Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poker Texas Holdem w Łomży |
Poszukuje ludzi grających w Pokera w odmianę Texas Holdem NL wszystkich graczy proszę o kontakt meilowy: pokerlomza@o2.pl E-mail z krótkim opisem swojego stażu w tej grze oraz jakiś dokonań jeśli takowe były. Dzięki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
staż pracy |
Przyjmę na staż do placówki bankowej tel. 668430487.
|
|
Re: Poker Texas Holdem w Łomży |
Napisz konkretnie o co ci chodzi to mozemy porozmawiac,bo niewiadomo czy ci chodzi o nauke,badz moze o jakies wieksze turnie live,albo jeszce o cos innego!
|
|
w 54 mozesz sobie pograc jezeli Ci o to chodzi .....
|
|
szukam chętnych do gry w pubie hattrick
|
|
szukam ludzi chętnych do gry w pubie Hattrick
|
|
w sumie nie głupi pomysł zamiast na necie to można troche na realu zagrać, rozumiem że na pieniądze?:P jakie stawki? normalna gra czy turniej
|
|
W jakie dni gracie w Hatricu i jakie stawki?
|
|
Na razie nie gramy, szukamy chętnych do grania na małe stawki
|
|
Ja gram ,ale nie jestem z Łomży... ale często bywam. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Zapewne Thomas jest z kolna :)
|
|
tomason2323 Stawki male,ale dokladnie jakie?
|
|
tomason2323 wiec jak to jest w tym Hatricu?
|
|
wpisowe do ustalenia i gramy na żetony wygrany zbiera pule
|
|
Rozumiem ze chcecie grac turniej?Stoliki tez gracie?Napisz kiedy cos sie tam dzieje,bo jak ktos by chial pograc to niewiadomo jak,co i kiedy
|
|
Jak nie wiadomo,to trzeba du.pe z domu ruszyć i polatać po pubach,a nie w chacie przed netem czekać na cynk o graniu.
|
|
Ja mam gdzie i z kim grac,ale zawsze trzeba szukac nowych miejsc,a Lomzynski rozwoj pokera to jest era za murzynami w poruwnaniu z innymi miastami!
|
|
nie chcemy na razie grac turnieju, szukamy chetnych osób by czasami spotykac sie i pograc , a jak bedzie dalej zobaczymy
|
|
Wszystko ok,tylko napisz kiedy chcecie sie sptkac i grac,bo nie ma sensu,zebym codziennie chodzil i sie dopytywal czy ktos gra!Napisz ile osob was jest,bo jak jest malo,to wezme ze soba pare osob!
|
|
może ja bym wpadł... Chociaż ja ostatnio nie mam czasu zbytnio na głupoty :P ale jeśli ustalicie w jakie dni gracie to z chęcia wpadne na partyjke... http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
1 miejsce jest tylko premiowane? hmm jeżeli by było nas troszkę min 20 osób to uważam że chyba powinny być 3 miejsca premiowane
|
|
serwatka miejsca premiowane sa w turniejach,a tomason2323 chce grac stoliki
|
|
Na turnieje jeszcze przyjdzie czas.Jak jesteście chętni to możemy w tym tygodniu wieczorkiem sie spotkać. Zasady, standardowo kazdy z grających wpłaca do puli (suma do ustalenia) gramy na żetony zwycięsca zbiera pule. Co do terminu czekam na propozycje.
|
|
Wiec ja juz nie wiem o co ci chodzi,piszesz ze zwyciesca zbiera pule,to jak to inaczej nazwac jak nie turniej?Myslalem ze gracie stoliki,jezeli masz pojecie o czym ja pisze?
|
|
tomason2323 napisz cos?
|
|
Mnie sie wydaje terrorysta, ze tu wcale nie chodzi o zadnego pokera ;o)))
|
|
Zapewne tak,bo tomason2323 wogole juz nie podbija do tematu :)Najprawdopodbniej wnioskujac po jego wypowiedziach ma male pojecie o pokerze :)
|
|
za 2 tygodnie w sobote gramy cashowke w klubie 54 od ok 20.00. buy-in pewnie 20zl, re-buy 20zl, addonow raczej brak. do wieczora pare stow bedzie mozna zrobic. gg 5467293 pzdr
|
|
Będe na 100%.Postaram się wziąść kilka osób ze sobą. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Kto organizuje ten turniej,bo ja gram tam co tydzien i nic mi o tym turnieju nie wiadomo :)
|
|
nie turniej a cashowki
|
|
"za 2 tygodnie w sobote gramy cashowke w klubie 54 od ok 20.00. buy-in pewnie 20zl, re-buy 20zl, addonow raczej bra" Wez to jeszcze raz przeczytaj i pomysl co napisales,bo jezeli troche sie znasz na pokerze to niepisz wicej takich niezrozumialych dla nikogo rzeczy!Cashowke sie gra bez re-buy i addonow,a po drugie to niewiem czy ktos ci przyjdzie w sobote i bedzie siedzial zeby wygrac 120 zl,ale GL!
|
|
terrorysta patrze troche obyty w pokera:P tez sie zgadzam ze sie nie gra re-buy i addonow , nawiasem mówiąc nie lubie tych calych re-buy:P
|
|
Heh te całe re-buy'e podwyższają pulę. Terrorysta weś zgadaj chłopaków na jakiś mały turniej.Najlepiej jak by był w weekend.Może jakaś niedziela?? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
jeżeli graja ludzie na PS i graja bezmyślnie bo moga sobie zrobić re-buy i ja na jednym z tych stolików gram i przypadkiem moge przez takiego przegrac to mnie to irytuje ale to tak na marginesie:P
|
|
Tez nie jestem zwolennikiem re-buy,ale organizujac turniej i przy malej ilosci graczy jest to nieuniknione! Thomas nie wiem czy wiesz,ale zazwyczaj gramy stoliki w czwartki!Masz wogole numer tel.do kogos z lomzy?
|
|
Mam do keczupa.Wiesz ja to tam rybka kiedy i o której,ale chciałbym wziąść innych.Jeśli by w weekend wypadało to myśle o kolejnych 10-u osobach. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Ewentualnie mozemy na piatek cos ugadac jak wam pasuje?
|
|
Najlepiej by bylo w niedziele.I turniej tak jak kiedyś. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Wtedy to byla liga,ale mozna zorganizowac turniej,jak cos to zadzwon do keczupa i mu powiedz ile osob by was bylo i jaki chcecie buy-in!
|
|
|
|
podbijam, sa jacys graacze w lomzy? gdzie mozna zagrac?? [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Teraz ten sport jest nielegalny :)
|
|
można można :)
|