Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zespół na studniówke |
Czy wie ktoś ile przeciętny zespół kasuje za studniówke czy uda mi się znaleźć jakiś który zagra po niżej 2 tysięcy ?????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zespół na studniówke |
uda sie nie uda. ja wole miendzy uda jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
2 tys to taka norma, studniówka jest jedna w życiu, a z doświadczenia wiem że dobry zespół to podstawa udanej zabawy, a dobry zespół musi zarobić i już :)
|
|
Ja proponuje zespół Vabank. Doskonały na każda taka imprezę.Grają świetnie szczególnie na weselu byłam u brata super,grali na żywo!!!Tutaj ich stronka internetowa jak chcesz i pewnie sa tez namiary.Tylko nie wiem ile biorą za granie. www.vabanklomza.republika.pl
|
|
ja uwazam ze za tyle zagraja wam Wigry Suwałki zespół z rejonu warmii i mazur aclkiem nie daleko ;-))) przywioza ze soba hurek oni sie czasem myla i nazywaja siebie WGIRY :D:D ale jak na studniowke to bedzie jak znalazl ;-)) P.s. a przeciwko komu maja grac ? :D
|
|
P.s. a przeciwko komu maja grac ? :D a przeciwko oczyszczlani jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
na przeciwko oczyszczalni sa bagna (rozlewiska) ;-))) a to wciaga :D:D jak przyjada to juz tu zostana :D no chyba ze zamarznie to wszystko ale musicie miec zolta pilka bo biala to nie pograja :D:D
|
|
Polecam ci zespół Seton Mają vokalistkę i wodzireja Mogę podac kontakt 668130444
|
|
W życiu nie bierzcie zespołu z Białegostoku (nazwa na "F'' - nie pamiętam) Grali beznadziejnie!!!!!!!!!! Tak samo kamerzysta - odradzam małżeństwo kamerzystów z Ostrołęki (on Arek) Na płytę w beznadziejnym opakowaniu, o złej jakości i niepoważnej cenie czekaliśmy 3 miesiące ;/
|
|
Ja natomiast o panu Arku słyszałem dobre opinie. Sam miałem okazję obejrzeć wykonaną przez niego kasetę z wesela, które odbyło się w sierpniu tego roku.
|
|
Co się komu podoba. Forum jest o zespołach, ale jeśli mówimy o kamerzystach (a oni też są poszukiwani teraz na studniówki) to ten "profesjonalista" z Ostrołęki zmontował kawał beznadziejnej roboty: płyty albo się nie odtwarzały, albo się zacinały ;/ Facet nie jest kompetentny, nie trzymał się terminów, był niepunktualny, nie miał żadnych ciekawych pomysłów, w czasie studniówki on i jego partnerka kamerowali inną klasę, więc na płycie samych uczniów z klasy, która skorzystała z jego usług jest nie za wiele. Na koniec pokazał również swój poziom kultury w stosunku do naszych nauczycieli i samych uczniów itd. itp. Niestety, ale nie zrobił na nikim dobrego wrażenia... Wszystkim życzę wspaniale nagranej płyty :) do której będziecie często wracać
|
|
Polecam zespół AMOR Młodzi i fajnie grają i nie są drodzy ich strona to www.zespol-amor.yoyo.pl Naprawde polecam! Swietnie się wybawiłem
|
|
Do cwaniaczek- dzięki za polecenie i strone już dzwoniłem do zespołu AMOR bardzo miła obsługa i ceny naprawdę konkurencyjne .
|
|
Nie ma jak autoreklama :P
|
|
Do książek a nie na bale. Kiedyś studniówka odbywała się w szkole, stroje czarno białe i nikt nie miał do nikogo pretensji a dziś to wielkie bale, czesto droższe niż niejedno wesele: PYTANIE: po co? komu i czemu ma to służyć?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |