Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tanie dolary |
Może wiecie, gdzie w Łomży można tanio kupić dolary. Dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tanie dolary |
a po ile chcesz kupic bo mam troche na sprzedanie
|
|
powiedz jaka kwota Cie interesuje i ile jestes gotowa zaplacic E.T.
|
|
Ja po 3.15 moge pogonić swoje dolce. Ciotka mi na święta w tamtym roku wysłała 20$ i teraz nastał kryzys budżetowy a wybieram sie jutro do biedronki na zakupy wiec chetnie je wymienie...Najlepiej jak zapłacisz drobnymi to bede mial odrazu zeta na wózek
|
|
Interesuje mnie 200 USD. Z tego co widziałam na necie, to cena jest około 2,80 zł.
|
|
mogę odsprzedać Ci te 200 dolarów średnią między kupnem a sprzedażą w kantorach. E.T.
|
|
żal
|
|
mega LoL :D:D
|
|
LOL a jak mowilem ludziom jak byly po +/- 2 zl to dlugo tak nie bedzie to nie wiezyli. LOL ... bo zloty jest taki mocny a ameryka ma przerypana ekonomie ... moze i eknomia w usa jest przerypana, ale it tak kilka razy leprza niz w polsce. --------------------------------------------- Lukasz
|
|
rozbrajaj mnie ludzie na forum zakalda temat ze chce kupic tanio dolary a okazuje sie ze interesuje ja 200 dolcow zal mi takich ludzi
|
|
Wczoraj sprzedawałem dolary po 2,98 w kantorze na dwornej. <-_->
|
|
Dolar leci na łeb na szyje ,ale prawda jest taka ,że jak już ktoś wspomniał nasza złotówka szybciej spada.Ja bym nie radził sprzedawać.Dolar jeszcze się podniesie tak do 3,5zł.Przy takich kwotach jest to mała różnica ,ale przy większych to już odczuwalna. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |