Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skype |
WITAJCIE!Mam problem ze "skype 3,8"slysze osobe do ktorej dzwonie,natomiast ja nie jestem slyszana a na dole skype wyswietla sie napis "skype nie slyszy rozmowcy".Sprawdzilam glosniki jest wszystko ok ,zainstalowalam starsza wersje i problem byl ten sam .Bardzo prosze o wskazowki co mozna jeszcze zrobic aby skype dzialal.Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skype |
Sprawdź w ustawieniach dźwięku może masz wyłączony mikrofon i choć będzie podłączony do kompa nie będzie wykonywał swojej powinności! :) bądź zerknij do ustawień skype pozdrawiam. Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
sprawdzalam,mam ustawione na domyslne urzadzenie windows,
|
|
Spróbuj zmienić ustawienia - nie domyślne Windows, a wybrać kartę dźwiękową (Realtec) lub inna. Inny sposób to: start/panel sterowania/dxwięki i ustawienia/głos/testowanie dźwięku oraz ustawienia nw skypie: narzędzia/opcje/ustawienia audio - (zmiana na inną niż windows kart dźwiękową) i wykonanie rozmowy testowej.
|
|
a moze nie masz mikrofonu?:D przez glosniki nie pogadasz :D
|
|
Czy to moze jest laptop, i czy ma blutooth jesli tak to mozliwe ze on jest domyslnym urzadzeniem. Rozwin liste tam co jest napisane domyslne i napisz co jest innego. Zapraszam tez na gg ;D pomoge
|
|
dzieki, wszystko sprawdzalam i ciagle tak samo
|
|
mam mikrofon ze sluchawka dwie pary i dzialaja a problem ze skype nie znika
|
|
tak to jest laptop i wszystko sprawdzilam to co piszesz
|
|
tak to jest laptop i wszystko sprawdzilam to co piszesz
|
|
dziekuje serdecznie za wskazowki i zycze milego popoludnia
|
|
Wybrnełaś już z tego problemu?Jeśli nie to zainstaluj starszą wersję Skype.Mnie to pomogło a też miałem ten sam problem.Pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |