sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa szkoła na Poznańskiej

Od pażdziernika zaczyna działać w Łomży nowa szkoła wyższa.
Pierwsza państwowa i choć są na razie tylko dwa kierunki wiąże z nia duże nadzieje może rozwinie sie w przyszłości w łomżyńską politechnike?
Choć bardziej prawdopodobne jest że bedzie kolejnym po "jańskim" i "agrobiznesie" tworem aspirujacym do miana uczelni wyższej z prawdziwego zdażenia.
Ciekaw jestem opini studentów, którzy własnie zaczynają nauke w tej szkole.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa szkoła na Poznańskiej

A co oni mogą powiedzieć skoro tam poszli , bo nie dostali się na coś poważniejszego. Na renomę każda uczelnia musi sama zapracować.

Nie jest powiedziane z gory, ze uczelnia będzie kiepska, chociaz takie opinie słyszę często. Jasne, że na renomę musi zapracować sama. Studenci oczywiście też, sami wyznacza po części poziom tego miejsca. A opinie? Ilu studentów tyle opinii. Za kilka lat zobaczymy.

Pozdr.
Kasia

Ty To Fajnie Ze będo szkoły Naucze sie cos wreście....Żart.

<Jedziemy Po Zioło>

Nie wiem i pewnie na razie tego nikt nie wie jak będzie wyglądała nauka w tej szkole, ale mi już na wstępie nie podobał mi się nabór. A ściślej rzecz ujmując to nabór pracowników może i był tradycyjny, ale selekcja i dobór w moim mniemaniu pozostawia wiele do życzenia (niestety znów o sobie dały znać niektóre "siły wyższe"). Od razu sobie zastrzegam, że to moje prywatne i subiektywne spostrzeżenia i nie dotyczy pracownilów dydaktycznych.

Ciągle nie mam czasu, ale muszę tam pojechać i osobiście powiedzieć pani sekretarce żeby nie robiła z ludzi idiotów. Po rozmowie kwalifikacyjnej wszystkich zapewniała, że za tydzień zadzwoni i poda odpwiedź jaka by ona nie była. Oczywiście zero odzewu z ich strony, więc po dwóch tygodniach sama zadzwoniłam, pani powiedziała, że kadra jeszcze ostatecznie nie utworzona, ale na pewno zadzwoni jak pozna jej ostateczny kształt. Na dodatek potraktowała mnie oschle, z przekąsem przypomniała mi, że to szkoła ma do mie zadzwonić, a nie ja do niej. Myślicie, że zadzwonili? Na ch*** do raju - od tamtej pory minął ponad miesiąc. Robią z ludzi idiotów. Może nie powinnam tego pisać, ale sobie to właśnie przypomniałam i się zdenerwowałam. A jutro tam pojadę i osobiście tej pani powiem co myślę o jej postępowaniu. Pewnie będzie paliła głupa.

Bo żeby było jasne to nie mam żalu, że mnie tam nie przyjęli, bo mam inną pracę, ale mogliby dorosłych ludzi traktować poważnie.

A jakie to kierunki ????

wlasnie, jakie tam są kierunki?

zarzadzanie i informatyka :D

Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz
Jak nie wiesz to lepiej śpisz
Zamknij mordę, albo w język się gryź
To potem milczenie okaże się złotem
Mój cały skład ma dwa ważne loga
Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga

Słyszałem, że od przyszłego roku mają być jeszcze filologie: angielska, rosyjska i niemiecka, ale nie jest to sprawdzona wiadomość...

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org