynie... he tylko juz nie wnikajmy czemu?! ... chore!!! LUDZIE OPANUJCIE SIE przeciez to do niczego nie prowadzi
|
|
1bebe1 - Przecież tu chodzi o AROGANCKIE ZACHOWANIE a nie o nie same..!To jakie ktora ma włosy to jest malo ważne.Zostałam tam parę razy potraktowana w sposób lekceważący.niezbyt przyjemny i tyle.A skoro został założony o tym temat więc się wypowiadam. Dlaczego nazywasz nas zazdrośnikami?A czego tu zazdrościć..?:)Stania w sklepie..?:D No nie przesadzaj kobito..
|
|
Kolejny temat z serii obrabiania dupy na tym forum... Mozna by chociaz pokusic sie o wyciagniecie jakichs wnioskow, zamiast walkowania w kolko tego samego, z roznymi osobami w rolach glownych. Np, jak myslicie co jest przyczyna takiego stanu rzeczy? Bo mi wydaje sie, ze to pracodawcom niespecjalnie zalezy najwyrazniej. Gdyby im zalezalo, to pomysleliby co z tym zrobic. Dobor kadry to pierwsza i podstawowa sprawa. Ale to jeszcze nie wystarczy. Przydalby sie moze jakis motywacyjny system wynagradzania? Tylko o czym tu gadac, jak wielu pracodawcow uznaje niestety, ze najnizsza krajowa to powszechnie obowiazujaca stawka wynagrodzenia za prace, niewazne jaka... I nie chodzi tu juz nawet o sama wysokosc wynagrodzenia, czy to bedzie 1200 czy 3000zl. Starczy, zeby pracownik mial jakas (odpowiednia, a nie np. 50zl wiecej przy zarobkach 1500, bo to zadna motywacja) premie zalezna od wynikow (obrotu np). I jestem przekonany, ze jakosc obslugi w wielu firmach gwaltownie by sie poprawila... Taka jest natura czlowieka, jesli wlozony wysilek nie ma wplywu na wyniki, to jest tylko kwestia czasu, az pracownik zacznie "minimalizowac straty" czyli isc po najmniejszej linii oporu. Przeciez starczy, ze bedzie pracowal na tyle dobrze, zeby go nie zwolnili i wiecej nie musi... bo po co, korzysci z tego nie ma, nikt go nie docenia itp itd. Gdyby byl jakos motywowany, to nie dosc ze skakalby przy kazdym kliencie, to jeszcze sam myslal co tu zrobic, zeby wiecej sprzedac. Ale jesli wlasciciel zamiast pracownika, woli miec niewolnika, byle tylko wydrzec te pare zl wiecej dla siebie, to tak to pozniej wyglada i traca na tym wszyscy. Dodam, ze nie wiem jak jest w wymienionych sklepach, bo chyba nawet w zadnym z nich nie bylem, ale watpie aby ktokolwiek rozsadny swiadomie sabotowal swoje zarobki. Oczywiscie nie kazdy sie jeszcze do kazdej pracy nadaje, ale to juz chyba rola pracodawcy, zeby wybrac odpowiednich ludzi.
|
|
haha ale sie nabrechatalam
|
|
green- po pierwsze to nie powinno cie obchodzic kto jaki zawód zawód wykonuje...a co to włosów to nie odniosłam sie do ciebie wiec sie z łaski swojej nie wypowiadaj albo czytaj uważniej. Jeśli potraktowano cie tam arogancko to tam nie chodz. Ktoś Ci każe?!
|
|
w łomży jest jeszcze tyle sklepów i sklepików czy znów jaki cymbał zaloży nowy post!??nudzi sie komus ze zaklada głupoe posty !?KONIEC DYSKUSJI ..SIO PORA SPAĆ.DAJCIE NA LUZ dobranoc
|
|
Widzisz moze nie dla wszystkich są takie same hehe Mnie zawsze miło obsługują. Wow moze to jakiś znak (np zakazu )hahaha Pozdrawiam wszystkich :-) gg 7268632
|
|
A moze bebe999 zakochał sie w Pani z wranglera, zobaczył ze nie ma szans to teraz krytykuje. Ja osobiscie pomyslał bym sie nad 517 hehe Tylko co tam isc kupić w sukienkach nie chodz haha gg 7268632
|
|
bebe999 to nie jest chłopak tylko dziewczyna i to pewnie zazdrosna o Panie z Wranglera skoro założyła ten temat a teraz sie nie udziela hehe
|
|
A green to "KLIJENTKA" przez duże J:):):):):)
|
|
A Kola to "poprawiaczka" czyichś błędów mimo że sama podstaw nie zna :) Ja może rzeczywiście zrobiłam błąd w słowie klient/klijent,a ty pamiętaj że "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie :) Możemy zamknąć ten tamat,życzę tym którzy obstawali za w/w paniami żeby byli w sklepach też tak traktowani JAK JA gdy chciałam aby uzyskać pomoc przy wyborze prezentu dla brata.
|
|
A ja Wam wszystkim życzę Wesołych Swiąt!!!;) a Tobie Green również udanych zakupów:)
|
|
TE DZIEWY Z TEGO SKLEPU SĄ BEZNADZIEJNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SZCZEGÓLNIE TA JEDNA BLONDI Z TYMI DLUGIMI ZĘBALAMI !!!!!!!!!!!! <BLEE> PORAŻKA
|
|
ale ty jestes zryta"dziewo".....to masakra... TY EMI85 pewnie **** jak szafa 3-dzwiowa byłas w tym sklepie ale niestety dla wielorybów tam nie ma ubrań i sie wyżywasz hehe ... ale powodzenia bo Ci ktorzy tu "jadą" tym dziewczynom moge się założyć ze są zakompleksionymi osobami...w dodatku puści i schowani pod jakimis nickami zeby tylko nikt ich nie zpoznał... Jak macie odwage jedna z drugą gówniara to idzcie tam i powiedzcie: ale wy jestescie beznadziejne... hehe PUŚCI BEZNADZIEJNI LUDZIE!!!!!
|
|
Jak już tyle osób narzeka na sklepowe z tego sklepu to coś w tym musi być.. ! A ty 1bebe1 tak obstajesz i się "pienisz"jakby to o tobie była mowa..Wyluzuj trochę..:) A może to jest o tobie mowa..?Którą z nich jesteś,brunetką czy londynką..?:)
|
|
Sie nie pienie maleńka tylko same nie jestescie świete a anonimowo opierdala...komuś dupy... jesli dla was tak jest fajne to ok...bawcie sie dobrze...hehe załosne:P a nikt jeszcze wszystkim nie dogodził wiec dla innego cos jest dobre dla innego nie... Tylko jesli w waszym mniemaniu opier sobie wzajemnie dup jest w porzadku bo tak fajnie to okej....To z Wami cos musi byc nie tak... hehe:P POZDRAWIAM I WESOŁYCH ŚWIĄT W "MIŁEJ ATMOSFERZE ŻYCZE" DLA MNIE TEMAT ZAMKNIĘTY JUŻ JEST ALE JESLI KTOS MA OCHOTE ROBIC Z SIEBIE PAJACA TO SMIAŁO PISZE I ROZKMINIAJCIE DALEJ HAHA
|
|
Już większego pajaca od ciebie to nie ma 1bebe1 :) Też ci życzę wesołych świąt w miłej atmosferze.I bądż milsza dla klientów ekspedientko w/w sklepu nikt nie będzie "oczerniał" twojego zachow.na forum...:)
|
|
Hehe bys sie zdziwiła gdzie pracuje,a jeśli bym była na ich miejcu to też bym była nie miła dla "takich" jak Ty...Najpierw zastanów sie nad soba...he 3m sie.
|
|
1bebe1 WIEŚNIARO TYYY !!!TO MOZE O TOBIE MOWA CO???:D TAK SIĘ PLUJESZ TUTAJ NAJWIĘCEJ!!! LEPIEJ SIĘ OGARNIJ I POUKŁADAJ LALKI NA ŁÓŻKU!!!!!!!! A DO SZAFY 3- DRZWIOWEJ TO MI BARDZOOOO DALEKO ;) WYPOWIADAM SIE NA JEJ TEMAT BO NIETRAWIE TEJ DZIEWUCHY ;););););) KIEDYS MI ZALAZŁA ZA SKÓRĘ ...;) A JA JESTEM BARDZOOOO PAMIĘTLIWA :o) a że była okazja to się wypowiedziałam hehehe. Nie mam jej numeru tel bo bym chętnie pogadała przez telefon :D
|
|
a może trzeba to zgłosić do Pana na literkę I ????? ;) czy sie pomyliłam z imieniem?:)
|
|
1bebe1 ty też byś się zdziwiła gdybyś wiedziała gdzie ja pracuję..I dobrze że nie wiesz bo normalnie aż by mi wstyd było że zniżam się do twojego poziomu..:) A pisząc,że gdybyś była na miejscu pań o których tu piszemy to byś była niemiła w stosunku do ludzi takich jak ja,to bardzo źle o tobie świadczy.Przez to sama sobie wystawiłaś złą ocenę-i jak tu nie poruszać tego na forum?Dobrze,że istnieje takie coś jak forum i można się wypowiedzieć.Może coś to zmieni i da do myślenia w/w paniom..
|
|
ja też po spodnie LEE lub WRANGLER jeżdze do B-stoku dlatego że tu nigdy nie ma czego szukam! co do pań to może i faktycznie są nie do końca miłe,jeśli jestes dobrze ubrana to faktycznie się starają a jeśli nie to....... nie ruszą tyłków.................słyszałam to już nawet wśród moich znajomych!ogólnie to nie znam tych pań i nic do nich nie mam!
|
|
..i następny dowód na to że mamy rację..Ja tych pań też nie znam i nic do nich nie mam.Napisałam tylko o tym,jak byłam tam na zakupach..Więc nie rozumiem o co właściwie tu się toczy walka i czemu niektórzy uważają że obrabiamy dupy..Na tym forum poruszane są wszelkie tematy i każdy pisze swoje zdanie z własnego doświadczenia.Tak jest i tym razem
|
|
A moja propozycja - taka przedświąteczna - aby zakończyć już ten temat. Dostało się po głowach tym dziewczynom, zapewne wyciągnęły wnioski tak samo jak właściciel sklepu. Po co dalej drążyć temat ... ? Myślę, że cel autora tematu został osiągnięty. Pozdrawiam
|
|
amen
|
|
Autor: Janusz kos , PLOCIUCH czy wsiowy GEJ ? ___________________________________________________________ Autor: green (---.lomza.mm.pl) Data: 17-12-08 21:35 ... A ten Janusz kos to jakiś taki czuły na punkcie wsi..-nie ZAUWAŻYŁYŚCIE tego? (pisze w rodz.żeńskim bo ten i podobne tematy odwiedzają same kobitki).Januszu kosie wypowiedz się w jakimś męskim temacie-mało ich na tym forum?-a nie wtrącasz się w babskie ploteczki!:) A może to gej...?:) Napewno..:)bleee Nie dośc że analfabeta to jeszcze i gej,i to czuły na punkcie wsi..:)dziwne to to zjawisko..:) ____________________________________________________________ Autor: Milusia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-12-08 22:18 do janka kosa -chłopie ty masz kompleksy jak stąd do w-wy! uważasz te zapyziałe -miasto city- za nie wiadomo co?tej słomy w butach to poszukaj u siebie napewno cała wiązke znajdziesz bo dla mnie to ty jestes burak! ____________________________________________________________ Autor: Janusz kos , PLOCIUCH czy wsiowy GEJ ?
|
|
Autor: Janusz kos (---.elomza.pl) Data: 16-12-08 14:35 tak tak po tych sklepach w Łomży chodza chyba same modelki i modele co wszystko im nie pasuje. A prawda jest taka ze to zwykłe buractwo wychodzi na wierzch. Przyjadą z oklicznych wiosek posprzedają świnie i kartofle na rynku a póżniej rżną na mieście wyższe sfery i sklepowe muszą im się w pas kłaniać a wysłowić sie nawet dobrze nie potrafią już nie wspomnę o słomie w butach. Pozdrawiam dziewczyny z tego sklepu nie przejmujcie się tymi czortami co na was tak jadą to zazdrość że wyglądacie lepiej niż one ale co zrobisz czort i cham to istoty nie zbadane:):):) Komentarz wyjaśniający problem.
|
|
Jaka jest wasza opinia o tym sklepie na dzień dzisiejszy ?
|
|
Ostatnio byłam tam i kupiłam spodnie na wyprzedaży, które dobrze dobrała mi ekspedientka. Wystarczy być miłym i uprzejmym aby być tak samo traktowanym przez obsługę tego czy innych sklepów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |