wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komisja lekarska do policji

witam wszystkich mam pytanie jutro mam test w MSWiA w Warszawie i troche sie go boje, bo nie wiem co mogę sie spodziewać. Pomimo tego nie miałam WZ a umówili mnie na Komisje Lekarska, po zapytaniu kiedy będę mieć WZ to powiedzieli że po Komisji lekarskiej- troche dziwne ale niech im będzie. Czy mial ktoś podobny przypadek? odp szybko jak możecie, papa:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komisja lekarska do policji

co już praca w policji interesuje... ?

jakby mnie nie interesowała to bym nie składała dokumentów, i może ktoś odp na to co napisala

Komisja lekarska zawsze jest na początku, nie ma w tym nic dziwnego.

a od czego zależy kolejność wywiadu i komisji lekarskiej? co jest na teście PZP do policji?

Od niczego ta kolejność to czysty przypadek, a ten test to jest dopasowywanie do siebie figur znajdujących się na obrazkach.

Nie chciało się nosić teczki, będzie się nosić pałeczki:)

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Malwina4 mam pytanie odnosnie PZP w MSWIA w Wawie jak było?co tam sa za testy?bo ja mam we wtorek.odpisz jak zagladasz tu jeszcze.

a słuchajcie, lekarze też dają punkty do koncowego rankingu?jak to wygląda? do czego sie przyczepiają?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org