Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska świetuje ...a tymczasem w Łomży |
NICCCCCCCCCC jak zwykle nic , w innych miastach koncerty ,imprezy, pokazy ,a tu MSZA w kościele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam dość tego kościelnego miasta, Brzeziński jak zwykle pokazał ze jest wiernym sługą czarnej maffi i z okazji świeta niepodległości zrobił MSZE !! pogoda ********* tylko impreze plenerową robić !. wczoraj postrzelali na sienkiewicza i tyle ! chyba ze gdzieś coś organizują ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska świetuje ...a tymczasem w Łomży |
Zacznij się chłopcze interesować tym, co dzieje się w mieście, a dopiero potem wydawaj jakiekolwiek opinie, o ile uznasz, że czujesz się do nich uprawniony. A najlepiej sam pokaż jak należy świętować, aby inni mogli brać dobry przykład z Ciebie. Z okazji Święta 11 listopada odbyła i odbywa się nie tylko msza. Ale zapewne nikt nie zapukał do drzwi szanowanego jaśniepana i osobiście go o tym nie poinformował. A jeśli masz dosyć tego miasta, to jest w Polsce jeszcze niemal 2000 innych miast do wyboru, o Europie nie wspominając. Nikt przecież na siłę nikogo tu nie trzyma. zygzak
|
|
zygzak nie pleć, tylko jak coś wiesz to napisz, chętnie się dowiem gdzie coś się dzieje, bo na codzień brak mi czasu aby się zainteresować takimi imprezami. A swoją drogą jak by jakiś urzędniczyna odpowiedzialny za promocję miasta dał ogłoszenia na łomżyńskich portalach to by im korona z głowy nie spadła.
|
|
po 1 Program Zlotu Drużyn Hufca z okazji Święta Niepodległości 9.11.08 - Imprezy w Drozdowie organizowane przez Starostwo Powiatowe w Łomży. · 8.45 – zostaną podstawione autobusy na Placu Niepodległości celem przejazdu do Drozdowa. · 9.30 – spotkanie w Muzeum Przyrodniczym w Drozdowie (złożenie wieńców i kwiatów) · 10.00 - Msza Św. za ojczyznę w Kościele Parafialnym w Drozdowie · 11.00 – Gra terenowa po Drozdowie (część I) · 16.00 -16.30 - ognisko z kiełbaskami na terenie parku Muzeum Przyrody w Drozdowie · 17.00 - koncert okolicznościowy · 18.00 – spotkanie pokoleń · 19.00 – powrót do Łomży 10.11.08 · 9.30 – zbiórka w Bursie nr 3, ul. Zjazd 3 · 11.30-14.00 – gra terenowa (część II) · 14.00-15.30 – czas wolny · 15.30 – zbiórka na ul. Sienkiewicza, pomoc przy organizacji „Inscenizacji śmierci L. Kaliwody.” · 16.00-16.45 – „Inscenizacja rozbrajania Niemców oraz śmierci L. Kaliwody” · 17.00 – spotkanie w Domu Harcerza, śpiewanki, omówienie gry · 18.00- koncert Łomżyńskiej Orkiestry Kameralnej z okazji 90 rocznicy Odzyskania Niepodległości 11.11.08 · 8.30 – zbiórka przy pomniku Poległych Harcerzy przy ul. Polowej · 9.00 - udział w uroczystościach ogólnomiejskich na ul. Sienkiewicza przy Tablicy Pamiątkowej Leona Kaliwody. Apel Poległych · 10.00 Msza Św. za Ojczyznę w Katedrze Łomżyńskiej Ok. 11.30 – podsumowanie Zlotu, wręczenie dyplomów i nagród
|
|
po 2 --malkontenci mogliby choćby pójśc na spacer albo Łomżanie w Biegu Niepodległości w Białymstoku Ponad 50 zawodników z kraju i zagranicy stanęło na starcie rozgrywanego po raz ósmy w Białymstoku Biegu Niepodległości. W tej grupie byli także łomżanie, którzy zajęli wysokie miejsca.
|
|
zygzak - po pierwsze nie chłopcze bo zapewne jestem od ciebie dużo starszy , po drugie na żadnym portalu nie było nic o "programie obchodów...", po trzecie naprawde zajebisty program- niedość ze wszystko w drozdowie ( bo w Łomzy niema miejsca ) to ciekawostki same MSZA , spotkanie pokoleń , MSZA , koncert okolicznosciowy ( zapewne dla emerytów )MSZA itd ..... ogladałeś moze rano tvn??? widziałeś co dzieje sie w innych miastach??????? wszystko na wesoło , koncerty gotowanie na starówkach, wieczorem pokazy sztucznych ogni ogólnie takzwane festyny ( nie za bardzo przepadam ale dziś bym poszedł) bo dziś sie trzeba cieszyć a nie sie modlić, poza tym coponiektórzy pracują i nie szlajają sie po miescie jak ty i czytają wszystkie ogłoszenia na słupach, ja mam czas wieczorem posiedzieć przy kompie i tu szukam wiadomosci cytat - "A najlepiej sam pokaż jak należy świętować, aby inni mogli brać dobry przykład z Ciebie. " juz ja dziś coponiektórym pokaże jak sie świetuje bo zamierzam z tej okazji sporzyć troche tych płynów które są ci obce bo zapewnie jesteś kolejnym pachołkiem czarnej mafii pozdr
|
|
Program Zlotu Drużyn Hufca z okazji Święta Niepodległości 9.11.08 - Imprezy w Drozdowie organizowane przez Starostwo Powiatowe w Łomży. · 8.45 – zostaną podstawione autobusy na Placu Niepodległości celem przejazdu do Drozdowa. · 9.30 – spotkanie w Muzeum Przyrodniczym w Drozdowie (złożenie wieńców i kwiatów) · 10.00 - Msza Św. za ojczyznę w Kościele Parafialnym w Drozdowie · 11.00 – Gra terenowa po Drozdowie (część I) · 16.00 -16.30 - ognisko z kiełbaskami na terenie parku Muzeum Przyrody w Drozdowie · 17.00 - koncert okolicznościowy · 18.00 – spotkanie pokoleń · 19.00 – powrót do Łomży 10.11.08 · 9.30 – zbiórka w Bursie nr 3, ul. Zjazd 3 · 11.30-14.00 – gra terenowa (część II) · 14.00-15.30 – czas wolny · 15.30 – zbiórka na ul. Sienkiewicza, pomoc przy organizacji „Inscenizacji śmierci L. Kaliwody.” · 16.00-16.45 – „Inscenizacja rozbrajania Niemców oraz śmierci L. Kaliwody” · 17.00 – spotkanie w Domu Harcerza, śpiewanki, omówienie gry · 18.00- koncert Łomżyńskiej Orkiestry Kameralnej z okazji 90 rocznicy Odzyskania Niepodległości 11.11.08 · 8.30 – zbiórka przy pomniku Poległych Harcerzy przy ul. Polowej · 9.00 - udział w uroczystościach ogólnomiejskich na ul. Sienkiewicza przy Tablicy Pamiątkowej Leona Kaliwody. Apel Poległych · 10.00 Msza Św. za Ojczyznę w Katedrze Łomżyńskiej Ok. 11.30 – podsumowanie Zlotu, wręczenie dyplomów i nagród buahahahahahahahahah -i to jest program?????? chyba dla kleryków i przedszkolaków
|
|
i sie dziwa ze mlodzierz narkotyki pobiera co i raz .... z NUDÓW !!!!!!
|
|
no i { chociaż jestem emerytką .}....muszę przyznac rację Szalonemu Palaczowi ..takie Święto powinno być okazją do radości i zabaw , co prawda załączyłam program obchodów 11 listopada przez ZHP - bo jakieś tam informacje były ..ale faktycznie władze Łomży wolą pompatycznośc i inne oprawy i zapominają że szarośc życia dobrze choć pare razy w roku ubarwić dobrymi imprezami .
|
|
Msza Swięta w katedrze i bardzo dobrze trzeba wiary imodlitwy a ty ateisto szalony palaczu nie krytykuj tylko masz okazje wtakim momęcie na poprawe bo pewnie jestes jeszcze młody tylko żle wychowany inie rozumiesz jaką siłę do życia daje wiara SZCZESC BOZE
|
|
zajebist.y program. rzaluje rze mnie tam nie bylo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
2late2sql - hahahahahah " siłę do życia daje wiara SZCZESC BOZE " no daje siłe zwłaszcza książom jak na tace rzucasz to są wtedy tacy szczesliwi ze hoho mi jakoś ta wiara szcześcia nie dała i nie daje choć jestem człowiekiem wierzącym ale nie praktykujcym bo chodzenie do kościoła i spowiedz przed księdzem uważam za sprawe kompletnie nie potrzebna , w żadnej innej wierze nie spowiadają sie przed ksiedzem ,tylko katolicy sobie to wymyslili a po co???? zeby wiedziedz co sie dzieje na mieście. Niemam nic przeciwko mszy w kościele , jak chcecie chodzić to bardzo prosze,ale nie uszczesliwiajcie reszty na siłe nie tylko katolicy są w tym mieście inni ludzie chcą innej rozrywki przy okazji takich świąt a nie tylko poswiecenie, msza , błogosławienie itd...!!! p.s apropo wieku to taki młody to ja nie jestem chyba ze dla ciebie 30-40 lat to mało ( a moze ty jesteś zakonnicą serfującą po necie co???? polecam strone redtube!!, to taka strona o mszach na wesoło..:)
|
|
szalony palaczu ! moje zmarszczki rozprostowały sie w usmiechu ! lubię ludzi , którzy mają swoje zdanie i nie idą jak owce ... babcia
|
|
krystynab - miło mi słyszeć ze kogoś to robawiło w tym smutnym szarym i pomurym miescie, mam nadzieje ze te zmarszczki juz na zawsze sie wyprostowały...:) oby wiecej takich babć p.s pozdrawiam serdecznie pani krysiu b ..:) stop moherowej zagładzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |