środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kowboje z PKS

Autobusy PKS-u szczególnie z Łomży poruszajš się w terenie niezabudowanym dramatycznie niebezpiecznymi prędkoœciami 60 km/h. Zbliżajšc się do przystkanku "na trasie" wykonujš manewr, jakby był to statek morski, rozpoczynajšc proces hamowania ok. 2 km. przed.
Ciekawe z czego to wynika?
Wkrótce "dowody", oczywiœcie rejstracyjne.
pzdr

Zigur

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kowboje z PKS

Jak czytam te Twoje głupoty to brak mi słów. Życzę Ci żebyś trafił na kierowcę PKS który przewiózłby Ciebie tak, że aż byś się zlał w gacie. Nie masz co robić to wyszukujesz głupawe tematy na forum!!

potwierdzam, ale królowie drogi z łomży są nie do pobicia 60km/h to maks na jakich ich stać , trzeba jakoś żyć ( znacie kierowce PKS który nie ma disela :-) )

Kaz dołącz się kiedyś do pociągu z lokomotywą Autosan na trasie np. Łomża - Zambrów to dowiesz się o czym mówię i jak to jest bezpieczne.
pzdr

Zigur

to nie wina kierowców tylko tych którzy ustalają im godz dojazdu na przystanek jak bedzie kierowca za wczesnie na przystanku to bedzie mial po premi najpierw sie dokładnie dowiedzcie a pozniej piszcie

VIP1 -masz racje zadziwjające jest to że każdy kierowca autobusu ma disla haha

KAZ- nie stresuj się nadmiernie bo ci bezpieczniki w pustaku mogą siąść

mało tego,że sam ma diesla... "karmi" jeszcze sąsiadów i znajomych hehe

Normalni kierowcy normalnie prowadzą normalne autobusy.Po co zakładać głupie tematy i pisać głupie wywody..Jak ci mało wrażeń ZIGUR to se wsiądź do swojego (jeśli masz) samochodu i rozpędź się gdzieś do 160-180 to będziesz miał frajdę.Czy ktoś ci każe jeździć autobusami...?

nikt nie zakłada że PKS będzie pędził ponad 160km/h ale przynajmniej te 70-85 było by spoko, a nie na żaglach

Zigur, podoba mi się twój styl pisasnia. skąd š - masz czeskie kodowanie znaków w systemie?

Czy głupi temat? Kwestia gustu. Rozumiem, ze gdzie pizza, żele, itd to jest odpowiednie. OK.
Ja uważam, że nie. Dwóch gości "mojego forum" wzburzonych. Ciekawe czym Panowie?
Nikt mi nie każe jeździć autobusami i nie jeżdżę. Dojechanie do śmierdzącego autosana, wleczącego się po pustej, prostej drodze i z palącym papierosy, znudzonym kierowcą - super.
Tak wam ustawiają rozkłady, ale czy ktoś próbował to zmienić. W sumie po co? Zawsze coś "skapnie".
Wyłapując na plecy wszystkie tiry i co się porusza po drodze - jest się faktycznym królem szos.
Kierowcy PKS - rulez

Zigur

To prawda, jedzie taki PKS 60km/h. Najgorsze jest to, że środkiem drogi! Nie da się wyprzedzić, a na naszych wąskich drogach to nie bardzo ryzykować wyprzedzać chwytając pobocze, bo są one niestety wysokie. Jedyna możliwość wyprzedzania to jak dojedzie do przystanku.

Tak do wiadomosci VIP_1, to znam takich kierowcow PKS co jezdza na benzynce lub LPG. Nie kazdy z zasady musi byc zlodziejem.

Pamietaj tez jedno, ze z reguly ten co w kazdym widzi zlodzieja, sam tez nim jest.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org