Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skanowanie komputera |
Chciałbym przeskanować komputer i sprawdzić czy nie ma wirusów, skaner którego kiedyś używałem nie mogę teraz zastosować bo nie uwzględnia przeglądarki firefox. Jak macie jakieś sugestie to słucham. Nie chcę zakładać antywirusa, od razu zastrzegam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skanowanie komputera |
mks online ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
na firefoksie nie działa
|
|
Jeśli nie odinstalowałeś IE najprościej będzie wejść przez niego na taką stronę jaką chcesz. A jeśli się bardzo upierasz przy Firefoxie to może spróbuj tu http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/housecall
|
|
wlacz na explorerze ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Kaspersky!!!!
|
|
Jak to nie chcesz zakładać antywirusa? Nie rozumiem :P Albo instalujesz, albo masz... a jak nie masz, to lepiej miej. polecam AVG, Avire i Avasta. online raczej są do dupy.
|
|
Ja polecam SPYWARE DOKTOR Z MODUŁEM ANTYVIRUS FIRMY PC TOOLS DO POBRANIA NA ICH STRONIE FIRMOWEJ.KASPERSKY SIE CHOWA PRZY TYM PROGRAMIE I JEST CAŁKIEM DO KITU.PO ODINSTALOWANIU KASPERSKIEGO TYM PROGRAMEM ZNALAZŁEM JESZCZE 10 WIRUSÓW NA KOMPIE.
|
|
Ja z kolei polecam najpierw przeskanować komputer programem Combofix, następnie antywirusem np nod32 pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |