Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nowe perspektywy dla osób bezrobotnych to silny region podlaski "oceńcie sami. |
Nowy projekt parę liczb zestawienia: ogólny koszt projektu: 1 milion 913 tysięcy koszt szkoleń zawodowych 704 tysiące koszt szkoleń ogólnych 584 tysiące zarządzanie projektem przez NOT 446 tysięcy wynagrodzenie dyrektora NOT Piotra Grabani za kierowanie zespołem zarządzającym projektem 63 tysiące za okres od 15 listopada do końca lipca 2009. Oceńcie sami te liczby i oceńcie ilu z tych ludzi faktycznie znajdzie prace. Dane z postalu 4lomza.pl Nasza bis
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nowe perspektywy dla osób bezrobotnych to silny region podlaski "oceńcie sami. |
uzupełnienie: Zarządzanie projektem to wielomiesięczna praca sztabu ludzi: kierownika projektu, a na co dzień dyrektora biura NOT Piotra Grabaniego, którego praca wyceniona jest w projekcie na 63 tys. zł, zastępcy kierownika, trzech koordynatorów i ich asystentów, dwóch księgowych i sekretarki. z 4lomza.pl Nasza bis
|
|
Re: "Nowe perspektywy dla osób bezrobotnych to silny region podlaski "oceńcie sami. |
czy to ten gość, co zawsze jest radnym?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tak, ten.
|
|
hehe ręka rękę myje:) a później wielkie zdziwienie,że młodzi mają w d..pie ich układy i wyjeżdżają.... bigi2004
|
|
Re: "Nowe perspektywy dla osób bezrobotnych to silny region podlaski "oceńcie s |
znowu sobie kase rozdali ..
|
|
Każde szkolenie jest po to ,aby ktoś kase zarobił i nie mam tu na myśli zwykłych bezrobotnych.
|
|
Bo normalny bezrobotny bez układów może dostac ofertę Macdonald albo myjnia
|
|
uważam ,że koszta zarządzania tym projektu są niewspółmiernie duże do kosztów ponoszonych bezposrednio na kształcenie osób bezrobotnych - co stawia pod znakiem zapytania sens takiego szkolenia. Jeżeli się mylę to proszę Pana kierownika zespołu zarządzającego projektem o wyjaśnienie nam istoty tej sprawy. Nasza bis
|
|
Re: "Nowe perspektywy dla osób bezrobotnych to silny region podlaski "oceńcie s |
Nasza bis słuchaj wiem z doświadczenia że realizacja tak dużego projektu to jest robota dzień i noc. Nie ma że święto, że weekend. Kupa papierów i tyle Z doświadczenia wiem że jednostka wdrażająca kontroluje cały budżet i oni napewno nie dadzą zarobić zbyt dużo kasy. Mam jednak pomysł nasza bis. Sam napisz projekt, później Jego wygraj no i zarabiaj. Co Tobie szkodzi?! Będziesz w podobnej sytuacji i przestań w końcu pie.....Nie znosę ludzi, którzy nic nie robią a patrzą tylko na portfele innych. Do roboty stare nieroby kuła
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |