Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolczyk w pępku. |
Czy wiecie gdzie jest w Łomży salon percingu? Czy w ogóle taki istnieje?:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolczyk w pępku. |
kolczyk w pepku to wydaje mi sie ze kiedys robili na krotkiej
|
|
Ja robilam swoj u Doroty Sierzputowskiej miala salon na Dlugiej zaraz za Rosmannem super szybko i bezbolesnie tak samo mi sie zagoilo bardzo szybko pelna profeska POLECAM!!!!
|
|
:) dzięki, chyba wiem gdzie to jest! na pierwszym piętrze. Mam nadzieję, że jeszcze tam robi:)
|
|
robi robi:) polecam rowniez!
|
|
to juz chyba nie modne he
|
|
urzad skarbowy napisał(a): > to juz chyba nie modne he Myślę, ze jak dziewczyna ma ładny brzuszek to chyba zawsze jest modne :)
|
|
A tak wogóle to czemu służy kolczyk w pępku. Nie usatysfakcjonuje mnie odpowiedź typu "bo to ładne" bo oczywiście ładne nie jest. Bardzo bym prosił o wytłumaczenie mi po co jest kolczyk w pępku. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
Fajnie polizać i pogryźć taki pępuszek :D
|
|
o fuj
|
|
No ja wolę polizać ciało dziewczyny niż metal... "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
masz racje GrubyŁKS większość pewnie tak woli... a kolczyk w pępku jest po to aby kobiety miały gdzie na starość powiesić choinkę zapachową :)
|
|
heheh gandastyl wygrales ;-)) ale co racja to racja :d
|
|
po to by bylo morzna jo lancuhem do kaloryfera pszywionzac by za daleko nie poszla. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu to już jest jakiś argument:) "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
przykuc ja w kuchni za kolczyk .. bykom po to montuje sie kolczyki w nosie .... dajesz lancuch by starczyl od zlewu do kuchenki no moze i do lodowki po piwo i zarcie by robila zmyla podala i z po piwo siegala ;-))) od tego one sa od tego sa one ;p
|
|
Wam byki pontuje się taki kolczyk na jajach po 65 roku życia! :)))
|
|
po co ci kolczyk w pępku???zaóż sobie na dzyndzlu ,jak chcesz koniecznie zwrócic na siebie uwage:) "pozostały już tylko brzydkie dziewczyny z owłosionymi nogami..."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |