Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wieczór czeczeński - kiedy i gdzie? |
Wchodząc do pokoju usłuszałem fragment radiowej zapowiedzi takiego wydarzenia w Łomży. Może ktoś wie coś więcej na ten temat to proszę o informację.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wieczór czeczeński - kiedy i gdzie? |
...jest to 13,12,2008 w MDK o godzinie 18
|
|
beda brudasow kompac??
|
|
No ja pierdole już nic lepszego nie mogli wymyśleć. Pozostawie bez komentarza bo szkoda słów... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
znowu kijami komuś bryke oprawią?? bigi2004
|
|
zbieramy sie pod tym MDK i pokoleji ich wyłapujemy, każdy niecha ma ze sobą drobny ekwipunek tj. kosy, kastety. Do zoba
|
|
buahahahahah a broń palna może być ??? ehhh.... n/c
|
|
Ja wezme harpun. Do zoba "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
pozamykajmy ich w kondomach
|
|
Hm dobre sobie polak nowa rasa panów tylko od kiedy ? Jedzie do Niemiec albo do Uk to zobaczycie kim wy jesteście (śmieciami do najgorszej roboty) Ja osobiście wstydzę się że jestem polakiem .
|
|
no i co tu jeszcze robisz ? Lec do USA wyrabiaj sobie zieloną karte i po 3 miesiacach pobytu mów że słabo juz Polski znasz... a co do tematu jestem w wielkim szoku...komus naprawde zdrowo palma odbija ! To są jakies jaja Łomża leży na Mazowszu !
|
|
to idz wpizdu do rumuni albo *** wie gdzie zebys nim nie był bo na to nie zasługujesz
|
|
E kozaczki w gebie ciekawe ilu was sie pojawi na prawde???!!!! A ilu zostanie po pierwszej konforontacji???!!!:) Przyjdziecie chyba stac i popatrzec i robic tylko za ilosciowych statystow kozaczki z forum:):):):):).
|
|
Kola ogarnij się troche bo Twoja bystrość i inteligencja jest niższa od moich rybek w akwarium... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ej Kola gangsterze :) na was przyjdzie jeszcze czas napewno ! a kto ma na przypał w samym srodku miasta isc jakies awantury robic....chyba wy tylko tak umiecie "Jeszcze Polska Nie Zgineła...." Łomża leży na Mazowszu !
|
|
do szanownego pana "Goldman88"!!! Po pierwsze primo, wiem dlaczego sie wsydzisz!!! Bo siedzisz tu a nie z reszta zydow w "Czikago" czy "Niu Jorku"!!! (wiekszosc nazwisk zydowskich koncza sie na "man" jak Goldman - Zyd!!! Po drugie primo, ja siedze w uk i se bardzo dobrze radzimy z tutejszymi pedlami (z paczatku bylo ciezko przez pierwszy rok) ale wystarczy miec troche charakteru i idzie z gorki!!! A jak jestes cipka to nic nie zmieni twojego myslenia i bedziesz tak dalej probowal wciskac ta swoja racje "wstyd byc polakiem" to sp....alaj z lomzy bo zaraz zacznie sie nowy temat na forum"ZYDZI" a nikt nie chce sluchac takich pedalow jak TY!!! Po trzecie primo, jak ty byles smieciem w niemczech na ogorkach nie znaczy ze wszyscy byli!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ehhh przeraza mnie to .. jak mozecie pisac ze Polacy wykonuja gdzies najgorsza prace... bo Polak pracy sie nie brzydzi a praca nie hanbi ... a te siedza u nas nic nie robia i jeszcze czegos oczekuja ... burza sie do ludzi co tu mieszkaja ... w stanach jak jakis imigrant sie panoszy to deport .... a nie wiem po co ich tu trzymac widzial ktos jakiegos czeczena wykonujacego tu prace ? bo ja widuje ich wykonujacych inna prace o ile zebractwo jest praca... jezeli przyjechali by tu pracowac ... za jakies smieszne pieniadze rozwijajac nasz gospodarke (jak to robia na Polacy w stanach) nie mam nic do tego ael utrzymywanie nierobow ... jeszcze u nas za wielu ich nie ma ale jak jest w osrodku w bialymstoku ? wejdziesz tam ? albo zostawisz samochod ? po 10 dzieci chyba niczym innym sie nie trudnia .... niech wracaja z kad przyjechali albo biora sie za robote ... dla Polakow na zasilki to nie ma nich gloduja ... a dla nierobow i mieszkania i pieniadze sa to my u siebie mamy miec gorzej niz przyjezdni ? to Polak w Polsce ma byc panem ...
|
|
po prostu Baby!! a czemu nie przyslisce na ten weczur?? haha! na tyle was stac? na forume to wy jestesce kozakami! po prostu styd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli tu Polsce byla by wojna to zostawbys tu Polsce??? powecte tylko prawde!!
|
|
Pisać po Polsku nie umiesz a (C)hwdp się nauczyłeś:P Jeśli jeden policjant by cie gonił ciekawe jak szybko byś spierdalał:P To co napisałeś wyżej to nawet nie warte jest odpowiadania. Podgatunek nie zrozumie... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
hej ty Gruby ***..... zamkni te morde i sedz spokojnie! na forume jestes taki kozak!
|
|
"Hm dobre sobie polak nowa rasa panów tylko od kiedy ? Jedzie do Niemiec albo do Uk to zobaczycie kim wy jesteście (śmieciami do najgorszej roboty) Ja osobiście wstydzę się że jestem polakiem ." Tu raczej chodziło o to, że autor cytatu wstydzi się, że ma coś wspólnego z ludzmi wypowiadającymi się wcześniej. Ale prawda taka, że jeśli zachętą dla imigrantów będzie tylko socjal, darmowa kasa, jakiś azyl, to imigrować będzie największe g..... To porównanie imigracji Francuskiej i Amerykańskiej. We Francji mają zamieszki podpalenia itp, a w USA najwięcej problemów nie sprawiają imigranci - ostatnio Latynosi (bo przyjechali pracować), tylko murzyni kilka pokoleń wstecz siłą sciągnięci z afryki (taka osoba to imigrant? )
|
|
ja byc czeczen, i kil you
|
|
Jest to groźba karalna. Święta pewnie spędzisz w pierdlu. O szóstej rano przyjdą po Ciebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |