niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pub ELITA

czy byliscie kiedys w tym barze o nazwie PUB ELITA na sniadeckiego 19.Wlasciciel okropny wulgarny do klientow piwo strasznie drogie, ja tam chodzilem dopuki jeszcze pracowala taka fajna barmanka Agnieszka miala na imie ale teraz juz nie chodze bo jej juz nie ma jest taka ale ona wazy ze 90kg i nie ze wysoka.a tak powaznie to z tego co slyszelem to szef to oszust mao placi bo 200zl za tydzien pracy i za 13 godz. pracy przewaznie tyle godzin tam sie pracuje chyba ze szef sie zlituje, NIE PRACUJCIE U NIEGO

pirat

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pub ELITA

kogo to obchodzi co ty wogle pisze gosciu po pierwsze placi jej ile chce a ty masz jakies krzywe fazy piszesz glupoty

przemo

JESLI MASZ PROBLEM GOSCIU TO NIE CZYTAJ TO CHYBA TY MASZ JAKIS PROBLEM DEBILU

pirat

Czyżby jakiś zwolniony, zawistny pracownik?

hihihihihihihihihihii/// co poniektórzy rozum utracili....totalne bezmozgowie..cóz i tacy sie zdazaja....

H@H@ maja ludzie problemy..

BO TO PODOBNA FIRMA JAK WIOMAR CZY NAGRESCO KANT I OSZUST

pirat

co ty piszesz,baranie ja pracuje w negresko,chyba taki z ciebie pracuś po h....fest że nigdzie miejsca zagrzać nie mozesz.Pewnie nie chcieli piwa w tym pabie ci dac na kreche dlatego psy wieszasz i nie wyzywaj nikogo od debili,skoro sam nim jestes i skoncz te dyskuty.

*** TO CIE ZROBIL I ROBOTE SPIERDOLIL, A TY MASZ DOBRZE BO CHOLEWCKIEMU LODA CIAGASZ

pirat

ALE ty JESTES,POPIERDZIELONY CZŁOWIEKU.SZKODA CZASU NA TAKO TĘPOTE JAK ty.

gosciu zostal pojechany po majtach ;))

przemo

Zawsze stań po stronie pracownika, bo to on jest na z góry przegranej pozycji jeśli tego nie kumasz do zapewne trzymasz z tą cała bandą pseudobiznesmenów, oszustów i wyzyskiwaczy i niech mi nie mówi jeden czy drugi co to znaczy pracować, bo nie jedna godzina mego życia została poświęcona ciężkiej fizycznej pracy, a jak gnoju jeden z drugim nie wiesz co to znaczy, to wyjedź za granicę poczujesz na własnej śmierdzącej du*** co to znaczy ciężka praca.

MoJe ŻyCie To MentoR.

DLACZEGO tak wszyscy pojechali po tym gosciu on z tego co czytalem to wyrazil swoja opinie pomyslcie moze ma racje

pirat

ja osobiscie niewiem o ktory bar chodzi ale jak dla kobiety to bardzo ciezka praca

pirat

zgadzam sie z wypowiedzia mariusza kiedys chodziłem tam na browarka ale tam jest sajgon boss pijany ubliza klijentom a i nie raz leje czym popadnie a dziewczyna ktora tam pracowała to wspołczuje he dobry szef co płaci 2 zl na godz i sam demolkie robi

:D

bar barem, ale z goscia debil jest

jedyny prawdziwy jasio :}

drayver adr rbuhahhahaa ty jebancu., !!!!

ten sam podpis, nie dziwie sie czemu cie wypie,rdolil z tej roboty szef, skoro jestes takie tepy jak szrama to nie dziwota !!!

gościu jak gościu ale ja bym poprosił grzecznie o paragony jakie "wystawiają" za zakupione piwko itp. ...

paragony hehe a on ma wogle kase bo jak ja chodzilem to raczej nie a pozatym jak on sprzedaje po spozyciu alkocholu to watpie czy bylby wstanie cokolwiek nabic no o takim gosciu to ja jeszcze nie slyszalem tam dzieje sie cyrk tylko szkoda bylo mi dziewczyny co tam pracowala

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org