Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
internet po za centrum |
Witam! Niedługo kończy mi się umowa z tp sa na internet (512kb/s), i chcialbym aby ktoś poradził by mi jakiś dobry i tani inernet działąjący w domku jedno rodzinnym (ul. Zdrojowa), bo ten z neostrady jest drogi i wolny :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: internet po za centrum |
najlepiej radiowy nie drogi, bez ograniczeń i i miarę chodzi........
|
|
hmm słyszałem różne żeczy o radiowych internetach, niektórzy mówią że jak jest słaba pogoda to transfer szybko maleje albo wylącza się bez powodu. A co wy myślicie o radiowym necie ?
|
|
a czy ktoś wie jaka firma dostarcza internet drogą radiową do Starych Kupsik? z góry dzięki za odpowiedz.
|
|
junior9141, z ta zla pogoda to bym nie powiedzial ze to regula. firmy chca usprawiedliwic sobie tym ze cos im nawala. bardziej bym sie bal wscibskich podsluchuw jeszcze bardziej wscibskich dzieci sasiaduw jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
heh no też racja podsłuchiwac albo śledzić rozmowy gg to w takiej śieci nieproblem , ale przecież sieci osiedlowe też się do tego świetnie nadają xD a tyle ludzi z tego korzysta. Poradzće więc coś ! A najlepiej to jakby wypowiedziałał się ktoś kto ma lub używał internetu radiowego :]
|
|
odpisujcie prosze...
|
|
o gg to bym sie nie martwil... owszem tez pinknie sie nadaja. ale co poradzic. rzadna w lomzy sie pszed tym nie zabezpiecza ot fakt. za kilka dni wchodzi w rzycie nowy kodeks karny ktury to reguluje. mam nadzieje ze ich to zmobilizoje jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jasiu smietana pomyliłeś chyba tematy ;]
|
|
oj sorry sorry pomyliło mi sie sorka jasiu smietania. Dzięki za odpowiedz
|
|
technic ja wiem kto dostarcza. podac ci namiary?
|
|
Co to za tajemnica? Podawaj k44
|
|
wlasnie jak mozesz to podaj madziusmadzius :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |