Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam biurka |
Szukam biurka pod komputer(interesuje mnie biurko rogowe) a dokładniej buk(jaśniejsze odcienie) byłem w bosie ale nie mają niurek rogowych jakie sklepy polecacie? Pomysłowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam biurka |
pozostałe jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
mi się zdaję że nie ma z nurkami rogowymi bynajmniej ja o czymś taki nie słyszałem :P
|
|
sorki to było z niurkami hehe
|
|
Ja zamiawałem w BittMeble w Kupiskach Starych I jestem zadowolony
|
|
ja mam biurko rogowe , ktore zostało kupione w sklepie meblowym na Wyszynszkiego nad biedronka
|
|
Ja meblowałem całe mieszkanie meblami z BittMeble i tez jestem zadowolony. Robią meble na zamownie, wiec jakie biurko chcesz takie ci zrobią.
|
|
P@wcio zamkinij pizde tam i sie nie odzywaj bo se grabisz aż pewnego dnia sie spiździsz jak cie przokopio slamsie! Ok dziękuje za odpowiedzi! Pomysłowo.
|
|
Hee i co ty myślisz że kozak jesteś jak tak na forum się sapał będziesz hahahha żal :P
|
|
Sie Qurwa przekonasz cwelu Pomysłowo.
|
|
P@wcio chodzi o to ze jak nie masz nic do powiedzenia to sie sklej a słowo żal uzywane jest głównie przez dzieci poniżej 15 roku życia i debili grających w tibie itp gry
|
|
Na spokojnej przy Nowum mają duży wybór.
|
|
A mogłabyś mi udzielić informacji co to jest te Nowum? Dzięki ,ze powiedziałaś tam jeszcze nie byłem tylko nie wiem za bardzo jak tam dojechać Pomysłowo.
|
|
Doradzicie gdzie w dobrej cenie kupić biurko dla nastolatka?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |