niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Siatka

Jest w Łomży jakis klub siatkarski chlopaków???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Siatka

O właśnie może są jakieś treningi i zapisy do klubu??

wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)

Chyba tylko szkolne są

Witam !!
Dla chcącego nic trudnego, zawsze można zebrać parę osób chętnych do grania i wynająć jakąs niedużą salkę. Studiuję w Białymstoku i udało mi skompletować odpowiednich ludzi. Gramy juz pare miesięcy a wystarczyło troszkę chęci, wiec mysle ze w Łomży nie byłoby zadnego problemu z taką akcją. No chyba ze chodzi konkretnie o klub siatkarski z trenerem itp...

W Łomży jak zwykle nic nie ma, mam znajomych w Kolnie i u nich jest nawet amatorska liga rozgrywana, a u nas w Łomży... ehhh... szkoda gadać.

No taki klub z trenerem zeby w lidze mozna bylo grac

Panowie wystarczy sie troszeczke zainteresowac, oczywiscie, ze w łomży dzieje sie cos w tym temacie oczywiscie zdecydowanie za malo, ale mysle ze z czasem meska siatkowka bedzie sie rozwijac:)
Jest liga TKKF do ktorej zgaszają sie zespoły i sa rozgrywane mecze oczywiscie wpisowe jest nieodzownym elementem rejstracji zespolu w rozgrywkach. Ponadto bodajze w niedziele byl rozgrywany wojewodzki turniej Plony zdjecia mozna zobaczyc na prostozlomzy.pl
Natomiast jako takiego oficjalnego zespolu z trenerem nie ma, ale w niedalekiej przyszlosci mam nadzieje, ze to sie zmieni, poniewaz sa takie plany. Pozdrawiam:)

a nie wiesz kiedy ??? bo duzo osob co znam chcialoby chodzic do klubu

bo najlepiej siedziec i narzekac ze nie ma nie ma flatmoo dał dobry przyklad

a po ch*j narzekasz ? Może nie wszyscy lubą grac w siatkówke ? Nie ma zapotrzebowania to po co otwierac kolejne sekcje

Łomża leży na Mazowszu !

no chyba jest skoro tyle osob chce

Z tego co wiem to jest ogromne zapotrzebowanie, tylko brak odpowiedzialnej osoby ktora podjelaby sie tego przedsiewziecia.
Poniewaz gra w lidze to 50% a pozostaja jeszcze sprawy formlane, ktore czesto stoja na przeszkodzie.
Jest duzo mezczyzn w Łomży grajacych na dosc wysokim poziomie, ktorzy sami sie organizuja bez trenera ,dlategotez sa plany ale czy sie ziszcza, poczekamy zobaczymy:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org