Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sylwester w 7kier |
Wybiera się ktoś do 7kier ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sylwester w 7kier |
a bedzie cos w sylwestra? w 7 kier?
|
|
Tak
|
|
A orientujecie się może czy będzie ktoś wynajmował sale na jakąś impreze.Czy będzie wstęp wolny? Pomysłowo.
|
|
Z tego co słyszałem to ktoś wynajął tą sale ;) Ale jak będzie ze wstępem to nie wiem ;)
|
|
Ja słyszałem, że ktoś sale wynajął i wjazd 80zł/osoba. Ten klub to to teraz BeabyParty . Zdanie moje. Aviva aviva aviva ŁKS!
|
|
Damian_ŁKS Na serio gadasz? BO ja tak właśnie rozkminiam,ze pewnie ktoś wynajął.. Pomysłowo.
|
|
hmm wiec tak.. sala jest wynajeta..ale ten kto chce wejsc musi placic wejsciowke, ile nie wiem ale wiem ze napewno tak bedzie. A dajcie spokoj banda 15latkow sie zejdzie i sylwester:D haha. pozatym tam dyskoteka jest do dupy a co mowiac sylwester;/ powodzenia! peace:D
|
|
banda. a ile Ty masz lat ? jakbylas w ich wiekow tez chcialas sie pobawic. wiec nie rozumiem po co teraz te waty. zapytalam czy ktos idzie, wiecej nie potrzebuje. ale nie. pozniej macie problemy, bo ktos odpisuje glupie komentarze. sami tak robie to wybaczcie.
|
|
jakie waty dziewczynko.. hehe. Mowie tylko to co widzialam ostatnio przeprowadzajac sondę :) takze to stwierdzenie faktow a nie jakies jak to nazwalas komentarze glupie:) takze Relax
|
|
A ja powiem tak... pracowałam tam jakiś czas i rzeczywiście banda gówniarzy się tam schodzi. Na pigułach jadą, nachrzaniają się jak mogą a potem nic nie pamiętają, rzeczy gubią i pretensje mają... Jeśli już wogóle coś tam ma być to lepiej upewnijcie się jakie to towarzystwo i czy ochrona będzie, bo z tego co ja zdążyłam zauważyć... to nic nie jest tak jak powinno.
|
|
to ze w weekendy chodzi tam duzo dzieci to nie znaczy ze jak ktos wynajmuje ten klub na Sylwestra to rowniez beda tam same dzieci po 15 lat;)
|
|
Lepiej się upewnić;]
|
|
15 czy nie 15 lat niech się bawią... ale nie tak!!! niech jakiś rodzic zajrzy tam kiedyś w sobotę. pijane 15 latki obmacywane przez kilku starszych chłopaków, ogólnie jakaś kontrola tam by się przydała. z tego co widziałem oczywiście ja kiedyś....
|
|
szczerze.. to naprawde ten pseudo klub jest tylko zbiorowiskiem dzieci ktorzy nie maja co ze soba zrobic. Mam nadzieje ze ktorys z rodzicow to przeczyta i choc po czesci zrobia z tym porzadek.. bo zal patrzec jak jakas 15 stka pijana w sztok zachodzi w coze bo co? bo mowi ze taka moda ze fajnie jest... peace..;)
|
|
Kiedyś sie nie puszczały tak młode <szok>
|
|
moja koleżanka raz tam zaszła kobieta 25 lat jakaś 15 letnia małolata się do niej zburzyła na parkiecie :P a że moja koleżanka to ostra sztuka to odrazu ją zdjeła:P ja tam niechodzę mam ciut więcej lat i nie bawią mnie takie fazy z 15 najebanymi malolatami
|
|
z tego co mi wiadomo to tam będzie sylwester dla naćpanych dzieci
|
|
to źle ci wiadomo
|
|
filczy pazur kiedys ludzie nie pytali na forum gdzie kupic kominiarke za 10 zl hahaha widac czasy sie zmieniaja
|
|
naprawdę trzeba jakąś akcję zrobić z tym klubem bo to parodia się tam zrobiła, szkoda tylko takiej demoralizacji
|
|
a niech ćpają, a niech się leją za pare lat przyjdzie stwierdzenie do głowy: boże zmarnowałem sobie życie przez te narkotyki. zażywasz przegrywasz !!!
|
|
Młodość kieruje się swoimi prawami, ale są jakieś granice moralne i etyczne- chyba każdy się nimi kieruje?? A może zapomniałam jak to jest?? Pozdrawiam bywalców 7kier- nie zmarnujcie sobie życia, bo w końcu macie je tylko jedno. Nie ma złej pogody- są tylko nieodpowiednie ubrania ;)
|
|
TE 7 KIER to to samo lipa jak nic zbiorowisko dzieci, do tego. tam policja zeby wpadła choc z raz zrobiła kontrol to by sie mandaty posypały i sprawy z nieletnimi
|
|
raz wpadła policja trzepała dowody to zostało może około 10 osób he i to pewnie osoby co zaszły na chwile i po tym co tam zobaczyły postanowiły się wycofać
|
|
nie pie*dolcie ze tam cpuny bo wszyscy to co tu piszą przychodzą do 7 kier tylko żal wam wszystkim co to piszecie ze nie mozecie sie spokojnie pobawic bo jestescie lamuchy.sylwester jest organizowany i to nie dla dzieci 15 lat tylko dal osob starszych.80 zl od osoby.ochrona i te sprawy bedą.w tamtym roku sylwester był udany bardzo.a ze jak sie młodzież zejdzie i sobie wypije piwo to mysle ze to nic strasznego.kazdy był młody i kazdy chchce zobaczyc jak to jest.nikt nikogo nie zmusza do picia alkoholu czy jedzenia dropsów. strzała buractwo ktore tak uwaza he ...
|
|
Dokładnie... Sylwester nie jest organizowany publicznie tylko wstep 80pln ,i beda osoby starsze.Jesli ktos jest zainteresowany wykupieniem wejsciowki prosze pisać :sylwek228@tlen.pl
|
|
heheheheh nie jest organizowany publicznie tylko przez internet zbierani ludzie a internet to nie publicznie ?
|
|
7kier = 14 - 16 lat
|
|
to są ***** chyba jakieś jaja
|
|
niech tam policjanty zaleca w sylwestra i rozpierdola cale te towarzystwo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |