piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hipermarket ,SuperMarkiet czy Grand market ?

Co Budujo w Miejscu tam gdzie zawsze Były cyrki i wesołe miasteczka ?

To ma BYc Hipermarket Czy Grand Market ?Ja słyszałem ze ma byc az 3 sklepy w SM.Perspektywa czy To prawda ?? No Ale napewno Bez jednego,ten co stoji i straszy ]:-> (Budowa stoi bo właściciel chce stawiać większy budynek a prezydent nie chce się na to zgodzić.
Rzecznik prasowy prezydenta, Marcin Skawski zapewnia że prezydent nie podpisze decyzji o rozbudowie. Nie po to wcześniej wynegocjowaliśmy zmniejszenie inwestycji, kiedy była jeszcze w fazie planowania, żeby teraz znów wracać do pomysłu hipermarketu – powtarza, jak zapewnia, słowa prezydenta Jerzego Brzezińskiego.I inspekcja Budowlana z Białegostoku stwierdziła ze za słabe fudamenty i trzeba wszystko od nowa robic !!*A inwestor chciał Miastu dać propozycje w kturej by wyremontował Rondo Solidarnosci i Odcinek drogi do Kazańskiej razem z chodnikami i innymi...ale miasto sie nie zgodziło (Prezydent dał słowo ze nie da powieszyc sklepu{Z jedne strony dobrze bo jak sie obiecuje to dotrzymuje sie słowa,ale tak byśmy mieli wieszy sklep i nowe rondo.A tak te konstrukcje co stoji i inwestor nie chce zdjąc bendo straszyc jak kiedys ten budynek co teraz sie miesci (Lider Price):(...)

BEz WzGLęgU Nato Kim Bende kiedyś ,BEz WzGLęgU Nato Co BenDe RobiĆ,BEz WzGLęgU Nato Jak BenD ŻYc ).Hip HOp na Swojim Miejscu Czyli W mOjiM SerCu....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hipermarket ,SuperMarkiet czy Grand market ?

McBartez - Jesli masz aspiracje aby bawić się w dziennikarza, to najpierw opanuj prawidłowe posługiwanie się językiem polskim.
Szukałem w słownikach znaczenia słów: Bezwzglęgu, Nato i Bende i dalej nie wiem co one znaczą. I po co te duże litery?
Proponuję pisać w Wordzie, tam jest możliwość sprawdzenia pisowni, a potem wkleić na forum.
A cały tekst to wielkie ble, ble.

felix (---.elomza.pl)OKey bende z Worda robił.I fajna sprawa z tego Grand Marketa

piszo bo sie nudze przynajmnie to jest wciagajace !!

BEz WzGLęgU Nato Kim Bende kiedyś ,BEz WzGLęgU Nato Co BenDe RobiĆ,BEz WzGLęgU Nato Jak BenD ŻYc ).Hip HOp na Swojim Miejscu Czyli W mOjiM SerCu....

*Zwracać_obiad* mi się chce jak czytam tę baaaardzo poprawną polszczyznę.

Bartez - na gwiachę masz odemnie krawat w biało-czerwone pasy!
Nie wiem czemu, ale poziomem opanowania języka oraz ogólną sprawnością mentalną przypominasz mi niektórych "wybrańców narodu". Już teraz wiem kto na nich głosuje...

no i tak trzymać teraz chyba błedów nie ma bo pisze na takim programiku co wykrywa błędy :D a ten krawat (samoobrona) ??jak coś to do ZPP Solidarność **I nie ma mocnych !!

No jak ja zawsze pisze na Wordzie ale nie patrze na to ze błedy mi pokazuje wale to.Mad_Blunted_Jazz Mi terz wez daj taki krawat w Biało-czerwone (jak samoobrona) jakos w teledysku 52debiec ,,to My Polacy'' terz latali z takimi krawatami i sie nie wstydzo.pozdro

<Jedziemy Po Zioło>

Twierdze to samo, co felix w stosunku do McBarteza, a swoją drogą to raczej powinno się znaleźć na forum politycznym a nie u nas zastanów się nad tym McBartez, po to tamto forum istnieje, aby tu nie zaśmiecać takimi sprawami naszego forum.

McBartez Hipermarkieta nie bedzie tylko jakies biedronki i szajse co do okoły nich jest syf jak na ruskim targowisku:( a i nie denerwuj sie ze twój temat biore na tante forum rescept ALL i pozdro dla was .

<Jedziemy Po Zioło>

DjDesk
Do szkoły analfabeto!!\

zx

Siemka.:D:D Dj.Desk okey.Wiecie mi tam wszystko jedno czy to będzie hipermarket czy super…najważniejsze żeby nie był grandmarket ,biedronka ,lider price bo ich nie chce i śmieci obok nich .ten obok Telekomunikacji co już się kończy budowa chyba będzie w sam raz . i jeszcze jeden Np.Makro albo M1 . Na ten temat już się nie wypowiem . Nagra wam 

<...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>

heheh Makro , M1 ? Stokrotka albo albert lub nastepnego lider szajsa postawią ale widac jest na nie zapotrzebowanie w Łomży

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org