Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co mozna znalesc w chlebie? |
Czy znalezliscie kiedys cos ciekawego w chlebie? Ja jakis czas temu patyk (dlugosci ok. 2,5cm), a kiedys kawalki starego chleba w swiezym (sic!) ... usmialem sie wtedy pop pachy... z zartu piekarzy , bo mialem ochote zjesc smaczna kanapke a tu taki kwiatek... i niestety musialem biec po nastepny (krojony) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co mozna znalesc w chlebie? |
patyk, sznurek, jakiś kamyk i od czasu do czasu niewyrobione grudki soli (czasem całkiem duże) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A ja kiedyś mały odważnik. Pewnie komuś z ręki wypadł, hihihih
|
|
Ja 10lat temu znalazlem w bulce tak ok. 5cm sznureczka........ Wscieklem sie, bo glodny bylem a tu masz:)
|
|
a pamietacie mlego w butelkach?:) To kiedys w takim mleku znalazlam calkiem pokazny korek drewniany:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
mialo byc MLEKO nie "mlego" sorry za literowke;))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
sorry za litrówkę :)))))))) - tak mogłaś napisać.... :) - a potem znów byś przepraszała.... :D ....fajnie by było...... a jeśli chodzi o mleko w szklanych butelkach...... piekna rzecz...... czasem mi się tęskni do takiego mleka..... :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
W Krakowie jest mleko w butelkach, ale zsiadle:) Tez dobre, piekna rzecz na kaca:) A propos... chleba... Przekazala mi mama..... w chlebie znalezli ..... srube.. slusznej wielkosci. Chleb pochodzil ze Szczuczyna.
|
|
fajny temat na forum. :) kiedyś kupiłem chleb z przylepionym do spodu , spłaszczonym wstrętnym robakiem. moja znajoma znalazła w chlebie brudny paznokieć z palca stopy. a jeszcze ktoś znalazł w rogalu żyjącego żuczka , który wyszedł sobie z niego gdy rogal zostal rozcięty. i ten ktoś nalazł też gwóźdź w paczce cukru.
|
|
a i jeszcze kiedys , wprawdzie to nie o chlebie ale też ciekawe że w kaszance znalazłem całe kępy włosów tego czegoś z czego była zrobiona. smacznego. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |