Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa |
Czy jedzie ktoś moze w sobote między 00.00 a 02.00 do warszawy na okęcie i za ile mozna sie z nim zabrać ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa |
moge zawiezdz na okecie z Łomzy o ktorej trzeba 150 zł. samochodem osobowym 608-089-953
|
|
koleś ogłupiał żeś ta wycieczka w obie strony to max 50zł
|
|
hehe chyba seicento w gazie za 50zeta:P to jest usługa i moim zdaniem cena za 0-2 w nocy jest bardzo przyzwoita bigi2004
|
|
niiech idzie piechota za 50 dych
|
|
300 km w obie strony . Niech auto spali 5 litrów (bardzo oszczędne) czyli 15 litrów *np. 4zł = 60 zł . Może na gaz wyjdzie taniej.
|
|
Ale na gaz nie spali 5litrów :P tylko 8-10 więc na jedno wychodzi, aaa dodatkowo trzeba doliczyć koszta eksploatacji kół, silnika (olej), płynów itd noo i oczywiście dla samego kierowcy coś się należy. 150zł w dwie strony o 2 w nocy to bardzo przyzwoita cena
|
|
Za ok. 5h, 150 zł to jest minimalna cena i nie ma się co do tego spierać. Do Białegostoku płaciłem 100zł i to "koledze" ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Hehehee Pawcio, ja ci dam te 50zl i wieziesz mnie tam i z powrotem kacie ty.
|
|
Sam jesteś kat brat z waw-y jeździ nie raz do łomży samochodem w benzynie 1,6 poj i spali mu tyle że w obie str wychodzi mu 50zł
|
|
Problem rozwiazany- brat Pawcia przyjedzie i zawiezie za 50 zeta.
|
|
P@wcio ma łeb do interesu. Na taksówkarza go !!! Za 3 zł całą Łomżę ze trzy razy by przejechał - bo przecież trzeba tylko na paliwo - samochód i jego eksploatacja nic nie kosztuje :/
|
|
i jeszcze jajko possie za wyszkowem ;]] [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
P@wcia brat to jeszcze sie pewnie z nim zrzuci po 25 zł hehehe. Ale tak serio to 150 zł to niska cena za kurs do wawy w nocy. Za taki kurs od obcej osoby sie co najmiej bierze 200 zł. ja od kolegi wzielem 120 zł
|
|
z Łomży na lotnisko do Warszawy i spowrotem w nocy min 250zł (100 na wache +cos zjesc + koszty eksplotacyjne samochodu i chyba musi cos zostac dla ciebie za darmo nie bedziesz jechal). Chyba ze zawozisz dobrego znajomego to mozna jechac za koszty samej wachy.
|
|
P@wcio mam dla ciebie zlecenie i to nie jedno bedziesz miał kilka kursów tygodniowo jezeli bedziesz wozil za 50zeta
|
|
To sobie szofera wynajmie co ty ***** myślisz ze ja na twoje zachcianki będę do waw-y ganiał phhh LOL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |