Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
P K P |
ktos z wasz dobrzy ludzie moze sie orientuje co siem dzieje na naszym dforcu pkp?a raczej na torach?wytli drzewa, skosili trafe, jeszcze grodzic zamierzajo bo jusz pachołki w ziemie wetkli!....znofu jakis super potrzebny hiperGRandMarkiet?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: P K P |
=Lablaja= kiedy to zauważyłaś ??? Bo jak ostatnio chodziłem na ryneczku to nic nie widzałem.Ja nic nie wiem,napewno zaczynajo budować grandmarket.To jest sprawa dla dedektywa Bartez-a on sie zajmuje takimi sprawami!!!to jak bedzie to trzeba go tu ściagnac.Ja nie pujde zaoczyc co tam robio bo mam daleko a Bartez napewno mam blisko ale i tak go to ciekawi to pujdzie!!Pozdrawiam <Jedziemy Po Zioło>
|
|
=Lablaja= kiedy to zauważyłaś ??? Bo jak ostatnio chodziłem na ryneczku to nic nie widzałem.Ja nic nie wiem,napewno zaczynajo budować grandmarket.To jest sprawa dla dedektywa Bartez-a on sie zajmuje takimi sprawami!!!to jak bedzie to trzeba go tu ściagnac.Ja nie pujde zaoczyc co tam robio bo mam daleko a Bartez napewno mam blisko ale i tak go to ciekawi to pujdzie!!Pozdrawiam <Jedziemy Po Zioło>
|
|
ja bym poszedł, ale tylko podziemnym tunelem z lotniska Pozdrawiam DJAdam
|
|
Horror składniowy. Boże...widzisz i nie grzmisz! P.S. Co to jest dedektyw? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
witam detektyw sorrki za pomyłki.I co wogule robio tam cos czy nie ?? <Jedziemy Po Zioło>
|
|
Pewnie lotnisko dla BARTEZA budują :)
|
|
Abcd dla mnie nie zrobią lotnisko tylko dla lotników i pilotów ja nie jestem ani tym ani tamtym to mi nie zależy żeby było ale bym Se jeździł i bym patrzył co widziwiajo pozdrawiam all <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Dedektyw inwektyw ;-) Pozdrawiam
|
|
...trzeba to koniecznie wyjasnic... ;P
|
|
VipeR to wyjasnisz dla nas !!!! <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |