sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To mi się nie podoba!!! ŁKS bravo

Niepodoba mi się to, żę nasz Łomżyński zespół niegra w barwach klubowych tylko w innych !!! ŁKS ma barwy czerwono-białe, które są bardzo piękne gra w nich m.in. Wisła Kraków. Czy jest źle grać w takich barwach??? Ja tego nie rozumiem !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To mi się nie podoba!!! ŁKS bravo

ŁKS GRA ZAZWYCZAJ W BIALOCZERWONYCH BARWACH!!!!! CZASAMI NA WYJAZDACH GRAJA W ZIELONYCH!!AVIVA ŁKS!!

A wedlug mego zdania, w zielonych, czerwonych ... chyba mniej wazne w jakich strojach, oby tylko nadal osigali pozytywne wyniki i godnie reprezentowali swoje miasto.
Ja, choc tak z daleka, ciagle z duza uwaga sledze poczynania naszego LKS-u i z tzw. 'trepidation' (lek, nerwowka) w kazda Sobote sprawdzam wyniki ostatnich meczow.
Ale musze stwierdzic, ze tez bylem troche zaskoczony widzac na zdjeciach po raz pierwszy te zielone stroje ... wlasnie, kiedy spodziewalem sie czerwonych.
wychu

Wychu:
jest wazne w jakich strojach graja!
Klub to nie tylko wyniki i pilkarze. To przede wszystkim TRADYCJA i KIBICE.
Zielone stroje maja sie nijakz tradycja,.... niestety.

pozdrawiam

Slavo,
Najpierw, cieszmy sie z dotychczasowych wynikow naszej dryzyny - oby tak dalej!
Wracajac jednak do strojow, jak juz tez wspomnialem, zgadzam sie, ze te zielone sa na pewno troche 'razace', no i w ogole - skad ten kolor?
Biorac jednak pod uwage to, ze kazda druzyna zobowiazane jest miec przynajmniej dwa rozne komplety kostiumow, no i te czerwono-biale sa na pewno (z wiadomych powodow) bardzo popularne, musiano wybrac cos innego.
Kluby nieraz wpadaja na bardziej 'szokujace' rozwiazania tych strojow na mecze wyjazdowe, jednak chyba kolor zielony na pewno nie jest jednych z takich.
A moze by tak zrobic mala sonde wsrod sympatykow LKS-u na temat tych zastepczych kostiumow? Albo, jak to zrobil Liverpool, oprocz podstawowych czerwono-bialych strojow, rzucic sie np. na zolte lub cos podobnego w kolorach takich pastelowych?
No coz, moze, byc moze, to by ... polepszylo frekwencje plci pieknej na meczach LKS-u? ... :)

Ale tak na serio, zgadzam sie calkowicie, ze takich decyzji nie mozna brac pochopnie, bo, jak wspomniales, to sa sprawy b. powazne i tradycje musimy szanowac.

Pozdrawiam, wychu

PS. Sam jeszcze 'kopie' w lokalnej polonijnej druzynie (w lidze 'over 40') i doskonale orientuje sie w tych sprawach.

To proste! ŁKS w meczach, w których przeciwnicy nie grają w strojach zbieżnych z barwami ŁKSu (czyli jak dotąd w większości spotkań w tym roku, z wyjątkiem początku rundy wiosennej w IV lidze, kiedy to niektórym coś odbiło) występuje w czerwonych koszulkach i białych spodenkach. Jednak gdy przeciwnicy mają podobne kolory (patrz mecz ze Zniczem czy teraz z OKSem), musi założyć coś innego. W związku z faktem, że sponsorem ŁKSu jest Browar Łomża, są to stroje zielono-czarne. Dlaczego czarne - nie wiem, ale zielone koszulki są nawiązaniem do koloru parasoli Browaru...

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Sumo/malaha

zauważ jedno, że to goście mają prawo do wybrania koloru strojów... dlaczego więc piłkarze ŁKS-u będąc w tej roli w Olsztynie z niej nie skorzystali?!

pozdro!
eŁKaeSiacy'03

eŁKaeSiacy'03 | www.lks.elomza.pl

Okęcie jakoś nie miało kolorów biało-czerwonych, a ŁKS grał w zielonych. Myślę, że o coś innego idzie. Ale najważniejsze, znów wygrana.
BRAWO PANOWIE.

i jeszcze jedno. Oprawa meczów. Kibice - świetna robota, a jakie barwy? Biało-czerwone, a na boisku ... zielono.

BARWY TO PRZEDE WSZYSTKIM TRADYCJE I KIBICE A CO DO ZIELONYCH KOSZULEK TO ... ZMIEŃCIE TE BARWY ŁKS,ZMIENCIE TE BARWY (A CO WY NA TO ? ŻE PREZES KOSIOREK KAZAŁ Z KLUBU WYŻUCIĆ NASZE BIALO CZERWONE FLAGI-MOŻE CHCE UFUDOWAĆ ZIELONO-CZARNE ?? !! JAKI TYP Z NIEGO NIEMOŻLIWY ... )POZDRO OD CHUDEGO DLA WSZYSTKICH E'03 !!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org