Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Multimedia Łomża |
Witam.Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat jakości sygnału telewizji kablowej,świadczonej przez firmę Multimedia? Proszę o opinie na temat tej telewizji i czy warto jest zakładać z tej firmy kablówkę czy lepiej jakąś tv satelitarną zakupić? Szukałam na ich stronie telefonu do siedziby w Łomży,ale niestety nigdzie nie ma,a ten numer który jest na większości stron jest już dawno nieaktualny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Multimedia Łomża |
Ja nie narzekam. Co prawda do jakości odbioru kilku kanałów mógłbym mieć zastrzeżenia (śnieżenie), ale ja akurat ich nie oglądam (Polsat zdrowie i uroda, Mtv, jakiś kanał informacyjny Europa Tv czy Tv5 , nie pamiętam dokładnie nazwy).
|
|
ja rowniez posiadam pakiet full kablowki i tez nie nazekam!!zawsze mogloby byc wiecej kanalow!!odbiortez moze byc!!ale chyba wolalabym jakas telewizje cyfrowa!!
|
|
W Multimedii dobry odbiór? W analogowej tv? :) W Vectrze jest cyfrowa telewizja. Nad czym tu się rozwodzić. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Obraz jest na ogół ok, ale sygnał nie jest najlepszy, jeśli od dawna nie dział np. telegazeta w TV Polonia.
|
|
jak w bloku ktos kradnie sygnal i nie ma zamontowanych filtrow wstecznych(bo stosunkowo drogie) to i reszta ma zwalono jakosc odbioru. a multimedia po zgloszeniach nic sobie z tego nie robi. chyba ze rzeczywiscie majo zwalono jakosc. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
chodzi o to iż w bloku tym nie można zamówić tv VECTRA tylko MULTIMEDIA. Ks.Anny....... Ile kosztują jakieś pakiety i jakie są w nim programy,bo szukałam na ich stronie ale nie jest łatwo coś tam odszukać,i jakie są wady i zalety w/w tv?
|
|
Ja jestem bardzo zadowlona . Mam najwiekszy pakiet i do tego internet. Płacę razem około 86 zł miesięcznie. Uważam , że jest całkiem tanio. Co rusz są jakieś promocję i można sobie zmieniać pakiety i internet. Internet tez chodzi bez problemu. Tak więc uważam , że kupowanie tych tależy i dekoderów to bez sensu. U mnie w rodzinie już któryś raz wymieniaja jak nie Polsat, to N, to inne. I zawsze nie ma sygnału, jakis kodów , cuda. A tu bez problemu wszystko działa.
|
|
sorki błąd "talerzy"
|
|
teraz tylko i wylacznie cyfra+ takiej promocji nigdy nie bylo dekoder za free a abonamet 50% taniej na 10miesiecy 30pln a umowa 13miesiecy wiec nic lepszego nie ma szczegoly u Ksepki na starym rynku
|
|
nie chodzcie do tego na stary rynek!! obsługa do niczego szczególnie ten wysoki pan , myśli ze zjadł wszystkie rozumy. Polecam polsat cyfrowy , mam i jest ok :) jejejejeje:)
|
|
Polsat cyfrowy? Tam nie ma nawet HD. Niedługo im wygaśnie umowa z TVN i nie będzie tego kanału. Wolałbym już N-kę, ew. Cyfra+. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ok , nie interesuje mnie co ty wolisz. Bardziej chodziło mi o to gdzie "kupic" tv sat jejejejeje:)
|
|
A jak z telewizją cyfrową w multimedia? Zastanawaiam się nad dekoderem ma ktoś może ? ... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...
|
|
Ja nie jestem zadowolona :( Szczególnie z obsługi w biurze na Ks. Anny, kiedy się nie pójdzie to trzeba dłuuuuuuuuugo czekać w kolejce, gdyż pani obsługująca niestety się nie spieszy. Myślę o wymianie na coś innego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |