Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga na podróbkę ;-) |
Kilkanaście minut temu dowiedziałem się, że mam naśladowcę. Niestety - w bardzo negatywnym tego słowa znaczeniu. Mam nadzieję, że admin się z nim upora, jednak póki co - posty użytkownika o nazwie "Mr.S" nie należą do mnie!. Podpisuję się tylko i wyłącznie nickiem MrS i tak pozostanie. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga na podróbkę ;-) |
widziałem ten wpis ... MrS nie przejmuj się - pamiętaj, że podrabiany jest "towar" najlepszej jakości ;) PS Będę tam o 15.30 wcześniej nie dam rady T i g e r
|
|
Tiaaa, Admin? tutaj? - to kaszanka okropna, że nie ma tu ani admina, ani moda, ani nikogo, tylko DJ-e i bartez (kiedyś był PEJA ;) ). To dopiero początek - długo tak to forum (bezpańskie) nie pociągnie. Pozdrawiam
|
|
:D dobry pomysl :D kolonowac go popieram :D ja tam bym nie plakal jak by mnie sklonowali ten to odrazu ryczy :D ehhh zmieniam piaskownice MrS ma brzydkie zabawki i sie nie myje papap *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |