Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam. |
Witam :D Mam takie patanko w tym roku podchodzę do matury i chciałabym się dowiedzieć czy są w Łomży organizowane kursy przygotowujące do matury...chodzi mi o Biologie, ewentualnie o Historię...Pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam. |
hej,czy kursy sa to nie wiem ale w szkolach prowadzone sa fakultety-napewno w ekonomie tylko musialbys sie dowiedziec czy spoza tej szkoly przyjmuja kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
na Wyszyńskiego są prowadzone kursy w budynku obok polo marketu
|
|
coolera651 - polecałbym kurs pisania poprawną polszczyzną
|
|
biedrona292- a nie wiesz jacy nauczyciele tam uczą (z jakich szkół) ? A może wiesz coś o tych kursach więcej ?
|
|
W NOCIE są kursy i większość nauczycieli z mechaniaka i na Wyszńskiego, tam różni są już różni. Ale chyba trochę już za późno, bo kursy to od października, ale idź i się lepiej dowiedz. Sama się też możesz przyłóżyć, masz czas jeszcze, to nic trudnego :-)
|
|
dzięki bardzo za odpowiedzi... sprawdzę tu i tu może jeszcze uda mi się gdzieś zapisać...Pozdrawiam :]
|
|
W Nocie już kursów nie ma, o ile wiem to tylko na Wyszyńskiego przy interkcosmetic, jest jedyna firma w Łomży, która prowadzi kursy maturalne. Hellou
|
|
Witam i o zdrowie pytam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |