Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukienka na studniówkę |
Hej. Szukam właśnie coś fajnego na studniówkę ale nic sensownego nie widziałam w Łomży :/ może znacie jakiś fajny sklep? z góry dzięki :p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukienka na studniówkę |
hmm patrzylas w 4+ na dole?
|
|
Właśnie nie znamy. Podaj adres Twojego sklepu.
|
|
no patrzyłam właśnie i nie bardzo. bozata haha wszytskie są moje :d normalnie zal nawet sie zapytac o nic nie mozna bo od razu zaraz oskarżenia ze sklep chce reklamować :/ nie mozesz mi pomoc to nie zagladaj :)))
|
|
To nie moj sklep:) sama tam kupowalam sukienke na studniowke rok temu, i wybralam;)
|
|
Przejdź na ul. Farna, sklep "EXIT" chyba tak to sie teraz nazywa:) Odstatnio widzialam tam fajne kreacje, może wybierzesz coś dla Siebie. Powodzenia i Miłej zabawy:)
|
|
hehe :p aha no rozumiem :p a znasz coś jeszcze?
|
|
HEJJJ! JA MAM ŚWIETNĄ, NIEPOWTARZALNĄ SUKNIĘ DO SPRZEDANIA!! jeśli chcesz moge wysłać fotki :) pozdrawiam
|
|
na przeciwko katedry na dwornej jest sklep z fajnymi kreacjami i super obsługą. tylko przymierzalnie maja fatalną ale trudno.
|
|
Na Queens Blvd jest dobry sklep hehe
|
|
Polecam EXIT, a jak nie no to Białystok lub Warszawę xD
|
|
W Warszawie byłam i kompletnie nic nie ma ciekawego :p na taką okazje :) a jak w Łomzy nie znajde to do Białego ;P
|
|
W Białymstoku widziałam kilka ładbych sukienek, jak nie w galeriach to przy dworcu PKS są sklepy tam też ładne sukienki są, ale to też zależy od gustu.
|
|
Ja również mam bardzo ładną, prostą sukienkę do sprzedania. Przywiozłam ją ze stanów i jest ona na niską i szczupłą osobę. oczywiście mogę przesłać zdjęcia.
|
|
W Ostrołęe w Kupcu są całkiem fajne
|
|
polecam gorąco salon sukien ślubnych i wieczorowych przy blaszaku,pani Agnieszki Szmit,sukienki zawsze po jednym egzemplarzu-mam pewność, że się nie powtarzają i modele jakich nie widziałam nigdzie w Łomży, dziewczyny polecam na sylwestra i studniówkę szczególnie!!!! :)
|
|
W tym roku modne są krótkie czy długie sukienki?
|
|
I te i te W ostatnich latach coraz więcej dziewczyn nakłada na siebie długie sukienki Jeśli o mnie jednak chodzi to bardziej podobają mi się sukienki krótkie. W takiej byłam na swojej studniówce. Są świeże, lekkie oraz dziewczęce. Na tej stronie jest spory przegląd: http://www.inszaworld.com/2015/11/przeglad-sukienek-na-studniowke/ Ta jest świetna:
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |