Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CO NOWEGO? |
WITAM!CHCIAŁBYM USŁYSZEĆ WASZE OPINIE NA TEMAT TEGO CO MOŻNA BY BYLO ZROBIĆ W NASZYM MIEŚCIE NOWEGO??CO CHCIELIBYSCIE UJRZEC W DRODZE DO CENTRUM NASZEGO MIASTA?CO MOZNA BY BYLO ZBUDOWAC??ODPOWIADAJCIE,ZAPRASZAM!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CO NOWEGO? |
No dużo żeczy ale napewno tego nie zrobio do Łomża to nie Warszawa zeby zrobic:wszystkie nowe drogi,zrobic porządna obwodnice,w centrum mogła byc fontana i lepszy rynek i drogi np.dworna i długa powiny wygladac jak farna.Lotniska nie ma,powino byc cos do okoła narwi,stok narciarski na bonie,dobre kino i wiecej firm i wiele wiecej bym pisał aż do wieczora.papa:D <...>Albo damy radę , Albo jak tynk odpadamy<...>
|
|
Tak, wiemy, wiemy... jeszcze lotnisko i "pincet" salonów samochodowych... ("zrobio drogi - nie bedzie trwogi"). A może ośrodek dla upośledzonej mentalnie młodzieży? Przeznaczę pół wypłaty na banany dla was... Dla mnie masz brajla!
|
|
nie zapomnijcie też o nowym kościele ;-)
|
|
DjNapRi A Ty Kto DJ.?Wiecie Szo ZbudujciEE CLUB Dla DjNApRi Bo TaKi z nIeGo DJ HEHE Za Ile Bilety BEdo ?Moze Sie WybIore !A DajesZ NaUki dla POczątkuJącyCh Dj ???? <Jedziemy Po Zioło>
|
|
HMM...Z PEWNOSCIO ŁOMŻA TO NIE WARSZAWA A SZKODA :/!!!BARTEZ A POCO CI KINO??JAK I TAK NIE CHODZI DO NIEGO WIEC...?ALBO STOK NARCIARKI JAK NIE UMIESZ JEZDZIC NA NARTACH :)A LOTNISKA I TAK PEWNIE NIE BEDZIE BO MIASTO NIE MA NA TO SRODKOW FINANSOWYCH!!!FAJNIE ZEBY BYLA JAKAS FONTANNA NIE ZADUZA ALE MOZE NIECH JUZ ODRAZU NA STARYM RYNKU BAJORO JAKIES WYBUDUJO TO BEDZIE PRAWDZIWA ATRAKCJA DLA CIEBIE <HAHAHA>
|
|
DJ.DESK SPOCZKO NAWET KSYWKA :) WIESZ PRZYZNAM SIE SZCZERZE ZE NIE JESTEM TAKI DJ KTÓRY MA WLASNY SPRZET!ALE CHCE ZOSTAC DJ-EM!!!NIEDLUGO MAM ZAMIAR KUPIC SOBIE SPRZET DJ-SKI!A NARAZIE BAWIE SIE W PROGRAMIKACH!!!A WIEC POZDRO DLA WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW NA CAŁYM SWIECIE!!!
|
|
POWIEM TYLE:W LOMZY POWINNI ZBUDOWAC JAKIES PORZODNE DYSKOTEKI!!!!!!Z MUZYKO TECHNO OCZYWISCIE I HOUSE NO I KLUBOWO!!!!!TAKI KLUB JAK ENERGY2000 LUB EKWADOR TO BYL BY CUD W LOMZY!!!!
|
|
Tak, zdecydowanie potrzeba w Łomży jeszcze jednego kościoła. No i oczywiście to lotnisko...:) Nie zapomnijmy o jakimś miejscu dla Dj-ów, tyle talentów się marnuje na forum...No bo po co nam np. szkoły wyższe, nowe miejsca pracy lub cokolwiek innego? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
A PO CO TE KOSCIOLY??I TAK JEST JUZ ICH WYSTARCZAJOCO A ONI CIOGLE BUDUJO TE KOSCIOLY!
|
|
:D DJ rulezzzz
|
|
Najlepiej niech zrobią z budynków kościoły i niech wszyscy ido na ksiedzami i byśmy się tylko modlili i jeszcze raz się modlili zero rozrywek i odpoczynku (bjjahahaha) :):):):):):):):):):):):):):) <Jedziemy Po Zioło>
|
|
I niech wszyscy będą DJ-ami. Ale to je dobre, pane havlinka :DDD Pozdrawiam DJAdam :D PS. terz nie bawie sie programikami tylko kópie sobie sprzent i bede DJem, i pujde do atoma i zobacze tam dziewczyny :) a co niech podziwiajo
|
|
...a ja gotów jestem stwierdzić,że Mad_Blunted_Jazz wyczerpał już ten temat w zupełności ...hehehe Pozdro koleś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |