Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
salon w polonezie |
mam pytanie do dziewczyn które były w salonie fryzjerskim w polonezie jak tam robią baleyage jak się trzymają farby i czy blond wychodzi ładny bo byłam już w tylu salonach i z każdego jak wychodze to jestem zadowolona do pierwszego mycia przeważnie to chodzi mi o kolor blond ja chciałabym mieć bardzo jasne i żeby kolor ciemny tak się szybko nie wypłukiwał a może ktoś mi poleci do jakiego salonu iść z góry dziękuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: salon w polonezie |
Jeśli masz dobrze zrobiony baleyage ,to po prostu rób sobie LEKKĄ płukankę po każdym umyciu-(najlepiej granatową)-wtedy kolor nie bedzie sie wypłukiwał a biel bedzie bardziej intensywna i tym sposobem podkreślisz kontrast:)
|
|
salon fryzjerski na broniewskiego -Beata
|
|
Zainwestuj w szampon fioletowy i używaj go do każdego mycia, a włoski nie będą Ci żółknąć :-)
|
|
polećcie mi gdzie dobrze robią baleyage
|
|
Ja chodzę do Moniki w salonie agata na krótkiej i jestem zadowolona,dziewczyna zna się na fachu.
|
|
Sylwia 26, zna się Pani Monika fakt, ale ma dużą ilość klientów i teraz robi tak, że... Jak mi włoski farbnęła to żółte miałam - masakra, i powiedziała, że może jeszcze raz mi poprawić, oczywiście za tydzień i nie za free - pfff... Znalazłam sobie drugą panią fryzjer i mi odratowała :-)
|
|
prosze o opinie w którym salonie dobrze robią baleyage bo to juz mało czasu zostało do świąt za wszystkie z góry dziękuje
|
|
A ja polecam wszystkim salon Finezja na ul. Polowej, który założyły panie Iwona i Ewa z Afro. Może to iwygląda na reklamę, ale tylko zadolonej, wieloletniej klientki:) A nie wszyscy wiedzą, gdzie te panie teraz pracują.
|
|
Tuli moja mama te babeczki chwali i jak odeszły z Afro to moja ona razem z nimi - HiHiHi :-)
|
|
byłktoś w tym salonie fryzjerskim w polonezie bardzo prosze o opinie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |