Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komisja lekarska do policji |
witam wszystkich mam pytanie jutro mam test w MSWiA w Warszawie i troche sie go boje, bo nie wiem co mogę sie spodziewać. Pomimo tego nie miałam WZ a umówili mnie na Komisje Lekarska, po zapytaniu kiedy będę mieć WZ to powiedzieli że po Komisji lekarskiej- troche dziwne ale niech im będzie. Czy mial ktoś podobny przypadek? odp szybko jak możecie, papa:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komisja lekarska do policji |
co już praca w policji interesuje... ?
|
|
jakby mnie nie interesowała to bym nie składała dokumentów, i może ktoś odp na to co napisala
|
|
Komisja lekarska zawsze jest na początku, nie ma w tym nic dziwnego.
|
|
a od czego zależy kolejność wywiadu i komisji lekarskiej? co jest na teście PZP do policji?
|
|
Od niczego ta kolejność to czysty przypadek, a ten test to jest dopasowywanie do siebie figur znajdujących się na obrazkach.
|
|
Nie chciało się nosić teczki, będzie się nosić pałeczki:) "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Malwina4 mam pytanie odnosnie PZP w MSWIA w Wawie jak było?co tam sa za testy?bo ja mam we wtorek.odpisz jak zagladasz tu jeszcze.
|
|
a słuchajcie, lekarze też dają punkty do koncowego rankingu?jak to wygląda? do czego sie przyczepiają?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |