poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Ł kupić ekspres do kawy????

przymierzam się i przymierzam ale nie bardzo chciałbym kupować w internecie, to delikatny sprzęt imoże źle znieść podróż w paczce. jest w Łomży jakiś sklep z ekspresami do kawy ciśnieniowymi z wyższej półki?

pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Ł kupić ekspres do kawy????

W Media Expert widziałem dobre sprzęty.

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

w lomzy morzesz kupic w kazdej kawiarence na allegro

jedyny prawdziwy jasio :}

Gdzie tam jasiu piszesz "w kazdej" jak sa moze dwie :) Nie no w Media Expert widziałem. Ale pewnie ceny są piękne. JA bym kupił na allegro jak prawi jasiu, a jak bedzie szło kurierem to masz gwarancje.

nie wiem, kiedys bylo ich na peczki.

Teraz już chyba tylko 2 czy 3 zostały:) Może załóż swoją.:P

w sklepie agd na broniewskiego kolo blaszaka tam kiedys widzialam

ten Media Expert co go w zeszłym roku otworzyli? nie miałem czasu nawet próbować w weekend może w tygodniu podskoczę. :<

co gorsza zacząłem przeglądać ekspresy w sieci i już mam upatrzony model http://www.nokaut.pl/ekspresy-do-kawy/ekspres-krups-ea-8050.html
Krups najlepsza marka. tylko teraz jak tego modelu nie znajdę w sklepach to będzie śmiesznie i rzeczywiście skończy się zamawianiem przez neta...

pozdrawiam!

Ja wole kupować w necie, niż w normalnych sklepach. Wygoda, dostawa do domu. Krups dobra firma, też ostatnio kupiłem. Dostarczyli mi go dobrze zabezpieczonego, bez ani jednej ryski. Poza tym to, że ekspres jest z górnej półki nie oznacza, że jest od razu łatwy do zgniecenia. Raczej jakość idzie w parze z solidnością wykonania. Stwierdzam to po tym krupsiku. Poszukaj sobie dobrego sklepu i zamawiaj, bo inaczej będziesz szukał w nieskonczonosc, a tak to przynajmniej kawy z dobrego ekspresu się szybko napijesz:)

mrorąg... w 37 sklepah w cenie od 1884,00 PLN do 2666,00 PLN czyli w lomzy nie taniej niz 3 tysie :D

Zakup internetowy :)

Też przymierzam się do zakupu ekspresu. Ten model polecali mi w digitallandzie na piłsudskiego. Oferowali go za ok 2100.

ya_wgh, ale który "ten" model? :D ten, o którym ja pisałem ci polecali?

pozdrawiam!

Osobiście polecam zakup ekspresu przez Internet. Dlaczego? Otóż swój ekspres wybierałam przez 3 tygodnie. Jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że kupując ekspresy do kawy Saeco w sieci i odbierając w siedzibie sklepu można było zaoszczędzić nawet 500 zł. Mój Saeco Talea Ring w sklepie internetowym był o 470 zł tańszy niż w tym samym sklepie stacjonarnym. Czasem warto popatrzeć, czy nie ma takich okazji.

wybierałem^^

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org