Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CS 1.6 serwer [M]ordownia non-steam |
Sieka chce was zaprosić na mój nowy serwerek [M]ordownia ip: 91.204.163.10:27028 gg:1553226 16+1 slotów! Wbijac ! ! ! !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CS 1.6 serwer [M]ordownia non-steam |
Admini po 12 lat ogólnie niemiło. Pełno chamstwa. Za każdy strzelony head lecą k**** i ch*** i wyzwiska od cheaterow naprawe nie polecam. Poza tym laguje tam strasznie!!!
|
|
Siema, server jest slaby, pomijajac download, sama gra to zenada, admini maja cheaty rozdaja bany na lewo i prawo praktycznie za nic. Nie polecam tego servera. pozdro
|
|
A hasło do tego Lomza4fun?:) "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
hasło na Lomza4FUN dostępne pod numerem gg 5319804:)
|
|
Nie Zli jesteście serwer mojego kolegi zareklamowałem tu na forum a wy reklamujecie tu swój Lomza 4Fun cd. ip:xxx Po [1]. Kultura. Po [2]. Miła atmosfera. Po [3]. Play 4 fun. Niezla fanta nie wypowiadaj się więcej w moich tematach bo to co teraz zrobiłeś to jest niedorzeczne serwer Mordownia jest świetnym serwem i nie trzeba ściemniać o kulturze i atmosferze żeby ktoś wszedł na ten serwer. serdecznie zapraszam ! hasło jest proste a jak coś to widnieje w opisie gg 1553226 :P jeszcze raz zapraszam
|
|
Serwer dla dzieci. Przed chwilo dostałem bana nie wiem za co. Pewnie dlatego, że za dobrze grałem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |