Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Ł kupić ekspres do kawy???? |
przymierzam się i przymierzam ale nie bardzo chciałbym kupować w internecie, to delikatny sprzęt imoże źle znieść podróż w paczce. jest w Łomży jakiś sklep z ekspresami do kawy ciśnieniowymi z wyższej półki? pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Ł kupić ekspres do kawy???? |
W Media Expert widziałem dobre sprzęty. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
w lomzy morzesz kupic w kazdej kawiarence na allegro jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Gdzie tam jasiu piszesz "w kazdej" jak sa moze dwie :) Nie no w Media Expert widziałem. Ale pewnie ceny są piękne. JA bym kupił na allegro jak prawi jasiu, a jak bedzie szło kurierem to masz gwarancje. "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
nie wiem, kiedys bylo ich na peczki. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Teraz już chyba tylko 2 czy 3 zostały:) Może załóż swoją.:P "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
w sklepie agd na broniewskiego kolo blaszaka tam kiedys widzialam
|
|
ten Media Expert co go w zeszłym roku otworzyli? nie miałem czasu nawet próbować w weekend może w tygodniu podskoczę. :< co gorsza zacząłem przeglądać ekspresy w sieci i już mam upatrzony model http://www.nokaut.pl/ekspresy-do-kawy/ekspres-krups-ea-8050.html Krups najlepsza marka. tylko teraz jak tego modelu nie znajdę w sklepach to będzie śmiesznie i rzeczywiście skończy się zamawianiem przez neta... pozdrawiam!
|
|
Ja wole kupować w necie, niż w normalnych sklepach. Wygoda, dostawa do domu. Krups dobra firma, też ostatnio kupiłem. Dostarczyli mi go dobrze zabezpieczonego, bez ani jednej ryski. Poza tym to, że ekspres jest z górnej półki nie oznacza, że jest od razu łatwy do zgniecenia. Raczej jakość idzie w parze z solidnością wykonania. Stwierdzam to po tym krupsiku. Poszukaj sobie dobrego sklepu i zamawiaj, bo inaczej będziesz szukał w nieskonczonosc, a tak to przynajmniej kawy z dobrego ekspresu się szybko napijesz:)
|
|
mrorąg... w 37 sklepah w cenie od 1884,00 PLN do 2666,00 PLN czyli w lomzy nie taniej niz 3 tysie :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Zakup internetowy :)
|
|
Też przymierzam się do zakupu ekspresu. Ten model polecali mi w digitallandzie na piłsudskiego. Oferowali go za ok 2100.
|
|
ya_wgh, ale który "ten" model? :D ten, o którym ja pisałem ci polecali? pozdrawiam!
|
|
Osobiście polecam zakup ekspresu przez Internet. Dlaczego? Otóż swój ekspres wybierałam przez 3 tygodnie. Jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że kupując ekspresy do kawy Saeco w sieci i odbierając w siedzibie sklepu można było zaoszczędzić nawet 500 zł. Mój Saeco Talea Ring w sklepie internetowym był o 470 zł tańszy niż w tym samym sklepie stacjonarnym. Czasem warto popatrzeć, czy nie ma takich okazji.
|
|
wybierałem^^
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |