Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hempszop |
Witam, mam pytanie. Czy ma ktoś jakieś potwierdzenie, że / czy wogóle w hempszopie kupując ciuchy dostaje sie 50% zniżki z świadectwem wyróżnienia z szkoły? Masz napisać coś głupiego to sobie odpuść! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hempszop |
buahahahaa nie no stary moim zdaniem to raczej niemozliwe to tak jak ja bym miał zniżke na bana za to ze mam same piątki z religi heh nie ma raczej takich znizek
|
|
Damian wez sie jebnij w czolo
|
|
Damian powinieneś założyć kabaret haha
|
|
Wilku daje rabaty jak sie dobrze uczysz fiu fiu fiu :D Łomża leży na Mazowszu !
|
|
uliczna kolekcja- nie dla lamusów !!!
|
|
Co ty myslisz ze jak ktoś sie dobrze uczy to odrazu lamus? A tak pro po to było tylko pytanie... bo doszły mnie takie słuchy i chciałem tylko sie skonsultować i dowiedzieć czy to prawda. Życie trzeba przeżyć żeby nakurwi*ć z sensem... AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
hahaha ... a ja bym dostał zniżkę 70% za dobre sprawowanie w Z-K ?
|
|
Jestem fanem Hemp Gru. W jednym z wywiadów bilon i dziku siedzieli akurat w hemp szopie i padło takie pytanie od dziennikarza: czy to prawda ,że kliencie(młodzież) przychodząc do hempszopu ze świadectwem z czerwonym paskiem ma 50%zniżki ,blion z uśmiechem powiedzial tak to prawda dziku poparł jego wypowiedź(mają na myśli to aby młodzież nie zaniedbywała nauki itd.) HEMPSZOP zajebisty sklep byłem osobiście! Pozdro dla HG i dla ich fanów! Pomysłowo.
|
|
Tak to prawda, w wywiadzie tak mowili. Wiec buraki obrazajace damiana: wyjmijcie slome z butow, wylaczcie komputer i na drugi raz jak nie wiecie to sie nie udzielajcie na forum.
|
|
ej nie bij szefie ok ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
to sie wiesniackie rapy (czyt. łomżyński element hip-hop-owy) popisały hie hie odrazu widac kto ma dobre swiadectwo :)
|
|
Oni sami pokazali że ze wsi są i odrazu z grubej rury walą. Niby coś wiedzą i się interesują a tak naprawdę to wszystko aby powyzywać. Czyli wynika z tego że jednak ta zniżka jest?? AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mSeL9jkGWZE&feature=related 6:25 widac.. THX WSZYSCY
|
|
Dobromil a będąc w hempszope zauważyłeś czy ceny są podobne do tych co są na internecie. i jaki jest wybór ciuchów?
|
|
ceny takie jak na www.hempszop.pl wybór ciuchów jest większy niż na internecie:d Pomysłowo.
|
|
wiecie dokładnie gdzie jest hemp szop ? (ja wiem ze na Mokotowie) ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
Damian za dużo youtube ;] Chcesz to wbij ze świadectwem..Ale znając życie to koelesie z Mokotowa Cię wyśmieją ale możesz sprubować Zniżke dostaniesz jak kilka rzeczy zakupisz . Pomysłowo.
|
|
antyjaga: na rogu Puławskiej i Dąbrowskiego... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
W Hemp Gru armii...
|
|
HG dobra robota i oby tak dalej taki konkretny rap pozdro od Dyjo WkS!
|
|
A ten powyżej to skąd się urwał lol ?
|
|
za dużo kraku chyba wyjarał
|
|
jak tak powiedzieli na necie to chyba nie beda robic z mordy dupy i nie powiedza ze to był zart i tak ceny maja konkretne hehe
|
|
Z daleka!!!
|
|
:)
|