Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...... |
Macie jakieś pomysły na sobotnią nudę??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...... |
Canal+ Sport + zime piwo + drobne przekaski
|
|
popieram SRODMIESCIE :)
|
|
no ja mam, ale nie zdradze :) E.T.
|
|
wspolny wieczór przy kominku i potem............... do rana :) rewenant
|
|
Driny + Gural ...EL Polako już nie nowe ale dobre :D :D :D
|
|
Na alkohol to ja nie mam ochoty, na zamulanie przy kominku też nie, siedzenie i ogladanie Canal+ Sport też nie...
|
|
slodka trucizna, zapal jointa :]
|
|
Słodka! Mam dla ciebie propozycję!! Najlepiej weź ty się lepiej rozbierz i pilnuj własnych ubrań. hi hi hi :)
|
|
Spotkaj się z przyjaciółmi-(tylko nie zmułami)-w grupie mozna cos wykminic:D
|
|
Obejrzyj Jak Oni Śpiewają haha. A potem szlufij diament. Jak nie masz ochoty na to co wyżej to zawsze będą nudy:P FIN zmułka też może złapać:P "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ja bym pojechał do Anglii i popracował na zmywaku
|
|
Trzeba bylo isc na striptiz meski :)
|
|
siemka słodka sposób na nudę :D Pić piwo do upadłego....... A tak dla dla powagi Zorganizować babski wieczór ( u kobiet do chyba tradycja) .Pogaduchy itp. Pobawić się w cukiernika 9 coś upiec własnego jakieś ciacho ::D: zgadać się z przyjaciółmi i zagrać w jakieś gry np poker rozbierany .albo butelka hihi Albo wypożyczyć jakieś dobre horory i oglądać z chłopakiem ( w pomimo strachu będziesz bezpieczna przy facecie :D A a tak na marginesie twoja wiadomość do mnie nie doszła . Jak byś mogła wyślij pomysły na emiala Platon50@wp.pl Z góry dzięki
|
|
A może... Jakieś zawody w rzucanie kamieniami do jadących samochodów Zoragnizuj eliminacje do stronkMENÓW pt. "Kto mocniej kopnie z półobrotu swego kumpla" A na deser wspaniała zabawa na otwartym powietrzu z zespołem "Zagraj mi to na flecie" gdzie atrakcją bedzie pokaz rzucania petard i rozdawanie za friko wybrakowanych kufli do piwa Browaru.
|
|
Sebo19 dzięki może w następną sobote z którejś twojej propozycji skorzystam ;p.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |