Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zippo |
witam. czy w Łomży mozna gdzieś upi oryginalne zapalniczki zippo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zippo |
dziecko po co ci zapalniczka jeszcze sie poparzysz stary32
|
|
kupic* sory za błąd
|
|
moze na gielczynskiej w zegarmistrzu ?
|
|
w kiosku kolo dawnego zurtu
|
|
W galerii Stokrotka u zegarmistrza jest duży wybór, oryginały tylko. www.zippo.one.pl br1
|
|
dzieciaku:) najpierw szkoła, potem zapalniczka;) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
lepszą frajdą będzie jak kupisz sobie latarkę john40
|
|
mój brat jak się bawił zapałkami to w nocy się posiusiał.
|
|
Dzięki za odpowiedz br1 wiesz może w jakim przedziale cenowym sa te zapalniczki w stokrotce (wiem że są drogie :P) john40 może ty z ziomalami fazujece się latarkami a mnie raczej to nie kręci ;/ fanka bocianka twoja wypowiedz to tak zwane TZDW. A co do was dziadki zly_czlowiek, stary32 to nie dla mnie ta zapalniczka.
|
|
synku, szykuj na start 200 zl ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
http://www.e-ispeed.pl/ sklep jest z łomży
|
|
jak ostatnio tam kupowałem to ceny zaczynały sie od około 90zł. Dodam że odkąd palę to używam tylko tych zapalniczek.Mam nawet jedną już 14 lat i nadal działa choć wygląda nienajlepiej.Wtedy kosztowała ona 100$.Na te 14 lat była w użytku 13 lat non-stop.Nawet knot jest jeszcze oryginalny,może ze 2 razy podciągany był. Uważam,że lepiej jest wydać więcej kasy a w zamian mieć coś naprawdę dobrego.Prędzej zgubisz niż Ci się popsuje. br1
|
|
Są objęte dożywotnią gwarancją także zostaje tylko opcja zgubienia :) wielkie dzięki za info.
|
|
To się zgadza że są objęte dożywotnią gwarancją.Tylko problem w tym że trzeba wysłać do Usa na własny koszt. Zippo Repair Clinic 1932 Zippo Drive Bradford, PA 16701 USA Bardzo ważne jest, aby do zapalniczki dołączyć następujące dane: (aby uniknąć pomyłek najlepiej wyedytować je w komputerze i wydrukować) dokładny adres zwrotny - najważniejsza rzecz. adres e-mail - na który otrzymamy wiadomość z potwierdzeniem, że zapalniczka dotarła do serwisu, numer naprawy, którym będziemy mogli się identyfikować w razie ewentualnych pytań odnośnie naszej zapalniczki, oraz nasz własny adres w ramach potwierdzenia, że prawidłowo go odczytali. numer telefonu - pod którym można się z nami skontaktować. Serwisant Zippo raczej do nas nie zadzwoni, jednak numer znajdzie się później na przesyłce zwrotnej, aby kurier mógł się z nami skontaktować. Kolejną ważną rzeczą, którą musimy zrobić przed wysłaniem naszej zapalniczki Zippo, jest jej wywietrzenie. Robimy to poprzez wyciągnięcie wkładu zapalniczki z obudowy i pozostawienie go tak do czasu aż benzyna wyparuje (około 2-3 dni). Już niedługo chyba będę mógł się nazwać kolekcjonerem-tyle ich już mam.(nie sprzedaję) br1
|
|
"synku, szykuj na start 200 zl" na allegro od 40zł się zaczynają :) Br1 słyszałem że do niemiec też mozna wysłac.
|
|
Pierwsza moją Zippo kupiłem w 1989r, była nawet przejaechana przez tira a nadal działa, ale wygląda średnio. Są nie do zdarcia.
|
|
synek;) kup i za 20 zl;) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Bylem dzisiaj w sklepie ZIBI wlasnie w galerii stokrotka i ceny zapalniczek zippo zaczynaja sie od 95zl, a takie fajniejsze mozna kupic za 140-150zl, a niektore sa naprawde swietne :-) widzialem rowniez w kiosku na dwornej
|
|
Potwierdzam , w Stokrotce mają parę fajnych modeli. ale i parę groszy kosztują.
|
|
Byłem i kupiłem . Zapalniczka jest super.
|
|
a nie wiecie w których kioskach mozna kupic paliwo do takiej zapalniczki???
|
|
w stokrotce jest tam gdzie sprzedają Zippo .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |