niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie żele?

Gdzie w salonie w Łomży robią najlepsze żele na formie? Proszę o rzeczowe wypowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie żele?

ja takiego zela z niucha ci strzele a forme sama podstawisz ok ?

no to dostalas rzeczowa odpowiedz

A administrator forum to jest he ????? bo post jest założony nie potrzebnie 2 razy ;D

Żele na formie, odpuść sobie mi się totalnie na formie żadne pazurki nie podobają ani żele, ani akryle - blee... A gdzie ładnie robią polecam Panią Serafińską :-)

xxxANGELxxx

A jakieś namiary, tel. ewentualnie adres salonu?

Gwiazdka, obecnie telefonu nie mam, bo mi robi znajoma koleżanka obecnie żele i trochę taniej, ale tez ładnie, a salon p. Serafińskiej to DATURA, za Urzędem Pracy w dół :-)

xxxANGELxxx

A ta koleżanka profesjonalistka czy początkująca? Może jakieś namiary na koleżankę skoro tak ją chwalisz?

Sorrcia, że dopiero odpisuje, ale praca i nie miałam zbytnio czasu, by odpisać jeśli chce podłącz się na GG to podam CI namiary. Ona pazurki robi pewnie z rok albo półtora - nie pamiętam. Mi się na przykład podoba jak robi. NR GG: 8880224

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org