Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie do kosmetczki |
Czyktos moze mi powiedzieć gdzie można iść najlepiej na makijaż i paznikcie na sylwestra
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie do kosmetczki |
do mni jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Na pewno nie do Kauflanda:) ale stawiałabym na coś sprawdzonego – Trendy, wiem, że ładnie takie rzeczy robi też p. Agnieszka (Szmit?) która ma salon mody ślubnej i wizażu, ale makijaż na każdą okazję umie fajny dobrać. Co jeszcze mi do głowy przychodzi... może studio Perfect na Małachowskiego, tam nigdy nie robiłam makijażu ale z innych usług jestem zadowolona. A może samemu się pomęczyć:) ?
|
|
Zgadzam się z osobą wyżej, jeśli makijaż i paznokcie... to polecam p. Agnieszkę Szmit! Makijaż profesjonalny i odpowiedni dla danej osoby i okazji,ja za każdym razem jestem zadowolona,bo makijaż utrzymuje się kilkanaście godzin i następnego dnia szkoda zmywać:)))
|
|
A ja proponuje gabinet na Ks. Anny Dermmedic byłam tam w sobotę przed ostatkami u Pani Ani pięknie mnie umalowała a paznokcie zrobiła mi CUDNIE polecam marti1212
|
|
dermmedic nowy dobry gabinet a po malowaniu mozna skorzystac z masazu ;D
|
|
nie polecam Ci salonu kosmetycznego na ul. Polowej tan nad Vabbi. Pani podczas wykonywania zabiegu masazu non stop odbierala telefon co sprawilo ze zabieg ten stracil cala przyjemnosc. Jesli chodzi o zabiegi wykonywane na twarz to Pani zrobila zabieg mikrodermabrazji bez wczesniejszego przygotowania skory twarzy, a okazalo sie pozniej ze jest to niezbedne przy tego typu zabiegach! NIE POLECAM
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15756
|
|
a mozecie mi podac jakies namiary na P. agnieszke szmit? lub moze na jakiej ulicy ma ten swoj salon? bylabym bardzo wdzieczna:) WWWW
|
|
studio jest na al.legionów 123 D,tel 696 025 029(obok sklepu spożywczo-przemysłowego LUX,w pobliżu CTO)
|
|
dziekuje bardzo:) od dawna szukam jakies dobrej kosmetyczki na studniowke, przejrzalam fora i wszyscy chwala pania agnieszke wiec chyba sie zdecyduje:) jesli ktos szuka dobrej kosmetyczki od paznokci to bardzo polecam p. kamile. swietnie robi paznokcie, bardzo estetycznie i naturalnie, chodza do niej wszystkie dziewczyny z mojej klasy:P tanio i slicznie:)))) WWWW
|
|
A ja polecam salon AMELIA w hotelu POLONEZ, tam p. Majewska ślicznie maluje i nie drogo!! Zawsze na studiówki bierze 10 zł mniej, a makijaż perfekcyjny, na wesela i do ślubu maluje bosko xD A paznokietki polecam u Pani Serafińskiej, wie kobietka co robi, ciut nie naturalne :-)
|
|
Na pewno nie na Konstytucji 3 Maja. Katastrofa!! Podobno w Polonezie super maluje, czesze i co tylko. A pani Agata, która miała salon na rogu DŁugiej i Krótkiej, a teraz pracuje chyba w Trendy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |