Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sylwester |
witam czy moze wiecie cos na temat sylwestra w labiryncie czy jest organizowany w pubie bo byłem tam 2 lata temu i było super moze jest ktos kto tam sie wybiera z gory dziekuje za informacje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sylwester |
A ciężko się przejść i zapytać?
|
|
albo zadzwonić http://www.labirynt-lomza.pl/pl.php?p=main
|
|
Gdzie planujecie sylwka bo ja ciągle mam dylemat:D Pomysłowo.
|
|
Ja idę do Labiryntu!!! Słyszałam tylko że jedzenie tam nie dobre i mało!!!!!
|
|
Co do jedzenia to się nie zgodzę, bo jest naprawdę dobre. Ale o gustach się nie dyskutuje.
|
|
262 Siema JA się dowiadywałem bo przy okazji się dowiadywałem bo jechałem samochodem i wyskoczyłem .W recepcji zaśpiewali 420 za parę a nocleg chyba 130 zł do 160 zł zależy od pokoju
|
|
Na dole pub jest juz zarezerwowany, a w restauracji 420zl lub 350zl sobie zycza. ..nic nie może przecież wiecznie trwać..
|
|
A gdzieś jeszcze są wolne miejsca?
|
|
sebo 19 dzieki
|
|
"mz" Caffe Club z Konarzyc proponuje Sylwestra za 300 zł/parę. Nigdy tam nie byłam, więc nie wiem jak tam jest. Ciekawi mnie jeszcze "Wenecja", proponują 5 ciepłych dań, 12 przystawek, szampan...
|
|
Motylek, a wiesz moze co tam wiecej proponuja w tych Konarzycach ?? magia_2
|
|
No ,niestety, widziałam tylko ogłoszenie. Nie wiem co tam proponują w tej cenie. Jedno trzeba przyznać. Za bal sylwestrowy trzeba liczyć 400 zł/parę. Tak kształtują się ceny wszędzie.
|
|
Ja idę do Hotelu Gromada, zresztą jak co roku. Elegancko i jedzenie bardzo dobre. Jak tydzien temu rezerwowałem to mieli jeszcze miejsca.
|
|
A ile w Gromadzie sobie życzą od pary?
|
|
korona- 400 od pary , 6 dan na ciepło , przystawki, szampan zacisze i ryś - 380 od pary , warunki podobne :)
|
|
za rysia to ja juz podziekuje ... obsluga jak sie przekonalam nie zna podstawowych zasad... coz... magia_2
|
|
A nikt nie wie nic o innych ofertach? A "wenecja" , " Rampa VIP", "budy czarnockie" , "jędrusiowa zagroda" no cokolwiek ... Podzielcie się DOBRA NOWINĄ
|
|
Pub 9-ka :] lepszej opcji nie widzę... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Jędrusiowa Zagroda - 420 zł/parę bez alkoholu.
|
|
Wenecja 400 zł;-)
|
|
NA przykoszarowej sobie życzą w Amadeusie 500 zł odp pary pppf toć to ździerstwo w biały dzień ......... Ile alkoholu się wypije ..... ile się po bzyka ( łagodnie mówiąc hhe itd idt :D
|
|
A co 9 proponuje ??? :D
|
|
w barze Łomzynianka na Legionów sa wolne miejsca i niedrogo Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.
|
|
Ja tam jak zwykle do Zacisza lece do piątnicy, spoko klimat i zawsze to blisko na chate
|
|
zapraszam do kisielnicy mowia ze super
|
|
są jeszcze wolne miejsca!!! u Błachnia 450 złod pary i swoje drewno do kominka trzeba przyniesc.
|
|
ja lece do diuka albo biebrzy
|
|
Jest ogłoszenie, że w Zaciszu są wolne miejsca. Jak tam jest? I ciekawe ile od pary sobie życzą...
|
|
Autor: paula156 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 06-12-08 19:51 A co 9 proponuje ??? :D jest niekomercyjna zamknięta impreza garstki znajomych, ale dla Ciebie oczywiście jest miejsce ;) jak by co to daj znać, podam szczegóły ;)
|
|
W "Zaciszu" jest ładnie, jedzenie bardzo dobre, a klimat jak wszędzie zależy od towarzystwa w jakim się wybierzesz. Ale ogólnie jest ok,polecam.
|
|
Wszystko pieknie fajnie sylwek lada chwila, a coz mają począć samotni...? Pozostaje domek, z piccolo w kieliszku z dziecmi...
|
|
A Petardow na rynku nakopowali Lomzanie aby pieknie i dostojnie przyjac nowy rok ???
|
|
Ostatnie wolne miejsca w Restauracji AMNESIA na Sienkiewicza 10 cena 400 zł para bez alkocholu .od 25-12 Restauracja AMNESIA rusza z pełnym wyszynkiem zapraszamy na świąteczne imprezy
|
|
batark i- dzięki no ale jak zamknięta impreza i sami znajomi to nie będę sie wpraszać ale bardzo dziękuje za zaproszenie :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |