Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cukiernia |
witam.czy ktos sie orientuje czy ktoras lomzynska cukiernia robi torty urodzinowe w krztalcie np. samochodu czy misia?z gory dziekuje za odpowiedz mloda22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cukiernia |
Cendrowscy na Legionow ale musisz zamowic z duzym wyprzedzeniem
|
|
W większości zrobią taki bajer :P
|
|
OKRUSZEK
|
|
tak i nawet taki zamawiałam synowi na pierwsze urodziny. w delikatesach A B C na legionów, tam sie składa zamówienia i odbiera gotowe ciasto a wykonuje cukiernia ANNA z zambrowa. zawsze tam zamawiam torty(urodziny, swoje wesele) i jestem zawsze mile zaskoczona bo jest super. moge na meila przesłać zdjęcie naszego tortu w kształcie traktorka. i co najważniejsze nie tylko wyglądał dobrze ale i wyjatkowo smaczny był, bałam sie że bedzie za duży a był za mały bo każdy prosił o dokładke. a zamawiać wystarczy 3-4 dni wczesniej.
|
|
Też polecam ABC Delikatesy na AL. Legiomów przy Kancelarii Notarialnej
|
|
cukiernia "Anna" w Zambrowie:) zrobi Ci kazdy jaki chcesz:) naprawde super polecam:)
|
|
popieram, cukiernia Anna z Zambrowa (zamówienia ABC)
|
|
We łbie ci sie porąbało? tort w kształcie(???) A nie lepiej, żeby smakował pieprzonym zjadaczom tortów?
|
|
w ABC dobre śmietankowe:))))
|
|
...a śmietanę dodam sam od siebie ;P Stop debilizmowi!!!
|
|
tylko o to chodzi ze cukernia w zambrowie nie robi w okresi swiat a moj synek wlasnie wtedy ma 1urodzinki.bo siostra paracuje w sklepie na poludniu i tam tez maja ciasta z zambrowa mloda22
|
|
może cukiernia Ewa... Dobre ma ciasta, nie wiem jak z tortami na specjalne okazje.
|
|
Najpyszniejsze torty są chyba u Cendrowskich na światłach i w ABC
|
|
najlepsze torty i dostepne cenowo ma cukiernia Weronika tylko niewiem czy robia tam torty w ksztalcie np samochodzika ale trzeba by bylo zadzwonic i zapytac ale torty maja przepyszne i smakuja wszytkim nawet tym wybrednym ;)
|
|
Qrde, to zamó tort w ABC na Al. Legionów na 24.12 i w kształcie samochodzika i oni w Zambrowie Ci zrobią :-) Najlepsze są tam torty :-)
|
|
popieram, ABC na Legionów
|
|
A wiecie może jak sie ksztatują ceny takich tortów? (tak pi razy oko)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |