niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rada d/s sportu - to chyba żart

Mam pytanie do mieszkańców jak to możliwe , iż w Radzie Sportu znaleźli sie ludzie którzy są zatrudnienii pośrednio ( jak nauczyciele w szkołach ) i bezpośrednio jak pracownik Pana Prezydenta , bedą opiniowac to co ich szef albo samorząd Łomzy bedzie chciał uchwalić?

Czy ja mieszkam w Polsce czy na Białorusi ? Jak można podejmować dobre decyzje ( czytaj niezalezne ) i jednoczesnie otrzymywac pensję - albo ja nie mam racji albo śnię .

Albo się mylę ? Może mi to ktoś wytłumaczyć ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rada d/s sportu - to chyba żart

poprostu jestes za glupi noooo !! ;-]]

Członkowie Łomżyńskiej Rady Sportu:

1. Konrad Chaponik - II Liceum Ogólnokształcące
2. Jacek Kicała - MKS „Jantar”
3. Karol Łebkowski - UKS „Herkules”
4. Jolanta Lusińska - Szkoła Podstawowa nr 5
5. Lech Malinowski - Powiatowe Zrzeszenie LZS
6. Bogumiła Olbryś - Komisja Edukacji, Kultury i Sportu
7. Roman Sarnacki - Zespół Szkół Ekonomicznych
8. Henryk Trojanowski - Klub Uczelniany AZS PWSIiP
9. Jerzy Witkowski - Szkoła Podstawowa nr 7
10. Leszek Zwierzyński - Łomżyński Szkolny Związek Sportowy
11. Józef Babiel - Biuro Kultury, Sportu i Turystyki Urzędu Miejskiego

Proszę Państwa to nie żart, to skandal!
Jeśli Pan Prezydent chciał sobie wybrać "bezradna radę" no to ma!
Nie wiem jakimi kryteriami kierował się Pan Prezydent powołujac tych ludzi? No może dwa-trzy nazwiska to ok, ale pozostali? Co oni zrobili dla łomżyńskiego sportu? Rada będzie kolejnym sztucznym tworem, bez żadnych kompetencji. Za rok zapytajmy Pana Prezydenta i członków rady co dla sportu łomżyńskiego zrobili? Już dzisiaj mogę powiedzieć w ciemno: Zero, nic nie zrobią, nic nie "poradzą". Spotkają się z 3-4 razy , wypiją kawę, ponarzekają na innych i to będzie cały efekt pracy Łomżyńskiej Rady Sportu. Dlaczego w tej Radzie nie ma świetnych łomżyńskich trenerów młodego pokolenia?(np. la). Dlaczego nie ma ani jednego zawodnika? Dlaczego nie ma ...pytania można mnożyć ale po co? Pan Prezydent wie lepiej...Niestety , jestem zawiedziony Panie Prezydencie. Można na sporcie się nie znać , ale wtedy trzeba czasami mądrzejszych od siebie zapytać. Nie zapytał Pan, więc niech Pan nie liczy, że rada Panu w czymś pomoże! Nie pomoże!

Jak w wiekszosci takich "wyborow" wybrano ludzi "z etatem" lub "z tytulem" co nie ma nic wspolnego z przydatnoscia tych osob do roli jaka maja wykonywac.
Nie ze wszyscy sie nie sprawdza, ale wiekszosc jest do kitu.
Bo rada nie byla wybierana wg. doswiadczenia, aktualnego prawdziwego zaangazowania czy uczestnictwa/osiagow w sporcie regionu.
Nie inaczej niz prezydenckie stypendia sportowe sa przydzielane. Wg. widzimisie bardziej niz osiagow...

To się nadaje do programu "śmiechu warte"Panie Prezydencie !!! w większości ci ludzie już próbowali coś w zamierzłych czasach zrobić w Łomżynskim sporcie i dlatego to tak dzisiaj wygląda.Wracamy do starego!
Wstyd!!!

przynajmniej za darmo robio...

jedyny prawdziwy jasio :}

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org