poniedziałek, 15 czerwca 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gry na psp

podajcie jakieś nazwy fajnych gier na psp :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gry na psp

PES 2008

god of war

jedyny prawdziwy jasio :}

monster hunter

Lumines

no tak, empik wkrutce otwierajo to juz zaczyna sie polowanie

jedyny prawdziwy jasio :}

WWE SmackDown vs Raw

[imghttp://ps3media.ign.com/ps3/image/article/862/862440/wwe-smackdown-vs-raw-2009-tba-20080327074402198.jpg

Hej, pamiętam jak szukałem fajnych gier na PSP i trafiłem na takie perełki jak LocoRoco, Patapon, Crisis Core: Final Fantasy VII albo Gran Turismo. Do tego Metal Gear Solid: Peace Walker i Daxter – naprawdę sporo godzin przyjemności. Przy okazji, jeśli ktoś woli gry na telefonie, to na stronie https://1w-com.pl/app/ możesz przeczytać szczegółowy opis i informacje, jak pobrać aplikację 1w na Androida i iOS – tam jest pełen przegląd funkcji, bonusów (600% i 500 spinów na cztery depozyty) oraz dostępu do zakładów sportowych i kasyna na żywo. Wracając do PSP: jeszcze God of War: Chains of Olympus i Syphon Filter są świetne. Sprawdź też Tekken 6 i Burnout Legends.

Zacząłem się ostatnio zastanawiać nad powrotem do starszych gier i jakoś naturalnie wpadł mi do głowy Counter-Strike 1.6 w pełnej wersji. Pamiętam, że kiedyś to była gra, przy której można było spędzić naprawdę sporo czasu, a teraz wszystko wydaje się bardziej skomplikowane i mniej „czyste”. Trafiłem przypadkiem na https://csnation.net/ i wygląda to całkiem zachęcająco, zwłaszcza dla kogoś, kto chce szybko ogarnąć temat i nie bawić się w szukanie plików po różnych stronach. Tylko zastanawiam się, czy to nadal ma sens – czy są jeszcze ludzie do grania i czy nie będzie problemu z poziomem. Jak to wygląda u was? Czy ktoś wracał do tej gry po latach i może coś doradzić?

Ostatnio rozmawiałem z kumplem o starym, dobrym PSP i szukaniu fajnych gier, które nie tracą klimatu po latach. Sam uwielbiam wracać do takich tytułów jak „God of War: Chains of Olympus” czy „GTA: Vice City Stories”, ale ostatnio wbił mi się w głowie też „Persona 3 Portable”. Jeśli chodzi o sprawdzone źródła i dodatkowe materiały do grania, to często zaglądam na różne fora i blogi. Nawet przy okazji szukania informacji o kasynach online trafiłem na ciekawy artykuł o aplikacji mobilnej, gdzie przy okazji polecano sprawdzone platformy do pobierania zawartości na starsze urządzenia. Swoją drogą, jeśli ktoś szuka solidnej aplikacji z grami i bonusami, to warto spojrzeć na stronę świetna witryna mobilna https://mostbetpolska.org/aplikacja/ – nie jest to typowe PSP, ale mobilnie działa zaskakująco płynnie. A wracając do PSP, to jeszcze „Monster Hunter Freedom Unite” potrafi wciągnąć na długie godziny, zwłaszcza w trybie multiplayer przez ad hoc. Szkoda, że Sony już nie wspiera tej platformy, bo community wciąż tworzy świetne homebrew i poradniki. W każdym razie, jak ktoś ma ochotę pograć w coś z duszą, to PSP wciąż daje radę, a przy okazji można znaleźć sporo wartościowych linków w recenzjach i komentarzach.

gamer

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org