Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
halo |
ma ktos z was moze do odsprzedania morfine w tabletkach potrzebna mi jest koniecznie do usmierzenia bolu chorej osoby ............prosze o pomoc i prosze niekomentowac z zbyt pochopnie do kontaktu adres email
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: halo |
Idioto ty jeden jesli to jest niezbedne do usmierzenia chorego to bez problemu dostaniesz to od lekarza, wiec nie pal glupa pacanie...i wiem co mowie,bo tez mialam bliskiego, ktory potrzebowal narkotyku na usmierzenie bolu,a poza tym choremu daje sie dozylnie zeby szybciej pomoglo
|
|
Mandrzejczuk poczytaj najpierw a później praw "komplementy" W medycynie używany jest chlorowodorek morfiny, jako tabletki oraz siarczan morfiny, do iniekcji. Stosuje się podskórnie, domięśniowo i doustnie, rzadziej dożylnie i w postaci czopków doodbytniczych. Ze względu na krótki okres półtrwania dawki morfiny należy często podawać w celu utrzymania działania przeciwbólowego. Opracowano tabletki o zmodyfikowanym uwalnianiu leku, które zapewniają działanie przeciwbólowe do 12 godzin. Mimo iż istnieje wiele nowszych, syntetycznych leków o działaniu przeciwbólowym opioidów lub farmakologicznie odmiennych, morfina nadal jest stosowana w leczeniu bólu o pochodzeniu nowotworowym.
|
|
Tak czy siak lekarz jest od tego, przecież to narkotyk...
|
|
A czemu nie pójdziesz do lekarza aby to wypisał ewentualnie lekarz czemu nie przyjdzie do chorego? Na własną rękę lepiej nie eksperymentować.
|
|
to jakiś gówniarz który chciał zabłysnąć na forum :-)
|
|
nie niegowniarz madralo i zebym moghl sie zwrocic do lekarza to bym sie zwrocil madralo ale k..... lekarz mi niepomoze czasami tak w zyciu bywa sa rozne przypadki czasaMI KREW GLOWE ZALEWA A OCZY LZY JAK NIEMOZNA KOMUS POMOC ALE TY TEGO NIEZROZUMIESZ ALE NIEWANE ZALATWIE TO W INNY SPOSOB
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |