Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LODOWiSKO |
Witam. Czy ktoś może wie czy w tym roku będzie lodowisko na pl.Niepodległości?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LODOWiSKO |
nie wiem nie wiem nie wiem boooo tooo jest ryzykoo... Pomysłowo.
|
|
Eeeee nie takiej odpowiedzi oczekiwałam. I niby dlaczego to jest ryzykowne? Wcale nie! Przynajmniej jest co robić zimą i nie trzeba do Białegostoku jechać...
|
|
Wystarczy radia posłuchać i będzie wiadomo, że lodowisko BĘDZIE.
|
|
Nie słucham radia :P. No ale może wiesz kiedy dokładnie będzie otwarte?
|
|
nie bedzie lodowiska tej zimy. To bylo jednorazowe
|
|
A właśnie się dowiedziałam że otwierają je prawdopodobnie 6grudnia. Musi być "michelka" skoro są już planowane na nim imprezy tak jak w tamtym roku czyli "Ferie na lodzie" i "Fluo party" w walentynki więc co tu mi świrujesz że nie będzie...
|
|
michelka weź nie denerwuj ludzi głupIM GADANIEM I TYM ŻE NIE BĘDZIE ...
|
|
Autor: Sebo19 (---.lom.netster.pl) Data: 15-11-08 17:21 michelka weź nie denerwuj ludzi głupIM GADANIEM I TYM ŻE NIE BĘDZIE ... ,,Być czy nie być o to jest pytanię ?? Tak właśnie Sebo ma racje.. :)
|
|
Sebo19 napisał(a): > michelka weź nie denerwuj ludzi głupIM GADANIEM I TYM ŻE NIE > BĘDZIE ... > Tak właśnie Sebo ma racje.
|
|
otwarcie jest na pewno 6 grudnia :):):)
|
|
juz tam zaraz aa z kad te informacje ze ma byc 6 grudnia ?
|
|
Czytałam gdzieś na necie.. I kolega wyżej na forum pisał żeby radia słuchać. :)
|
|
Dajcie spokój z tym lodowiskiem. w tamtym roku na początku chodziło dużo ludzi dlatego że to była nowość w Łomzy. Wszystko by było ok gdyby częściej je czyścili i równali. a tak zawsze było nierówne. już wole sobie raz na jakiś czas pojechać do Białegostoku.
|
|
DaroPL nie każdy ma możliwość pojechania do Białegostoku, a Ciebie nikt nie zmusza do korzystania z lodowiska w Łomży.
|
|
Wszystko zalezy od Echo Investment(firma która planuje wybudować u nas galerię Venede) (jak narazie na to sie zapowiada..) Pomysłowo.
|
|
Własnie chciałem założyc ten temat z zapytaniem o lodowisko hehe. DaroPL wszysctko co piszesz to racja, oni nie powinni czesciej go czyscić i równac, oni wogóle pownni zaczą to robić. Niezgodzę się z tobą na temat tego że pod koniec ludzi nie było, ludzie chodzili do samego konca choc nie było juz aż takich tłumów, co do lodoiska w białym to jest zajebiste ale nie ma takiej atmosfery ja w Łomży pod gołym niebem :D no i zawsze spotkasz kupe znajomych i jest się z kim dobrze bawic.
|
|
Co do lodowiska to nie widzę przeciwskazań. Rok temu sam byłem częstym klientem tego miejsca i była to bardzo ciekawa atrakcja:) ale nie zapominajmy jaka firma organizuje nam tę przyjemność. Lodowisko, przeróżne festyny to dzieło firmy Echo Investmen od kilku lat starającej się o wybudowanie hipermarketu na terenie naszego miasta, miasta biedronek i rond. Słyszałem również, że dwóch działaczy zatrzymano za korupcję. Lodowisko - OK ale na stałe i najlepiej aby nasze władze postarały się o porządną firmę do stworzenie tego miejsca. Nie chciał bym już przypominać pozostałych dzieł łomżyńskiej magnateri, czyli rozbudowa stadionu przez bardzo znaną i szanowaną firmę Zielona Architektura Pozdrawiam Mateusz.
|
|
Dziewczyny dzięki za dobre zdanie może kiedyś zgadamy się pojeździć na łyżwach <bez złych sugesti>
|
|
Lodowisko dla dzieci Je
|
|
Sebo19 heee spoko zawsze moża pojeżdzić, ja w tamtym roku sama chodziłam codziennie i zawsze kogoś fajnego lub znajomych spotkałam ;) I lodowisko w tym roku będzie, rusza 6grudnia w mikołajki. ;)
|
|
słodka masz gadu to puść na emiala :P
|
|
ale lodowisko startuje 6 grudnia czy jego budowa?
|
|
,-\\
|
|
lodowisko swietne, szkoda ze w tym roku nie bedzie :) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
A wracając do tego tematu to lodowisko będzie. Dzisiaj jadąc autobusem widziałam ogłoszenie o imprezie "Mikołajki na lodzie" która rozpocznie się o 12. Haaa i spoko będzie znów co robić zimą :)
|
|
Kto z was planuje się pojawić w nastepną sobote na lodowisku? :) Sebo19 maila już Ci wysłałam ;).
|
|
pewnie dużo osób xD bo nic poza tym ciekawe nie będzie się działo w Łomży
|
|
Oby tylko deszcz nie padał ;)
|
|
Hmm... nie będzie padał, bądżmy dobrej myśli ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |