Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep z odżywkami na krótkiej |
Witam. Chciał bym napisac kilka słów o tym sklepie a także wysłuchac waszych opini o nim. Moja opinia o tym sklepie nie jest za dobra. Jeżeli chcecie zakupic tam jaką kolwiek odżywkę proponował bym najpierw zajrzec na np. allegro jakie tam są ceny żeby przypadkiem nie naciągnąc sie na koszty. W tymże sklepie moim zdaniem ceny sa wręcz kosmicznie wygórowane i nie polecam tego sklepu innym nigdy nie kupujcie tam odżywki której najpierw nie obejrzeliscie np. na allegro bo mozecie zostac powaznie naciągnięci właściwe ceny są jedynie na odżywkach na których cena zostaje wydrukowana na etykietce przez firme dystrybującą dany produkt. Co sądzicie o tym sklepie piszcie :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep z odżywkami na krótkiej |
ja wole sklep fbb kto w temacie wie o co chodzi
|
|
na krótkiej maja bardzo drogo i lepiej kupowac w necie tyle
|
|
ale dokładnie o ktory sklep ci chodzi body shop i vitaminshop ?
|
|
powiem tylko tyle ze zje***anie jest płacic 50 zl drozej za jakis badziew odradzam kazdemu :/ a gdzie waszym zdaniem jest w miare tanio???
|
|
chodzi mi o sklep Bodyshop ten w piwnicy
|
|
sklep.fbb.pl polecam
|
|
u lala jaka ładna antyreklama. wg mnie ten tekst z tymi cenami jest bardzo przesadzony, wiadome jest to, że odżywki zakupione w internecie są tańsze, ale jaką masz pewność, ze kupując np kreatyne dostaniesz wlasnie ją ? ile bylo przypadków, że odżywki w internecie np. mass xxl zawierał mieszanke białka serwatkowego z ostrowi z cukrem. w necie pełno od podróbek a tym bardziej na allegro. W Body Shop-ie są najtansze odżywki w Łomży, a jak cie na to nie stac to zajmij się grą w szachy a nie bawisz sie w siłownie :) Życie zaczyna się po 50 - tce ... w bicepsie.
|
|
tak sądzisz wiesz ja rozumiem jezeli sklep za odżywki bierze sobie np 10-20 zł max wiecej niz np jakis sklep internetowy ale moim zdaniem jeżeli cena odżywki jest wyższa o 50 zł to juz moim zdaniem gruba przesada wiesz na zabawe z siłownią mam wystarczająco pieniedzy ale troche mi żal przepłacac o tyle pieniędzy napisałes "antyreklama" zgadza sie chce zrobic temu sklepowi anty reklame i wcale tego nie ukrywam poniewaz to co tam sie wyrabia to najczystszej postaci zdzierstwo chcesz to sobie porównaj ceny niektórych tam sprzedawanych odżyek i sam stwierdzisz ze moje słowa ani troche nie są przesadzone a podróbki mogą zdarzac sie nawet w sklepach i na siłowniach a nie tylko w necie aha i zwrócmy uwagę na jeszcze jedną rzecz mianowicie odżywki sprowadzane z USA muszą miec hologram polski tam niezauwazyłem takowego np w shocku czy stormie ehhhhh to tyle PZDR.
|
|
to jest chyba jedyny sklep w lomzy z takiego rodzaju suplementami?
|
|
Ja tam jak będe kupował suple to z sfd.pl...
|
|
Po pierwsze primo: W necie zawsze jest taniej bo -nie musisz opłacać lokalu(mozesz towar magazynowac w piwnicy) -nie opłacasz pracowników -mozesz "szabrować (znaczy sie sprzedawać towar wylicytowany na innej aukcji)" Po drugie :"primo" :P kupując z neta dolicz koszty przesyłki po trzecie W sklepie mozesz se towar obejrzeć zapytać o rade. Sam kupuje i z allegro i z tych 2 sklepów (często ceny są takie same:P ). Dobrze że pojawiły sie tego typu sklepy w Łomży.
|
|
Co za idiotyczny post, przecież mamy wolny rynek i czy ktoś zmusza Kapitana Dżonny by w ogóle zachodził do tego sklepu. Moim zdaniem jeśli sklep się utrzymuje to raczej ma klientów, a jeśli komuś za drogo to po co w ogóle tam zachodzi, może szuka za friko i jeszcze z dostawą do domu? A tak na marginesie to na miejscu właściciela sklepu to nie byłbym również zadowolony wizytą takiego klienta. W sumie to sam tam jeszcze nie byłem, ale mam chyba alergię na punkcie takich, co szukają wyłącznie za friko. Zasada jest prosta, jak za drogo to nie kupujesz, czy to usługa czy towar na półce.
|
|
Konsul2 ma w zupełności rację.
|
|
Konsul2 czy ty jestes niedorozwiniętym idiotą (pytanie retoryczne) czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem bo widze ze tak nikt nie szuka niczego za free nikt na to nie liczy bo jest oczywiste ze tego nie znajdzie ja poprostu wkur*** bo zostałem wycięty w hu*a o 60 zł na jednej odżywce i mysle ze ty tez bys sie zdenerwował wiesz w sklepie moze byc cena wyzsza powiedzmy o te 10-20 zł ale nie do kur** niędzy odwukrotnie wyższa i jak mozna byc takim idiotą zeby napisac ze ktos czegos szuka za friko w sklepie nie rozumiem :(( moje kondolencje ale twój mózg juz chyba dawno umarł
|
|
Ja sie zgadzam z Kapitanem Dżonnym i jest DOKŁADNIE tak jak napisał w sklepie bodyshop ceny przechodzą zdrowy rozsądek nie wiem jak oni mogą sobie tyle naliczac przeciez licząc normalnie to na kazdej odżywce ok 50 zł więcej biorą a jeżeli oni sobie muszą tak troche podciągac te ceny to czemu np. produkty treca na których etykietce widnieje nadrukowana cena przez producenta są sprzedawane po takiej samej cenie jak na nich napisał producent??? i wiecie co troche jest to denerwujące ze az tyle zdzierają bo moim zdaniem to juz brak przyzwoitosci widze ze w koncu ktos sie zdenerwował tym tak ze napisal o tym na naszym zacnym forum
|
|
K. dzonie i cybermasie: a co powiecie o rynku obuwniczym ? w sklepach w lomzy np po 270 a na allegro po 175 to jest dopiero zdzierstwo spodnie po 250 zl a na allegro po 120. Jak kupujesz hamburgera za 5,5 to tez tak gadasz bo w barze obok jest po 5 zl ? prawdziwym zdzierstwem jest 22% podatku a nie wysokie ceny w sklepie.
|
|
wogóle w łomży jest drogo ale najbardziej mnie raża ceny w sklepie z odżywkami bo są chyba najbardziej wygórowane a 5 zł za hamburgera nie żal wydac bo nawet jesli jest nic nie wart nie przepłacasz 50 zł tylko 5
|
|
procentowo praktycznie na jedno wyhodzi, tu i tu zdzierstwo. a co lepiej zawyzyc ceny po 10 groszy na 20tys olowkow czy po 50zl na sloj proszku odmuzczajoncego i sprzedac je w ilosci 40szt?, statystycznie latwiej spszedac pierwszy produkt ;) jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
odmóżdzony to jestes ty debilu i zamknij ryj bo ciebie o zdanie niepytałem forumowy pajacu wez jebnij swojej starej za to ze spłodziła taki niewypał
|
|
ooooo hHahaha
|
|
Chłopaki, to Wy na ryżu i piersi z kurczaka już nie jedziecie???? A co z owsianką na śniadanie ???? Łomatko koniec świata I jeszcze przepłacają :))))))))))))) Ciekawe kto otworzy laboratorium, aby ustalić co przyswajacie, a co nie ??? Już widzę kolejkę poranną narcyzów do takiego laboratorium z parującym stolcem :)))))))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
polecam kupowac odzywki na allegro,jednak tylko od renomowanych sprzedawcow, maja naprawde o niebo lepsze ceny szczegolnie odzywek z USA ktore sa najlepsze i warto zainwestowac, ceny zawsze beda mieli nizsze poniewaz nie placa z anie podatku np. jak zamowisz przez aukcje w sklepie to jezeli bys chcial pojechac i kupic normalnie cena bylaby juz inna chyba ze spod lady by wyciagnal, przysylaja im ze stanow za grosze i moga spzedawac duzo taniej co jest jak najbardziej dla nas korzystne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |