Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
E-dymek |
Ostatnio słyszałem troszke o E-papierosie , nowoczesnym specyfiku który ma tam niby emitować dymek , który nie szkodzi palaczowi a pozwala zaspokoić głód nikotynowy ... Czy wie ktoś może gdzie to ustrojstwo można zakupić (głównie chodzi mi o Łomże) ? Może ktoś sam to zakupił albo zna jakieś wywiady z niezależnymi specjalistami którzy ocenili e - papierosa Chociaż wszyscy mogą dostrzec zewnętrzne okoliczności, nikt oprócz mnie nie powinien rozumieć sposobu, w jaki zwyciężam. Dlatego po osiągnięciu zwycięstwa nie powtarzam tej samej taktyki, lecz w następnej walce odpowiadam na zaistniałe okoliczności.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: E-dymek |
E-papieros ? Dla mnie cos co wyglada jak "E-...." to kojazy mi się z czyms internetowym :) ? Papierosa palic w internecie no chyba ze to jakis program gdzie tak przegrzeje Ci procesor ze bedziesz mogl się sztachnąc dymkiem z procesora :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
http://di.com.pl/news/16742,0.html .. ludzie ciężko wejść na google.:D:P AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
znalazłem w necie troche informacji na ten temat czytałem też forum użytkowników tego hujostwa i moim zdaniem jest to takie samo gówno jak normalne papierosy bo przecież w tych e-papierosach też sie uzupełnia wkład z nikotyną i tp (CZEGO TO LUDZIE NIE WYMYŚLĄ)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |