niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
super gaz

czy zauważyliście jak ostatnio spadły ceny LPg? niby dobrze, ale paliwo te nie nadaje się do niczego. Po przejechaniu ok 500km na tej taniżnie zaczął mi wariować samochód. Parownik jest cały oblany w jakiejś bezbarwnej substancji, bardzo gęstej. Nie da się nawet wyregulowć. Pozostało tylko czyszczenie. Dodam, że regenerowałem parownik 2 miesiące temu. Do tej pory było wszystko ok. Odradzam kupowanie tego czegoś. Jeżeli ktoś miał podobne przypadki, proszę pisać. Jeszcze do tematu, która stacje posiadaja dobry gaz??

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: super gaz

na pewno nie za zaciszem w piatnicy.

na bp najlepszy

strzeliłaś w 10

a ja za zaciszem 5 lat tankuje i statek jak i bp sie usra :P tam tanio i ok:) najwiecej km robie na tej waszce-2 autami:)

bigi2004

o kur wa bigi nie wiesz co tam z gazem robia, sprawdz sobie np filterek jaki masz czysty

sluchaj mam 2 auta wiekszosc gazu u nich tankuje filterek 20 zl a jak wydajesz okolo 1500 na miesiac na gaz to filterek odchodzi na 2 plan. tankowalem pare razy na statoil to mi auto gasnie:(

bigi2004

jeszcze zrozumiesz o co mi chodzi

5lat jest ok i chyba rozumiem o co chodzi:) chodzi o cene ktora jest atrakcyjna -po co mam przeplacac skoro na gazie z piatnicy robie najwiecej kilometrow za najmniej pieniedzy:) tankuj sama przez pare lat a nie powtarzasz po kims. pozdro

bigi2004

Gaz jest oky tylko że jest zimniej i poprostu masz zjeb**any parownik albo cię na tej regeneracji naciagneli ;]

;]

Tylko BP.

Stanowczo odradzam Shell (koło Konarzyc)

Ja na gaz nie śmigam , ale znajomy tankuje gaz do e klasy z 2005 roku wlasnie tam w zaciszu i jakos nie mial problemow, a przejechal juz na nim okolo 30 000 tys km .
Mnie bardziej niz jakosc gazu interesuje , jakosc benzynki na stacjach, gdzie jest waszym zdaniem dobrej jakosci i w miare tania?

prosze sie nie wymandrzac, bo o jakosci gazu na tej stacji jestem lepiej poinformowana niz kto inny. a przypatrz sie jeden z drugim czy pan K ma jeszcze takie fajne male nalepeczki na dystrubutorach?? ,,Policja skarbowa" a jak myslicie dlaczego wpadla i je zajela?? idac droga dedukcji czy ten gaz moze byc dobry?? nie nie moze!!

dlaczego pracownik pracujacy na stacji pana K nigdy nie tankowal ani nie tankuje tego gazu?? odpowiedz sama cisnie sie na usta

madziusmadzius , mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi z tymi nalepkami? czego one sa dowodem?
I jaka to stacja tego pana K? Nie wymieniaj nazwiska tylko podaj lokalizacje tej stacji.j

Hehe smieszna jestescie z ta policja skarbowa co za bajki opowiadasz "madziusmadzius" na dystrybutorach sa plomby zalozone przez wlasciciela a nie naklejki ze skarbowki bo gdyby bylo tak jak piszesz to znaczylo by to ze skarbowa zajela dystrybutor i nie mozna go urzytkowac. madziusmadzius skad wiesz ze pracownicy tej stacji tam nie tankuja ja akorat znam tych kolesi bo z nimi kiedys pracowalem i te dziewczyny ktore tam pracuja z tego co wiem to tylko dwoch chlopakow ma samochody na gaz i tankuja tam czesto. Bylem przy tej calej akcji skarbowki. Jedna wielka paranoja kolesie w kominiarkach trzymali nas kilka godzin i nawet idac do kibla mielismy obstawe:) . Co do gazu to jak jakos sobie go niechwalilem zadna rewelacja. Gaz biora z Narewki i stoja w tej samej kolejce co cysterny z Shela, a nieformalnym zarzutem dla szefa tej stacji bylo "bo ma pan najtanszy gaz w okolicy i to nie o kilka groszy ale o kilkanascie"

po pierwsze skoro byly naklejki to byly zajete.
a po drugie dawid??

widzisz bo ja znam tez osoby ktore tam pracuja tylko ze one tam nie tankuja.

powiedz ktory z tych koleci tankuje??? no moze zbysiu!!

żal ci dupe sciska madzius bo jestes tak głupia w tym co piszesz.....DxxD nawet zwiezle to opisał i ma poniekad racje.......madzius jestes napewno z konkurencji i was zatyka cena co jej nie przebijecie.....gas jest akurat tam wporzo ośla łąko(madzis)...jak taka wcibska jestes to wiedz ze jak poprosisz wlasciciela o sprawdzenie gazu to trwa to zaledwie minute i na tabeli wskazników sa pomiary ....ale co o tym mozesz wiedziec idiotko...tankuje tam od 6 lat i jest ok a nawet lepiej......

Ordo et pax

***** palancie glupi nie jestem z konkurencji. jedz do pierwszego lepszego mechanika niech ci sprawdzi filterek zobaczysz ile w tym gazie hujostwa jest. D..D jest osoba ktora tam pracowala/pracuje to na pewno pisze prawde. nie ma co chcie tankujcie mnie to wisi i powiewa.

dobra temat do zamknecia szkoda slow

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org