Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reklamy na 4lomza |
Czy nie denerwuja was ciągle wyskakujące reklamy na tym portalu ? bo mi to zaczyna powoli działać na nerwy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reklamy na 4lomza |
ktoś kiedyś poradził w tej kwestii zainstalowanie wtyczki ad-block jeżeli przeglądarka jest Firefox. Ja to zrobiłem i od tej pory żadnej reklamy na oczy nie widziałem :)
|
|
A ja polecam Ad Munchera, co prawda płatny, ale działa dużo lepiej niż ad-block i działa z innymi przeglądarkami.
|
|
Wkurwia mnie to niesamowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
A ja mam Ad Muncher i mi je zamyka sam hehe LOL
|
|
hehe administratory po uniwersytetach nie sa w stanie zapewnic poczytnosci wiec ratuja sie reklamami :) pozdro dla panow od ,,wierzy przy kosciele w piatnicy,, bigi2004
|
|
sciągnij sobie IE7PRO i już nie będzie reklam
|
|
administratorzy tej strony powinni lokować te jebane syfne reklamy gdzieś z boku wtedy ci którzy chcieli by je zobaczyć to by zobaczyli a ci którzy nie chcą tego gówna poprostu by im to nie przeszkadzało ale wiecie jak sie ma wiury zamiast mózgu oni pewnie są po kursie informatycznym i ledwo dają sobie rade
|
|
Tu nie chodzi o umiejętności informatyka, tylko o pieniądze.
|
|
tak samo polecam wpisac do filtruw http://images29.fotosik.pl/254/fd276d3e8035e124.jpg by forum sie nie rozjezdzalo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
hehe, ja zrobiłem to kilka dni temu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |